gintaras

2015-11-24 08:11

Sveikas Domai, kažkaip sudomino mane tavo prašymas padėti. Nežinau ar galiu Tau padėti, bet pasidalinti savo patirtimi tai tikrai galiu, nes skaitydamas Tavo pranešimą atpažinau save maždaug prieš keturis metus. Dabar jau nebegeriu virš trijų metų. Jeigu nori, parašyk man į e-mailą arba palik forume savo telefono Nr., galėčiau paskambinti, pakalbėsim. Šiaip tai man padėjo anoniminiai alkoholikai. Sėkmės

deimantas

2015-11-23 19:11

Nezinau Tavo,Jusu situacijos,bet,kad jam reikia pagalbos,tai matote Jus,bet jis matyt mano,kad situacija vis dar valdoma.Tad skaityti tokias"nesamones"musu,vargsu,negerianciu arba kaip,speju,jis apie mane pasakytu,nelaimingu,nes negali vartoti alkoholio,jis tikrai nenores,taip kai savogerimo liuno apogejuje ir as stumiau kuo toliau.Isgirdes,kad kazkas negeria keleta metu,su gailesciu jam pagalvodavau,kad jis ligonis arba priklausantis kazkokiai sektai.Taip,kaip apie mane dabar galvoja mano draugai,kurie toliau geria.Mano asm.nuomone,jie gal niekada nepasieks savojo dugno ir degraduos iki mirties,taip ir neparagave blaivybes vaisiaus.As esu tam tikra prasme laimingas,kad likau gyvas ir pakankamai sveikas,pasiekes savaji dugna ir prisipazines sau,kad daugiau taip gyvent negaliu.Istikruju materialiska puse man vaidino svarbu,bet ne toki svarbu vaidmeni,kaip dvasine.As pasiekiau dvasini savo dugna.Tai buvo mano bejegiskumo prisipazinimas.Ir tam reikejo gert apie 20 metu.Viskas pradejo staigiai ir pastebimai grimzt tik per paskutinius 2-3 gerimo metus.Taigi aplinkiniu pastabos,kad esi kaltas,nes geri ir del to viskas zlunga sukeldavo dar didesni mano inirsi.Atvirksciai,sakydavau as:geriu,nes visi nieksai,man nesiseka,mane apgaudineja,visi blogi,tik ne as.Atsiprasau,turiu baigt....

Alge

2015-11-23 17:11

Daug metų vargome su vyro seserimi, kuri buvo alkoholikė. Mirus jos tėvams, ji pasijuto įvaryta į kampą. Nebebuvo kam užtarti, sumokėti skolas...Po rimto pokalbio ir pasiūlymo apsilankyti Anoniminių alkoholikų būstinėje ji sutiko tai padaryti. Ją ten tarytum pakeitė; prisipažino esanti alkoholikė, ėmė skaityti ten duodamas knygas, susirado darbą...Greit bus du metai, kai nebegeria. Jai norisi būti namuose, o ne lėkti iš namų pas tariamus draugus, kaip kad būdavo anksčiau. Dirba. Daug skaito.Susidomėjo kompiuteriu.

domas

2015-11-23 16:11

Inga,
minejai, kad 3 metus nebegeri. Labai prasau pasidalink savo patirtimi, nes as taip toliau nenoriu gyventi. Isgerineju ne taip daznai 1 ar 2 kartus i dvi savaites, taciau geriu iki samones netekimo ir taip isgerus mane traukia eiti is namu. Isejus is namu kaip taisykle patenku i labai nemalonias istorijas, prarandu pinigus, garbe ir buvo 3 kartai didelis pavojus mano gyvybei.
Buvau metes gerti be jokios pasalines itakos (kodavimu, medikamentu ir pan.) pusmeciui, metams, dviem metams, taciau pradedavau vel gerti del man paciam nelabai suvokiamu priezasciu.

Labai prasau padeti.

Pagarbiai,

Domas

darius

2015-11-23 14:11

Alkoholis visada mums istiesia ranka, kai mums nesiseka, kai mes silpni, kai esame pavarge. Taciau ju pazadai melagingi: fizine jega, kuria jis zada, netikra, sielos pakylejimai melagingi, ir pagaliau baisios pagirios.

deimantas

2015-11-23 14:11

Niekas neraso"tokia"diena,matyt daugumas drebedami grizta namo,nes siandien juk PENKTADIENIS.Niekada taip nesijausdavau penktadieniais,kaip dabar:ramiai,gerai,emociskai stabiliai ir aplamai visos dienos pasidare vienodai geros su dziaugsmais ar rupesciais.Anksciau tik ir laukdavau penktadieniu:mintys sukdavosi apie gerima,planuodavau,kaip pagiriosiuos,kai dar isgert,kad spet issiblaivyt iki pirmadienio.Zodziu savaitgaliu nebuvo,o pirmadienis budavo pati kosmariskiausia diena.Dabar ji man eiline darbo(pirmoji darbo)diena.Baisus uzsisukimas.Gerimas,pagirios,vel uzgerimas,baime,geda,atminties praradimai ir t.t.Rasau ir prisiminus siaubas ima,siurpas eina.Rasau,kad man butu lengviau ir kad jums padeciau.Gal padeciau.

deimantas

2015-11-22 17:11

Buvau pasiekes SAVA dugna.Buvo praradimu.Tiesa,darbo vos nepraradau,istikima drauge,mama kentejo labiausiai.Duzo masina,praradau teises,dantis,t.y.sveikata,kuri dabar lyg nebloga,i dantu gydyma sudejau nebloga automobili.Dar iki siol lenda alkoholizmo pasekmes.Tiesa,man 40metu,kad geriau isivaizduotumet.Pries du metus,lapkricio 9d.,pats to neatsimindamas,nes buvau visiskai girtas,paprasiau pagalbos.Aciu Minesotai!

deimantas

2015-11-22 13:11

Sveiki,visi.Seniai rasiau ir stai noriu pasidziaugt-lapkricio 10 buvo 2metukai,kaip negeriu.

jurga

2015-11-22 12:11

Mano mailrsquo;as jbliujuviene@gmail.com. Esu sveikstanti alkoholike. Man 30 metu. Du Kartus praejau Minesota ir daug kitu keliu. As Labau gerai susipazinau su musu priesu - alokoholiu ir zinau jo Silpnasias pusias. Manau galiu Tau padet Viskame: kiur gydytis, ko tiketis ir kaip gyventi!

saulė

2015-11-21 19:11

Būkit geri, padėkit. Mano vyras geria, sėdi bare, ten atsirado krūvos draugų. Išsiblaivo-gailisi. Kalbėjom, sutinka, kad reikia kažką daryti. O ką geriau? Koduotis? Į AA jis tikrai neis. Draugė patarė nusipirkti rusiškų vaistų nuo alkoholizmo rdquo;TETURAMrdquo;. Gal kas žinot ką nors apie juos, ar padeda, ar nepakenks??? Parašykit, labai prašau.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 15 ir 0 svečių