Maja

2015-12-03 10:12

Draugės vaikas girtas apsivertė su mašina Vos
atkrapštė Po avarijos gavosi komplikacijos Žarny
ne susidarė pūliniai Vėl vos atkapstė Per pusę
metų du kart pabuvojo ten anapus Laimingai išgijo
Rodos prakeik savo buvusį gyvenimą džiaukis da
bartimi ty žmona vaikais darbu Ne po pusės metų
taip gėrė kol atsigėrė kad vėl vos anapus nenuke
liavo Šįkart nuo bačkos alkoholio Rodos turėjo
vėl suprasti Tikriausia nesuprato dar negeria dar
ne laikas Ta va mieloji asara nieko čia nepakeisi
Gyvenimas rodo ką kita mes žmonos motinos bejėgės
Žinau ir aš atvejų kad metė bet ten padėjo visi
broliai tėvai Ir po to ne kartą atkrito vėl visi
padėjo O vienas dar žmona tu ne karys su tuo bai
suokliu Juo labiau kad geriančiam priešas yra
tik žmona ir labai retai kada jos patarimų klau
soma Mano vyro motina kaip kokia naivuolė sako
nupirk kokių nors tablečių Lyg nuo slogos Aš jai
sakau jei tabletės padėtų aš visiems namo pijokams jų nupirkčiau Čia tabletės nepadeda
Aš pvz netikiu tuo pagijimu Tai retenybė Juk ap
link viskas rodo ką kitą kas pradėjo tas ir ne
sustoja O gaila Kokios puikios šeimos būtų

ž

deimantas

2015-12-03 10:12

Pritariu Oli,nes ir as lankau AA ir man tai labai padeda palaikyti blaivybe.

Urtė

2015-12-01 16:12

Savoje aplinkoje turiu geriančią moterį. rdquo;Stažasrdquo;- didelis.Kartą pavyko sudominti anoniminių alhogolikų veukla. Įsijungusi šio klubo veiklon, įvyko lūžis: dabar prisipažįsta, kad yra alhogolikė,kad turi problemą, skaito specialią literatūrą, gana noriai lankosi klube, susirado darbą... Toji veikla labai įdomi. Kiek laiko tęsis rdquo;giedras dangusrdquo;- kitas klausimas, bet šiandieną visi džiaugiamės.Stiprybės turintiems reikalą su ta problema.

zina

2015-12-01 15:12

gal but andriau

deimantas

2015-12-01 10:12

Tu teisus,Dariau.As turiu daug valios.Pats ta zinau ir kiti tai patvirtina,bet pries alkoholi buvau visiskai bejegis.Dabar ir su rukimu turiu problemu.

darius

2015-12-01 05:12

Alkoholis, tabakas yra narkotiniai nuodai. Kaip valios pastangomis ismokti saikingai nuodytis?

rimantas

2015-11-30 22:11

Labas Irma as gydžiausi priklausomybės ligu centre ten jokiu vaistų neduoda ,gydo psihoterapija ir skaito paskaitas ir būna privalu eiti i aa.labai blogai kad tavo draugas nepripazįsta problemos bet galimas dalykas kad ta problema pripažins ten.mokėti reikia berods 281 lita jei nepabrango buvau ten daugiau nei prieš metus,prievarta nevarykit tačiau jei pats nori tai stai telefonas galit uzsisakyt paslaugas ar siaip pasiteiraut ,čia kaune giedraiciu 8. tel837337436 Žydre Nutautiene.

Andrius

2015-11-30 15:11

Nebezinau ka daryti, ko besiimti... Sesuo geria degtine diena, nakti, visiskai nieko nevalgo, jau nebekalbu apie tai, kad niekuo nebesirupina... Viena kart buvau prisnekines, kad vaziuotu gydytis, pagulejo ligonineje 2 savaites, pradejo lankytis AA, atrodo viskas gerai buvo, bet po triju sav vel pradejo ir VISKAS TAS PATS! Jai pradejo visur skaudeti, bet vistiek geria! Gydytis nebesutinka! Esu visiskoje aklavieteje! Kaip galima ziureti, kai zmogus save zudo ir dar kartu gadina visa gyvenima savo vaikui, man ir mamai! KA DARYTI????! Labai ACIU uz atsakyma.

Irma

2015-11-30 14:11

Labai baisu, bet ar tikrai kitokiu iseiciu nera, kaip tik begti?Bet ir begti nera kur...Stengiuosi padeti, taciau kol kas beviltiskai.

Irma

2015-11-30 14:11

Sveiki.Gyvenu su nepaprastai geru ir perspektyviu zmogumi, kuris nepripazysta turintis priklausomybe nuo alkoholio.Zinoma, gyvenimo kokybe pas ji smukus. Noreciau suzinoti, kaip gydoma priklausomybiu centre Kie kainuoja.Aciu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių