Leta

2015-12-16 07:12

Slimai, dėl vaistų tu dabar nepergyvenk, nuo jų visų galima atprasti, jei atsirastų toks poreikis. o dabar svarbu tau sustabdyti ligą, tą ir darai. O Veroniką paskaityk, ten apie jaunus žmones, meilę, gyvenimo prasmę. Įdomiai viskas supinta. to autoriaus visos knygos lengvai skaitosi, ne be reikalo jis daugiausia knygų pardavęs brazilas

doppelgänger

2015-12-16 00:12

Klaidžiou dar vis vėlyvu (ankstyvu) metu, nieko protingo nelenda į galvą:

www.youtube.com/watch?v=HSQ3ZRmkmy4

violla

2015-12-15 22:12

O, sužinojom, Roberta keps imbierinių sausainiukų. Tai kada renkamės?:)

viollaa

:)
doppelg

Jeigu gaučiau į "nosį" - duočiau atgal. Nesu katalikė, tuo labiau, deklaruota.. :)

violla

Aš Kalėdų laukiu dėl spalvų, dėl užsimiršimo, dėl susitikimų. Esu tikrai, ne katalikė. Esu tikinti. Bet mūsų, tiesiog, tokie papročiai, tokios tradicijos. Jau, tapo, per daugel kartų. Aišku, lietuviai istoriškai jokie krikščionys. Bet tai nevarbu man, kas kuo nori, lai būna. Aš viduj susikuriu tą šventę ir ji yra tikrai nesumeluota. Netgi sveikinu visus nesumeluotai, ne iš pareigos. Nors nežinau, kas tai per šventė. Kaip vaikas. Juk gyvenu Lietuvoj, tai nepulsiu švęst Ramadano ar kitko. Tai žiūriu į spalvas ir susitikimą, pasiruošimą, laukimą. Prisipažinsiu, aš net į bažnyčią neinu per šventes. Tik labai suprantu tuos, kurie visai vieniši.
Va, sekmadienį, aha, buvau Katedroj, žvakučių padegint. Na, man bažnyčia tokia sakrali, tokia įmelsta vieta-traukia kartais. O meno ten didelio nėr(daugiausia), daug to kičo. Bet iš tikrųjų, o kas yra menas? Kartais susiveliu.

doppelgänger

2015-12-15 21:12

viollai

Sutinku, kad daug blogio atsitinka aplinkui ir jautriai į tai reaguoju. Bet pažvelgus kitaip, pakankamai aiškiai matoma, kad žiniasklaida tiesiog mėgaujasi tuo blogiu, gal savo reitingus kelia. Gyvenimas ne vien juoda ar pilka. Matom ir spalvas. Nesiruošiu teisinti blogio, kai konkrečiai su juo susiduri, pamiršti apie metafiziką.

violla

2015-12-15 21:12

Labas.. dar liko kelios minutės šiandienos dulksnos..
O prasilenkiam, tai jau tikrai:)

viollaa

2015-12-15 20:12

Ai, o aš vaikščioju ir žeme.. tuomet tas blogis ryškiai matomas: sumušė..apvogė..apgavo..

Nežinau.. bet man atrodo, kad tai blogis ir taškas. Su tuo susidūrus - dvasinė psichologija "neveža".. Čia, Žemėje.

Leta

2015-12-15 17:12

Alchemiką skaičiau, bet ypatingai nesusižavėjau. Jau gerai neatsimenu, žinau, kad lyg kokio tai dvasingumo paieškos, į galą knygos gana dirbtina. Šiek tiek priminė Hesės Sidhartą (jei nesuklydau rašyboje, Castanedą ir kitokius mistikus. Gražu, vienžodžiu

Ramas

2015-12-15 16:12

na kaip diena praejo mano likimo draugai ? :))
labai girdeta ta knyga ALCHEMIKAS.. slimai gal turi emaila ? gal mirke kokiam sedi ar skype ?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių