doppelgänger

2015-12-28 19:12

Žibuoklės žiedas malonina akį pavasarį, bet nenorėčiau jį pamatyt, sukryžiavęs akis:) Na, dar žiema turi teisę paspalvint nosytę:)

Leta

2015-12-28 16:12

Na kažin, ar mes nekenčiam vieni kitų. Aš savyje to nejaučiu, bet gal tik man taip atrodo. Ir žinau kitų žmonių, čia rečiau ar dažniau užeinančių, kurie tikrai nėra pikti. Visi norim gerumo, supratimo, paramos. Belieka patiems būt tokiems.
O tu, as (juokinga taip kreiptis:)) dar šoksi ne kartą, nenusimink, gražiausias tavo šokis dar ateity:DD

Leta

Labas vakaras, ko čia tas puslapis taip išplatėjo, nepatogu skaityti.
Aš irgi šventes vertinu ne perdaug, gerai, kai aplanko saviškiai, bet pati kur nors eiti tai visai nenoriu. Rytoj irgi būsim su vyru namuose dviese, ir visai dęl to nesirūpinu, nes man taip geriausia. O ašaros yra dėl ligos, visiem taip būna, reikia tai išbūti, gydytis kokiu nors priimtinu būdu. Va aš dar nukritau ant ledo ir susimušiau galvą. Dabar bijau, kad nebūčiau sutrenkusi smegenų. Na gal ne, tikiuosi...

as

mano zaizdos niekas nemato,nes jis atvirai nekraujuoja irnieks net nepaklaus, o noriu visko as dar zmogus, tik ligos nuzmogintas, atstumtas..visi turi ka veikt ir be forum o ir cia ......nieko nebus tik balta vieta daug zmoniu is vis isejo, as si foruma skaitau jau labai seniai mes ir vieni kitu neapkenciam, isgujam -pernai, atgal paskaiciau . o noreciau as daug dar ko as ir pramoginius esu sokusi, o dabar sedziu apsisnarglinus nuo asaru...........

violla

2015-12-28 13:12

Laba,kas gero jūsų ir mūsų gyvenime? Rytoj ju Nauji metai.Šie metai buvo šuns ir tikrai šuniški. Lauksim ružavo paršiuko, o kas esate šaulio,avino ir liūto ženklo-džiaukitės iš anksto-jūsų laimingi metai ateina.Aš nei tam, nei kitam nepriklausau, bet lauksiu ko nors geresnio ir...manau, įvyks. Ar ne? Aš juos sutiksiu kamerinėj aplinkoj,prie žvakių,ramiai. Vakar buvau dideliam bankete(200 žm.). O kaip ne man.Pavargau, visą dieną galvą skauda, vaistus ryju.Bet reikėjo ten dalyvauti.Kitais metais bandysiu nuo to išsisukti.Parašykite ką nors,pakalbėkim dar šiais metais.Rytoj liks pasisveikinimai.Tai šiokia tokia terapijos dalelė.Eisiu net savo katiną išmaudyt-tegu ruošiasi sutik svarus ir žvilgantis. Jo plaukas juodas ilgas-čia mano draugas, kuris vaikšto vienas su savo ego.Jam aš leidžiu tokiam būti, jis pas mus priviledijuotas.

as

2015-12-28 10:12

visai nenoriu tu Nauju metu sutikimo, visi zmones kaip zmones o cia vienas su savo liga,ayiii kaip ner upo

doppelgänger

2015-12-27 23:12

Gal nesu toks jau visiškas "prapoica". Turiu pakankamai daug įsipareigojimų, tačiau leidžiu sau "nutrukt nuo grandinės". Vieniems tai visiškai nepriimtina, puikai suprantu, iš savo varpinės dar kitaip žvelgiu į tai. Kiek tai kontroliuojama - nežinau, bet įsipareigojimus (darbas dabar visų pirma) atlieku. Matyt, nevisada sugebu, moku ar galiu išsikraut kitaip. Panašu į teisinimąsi? Gal.

Leta

2015-12-27 16:12

Laikykis, as. Cirozė tikrai neužpuls, aš jau seniai rdquo;ant vaistųrdquo; - ir nieko, kepenys veikia. O šitos bėdos per šventes ypač suaktyvėja, nes pasikeičia gyvenimo ritmas, visi kažkur skuba, švenčia, pasijunti tarsi išmestas į šalikelę. Bandyk gydytis, negalvok, kad esi beviltiška (o gal beviltiškas, nežinau kas tu - vyras ar moteris). Noriu tau pasiųsti tai, ko tau labiausiai norisi, spėju, kad supratimo, palaikymo, pritarimo. Tu atsitiesi, tai laikina duobė, išlipsi pati savo kojom, patikėk:))

as

2015-12-27 16:12

galvoju jau kad net susulauksiu nauju metu ir nuprotesiu nuo drebulio, sirdeles perplakimu. Bet nuo tiek prikistu vaistu dar ciroze prisimes. Viskas- negersiu tu antdepresijos ir raminanciun,nes ir sauksto neatkeliu.seimos gydytojas su sesute nesupranta kodel ma tiek vaistu primaisyta ir dave siuntima i KAUNO klinikas, bet nezinau te ne vieno daktaro ar visi jau toki geri? MAN 39 METAI,NEGI JAU VSIO kai cia kas paraso nusiraminu, kad da tokia ne viena bet tokiu sakiu dar nebuvo

zunda

2015-12-27 15:12

viollai

Niekas nieko čia neišmes, tu taip retai parašai, kad tegul būna, nors ir tas pats tekstas, bet daugiau tavęs atrodo. :))

Mano naktinė ramybė visai neužtarnauta. Dienomis tik galvoju, kad/kaip labai reikia ką padaryti, bet blaškausi, kaip dūšia be vietos, pavargstu ir fiziškai, ir emociškai, o nieko doro nenuveikiu. Sutemsta, ir tada save paguodžiu, kad naktim neverta darbų dirbt, nusiraminu. Apgaudinėju pati save, ir ne kitaip.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių