loreta

2015-01-19 13:01

taip skaiciau ir as,kad musu ligai yra kelialapiai ir palaikomajai ir sweikata grazinntys ir ambulatoriniai,bet lodel man skirt zada ambulatoriny tai nezinau

loreta

2015-01-19 13:01

as turiu 2grupe ir40 procentu darbingumo,as vaziuodavau kiekvienais metais na8metus gydytis nemokamai ir po 18dienu,bet jau pernai man aplamai nedave kelialapio,o symet ir sake,kad ne,bet as papriestaravavau ir pasake kad tik ambulatorinis 16d pati apsimoku maista ir lovadienius,bet ir tai liepe parvezt is kauno gydytoju patvirtinima kad galetu mane formint kelialapiui,vienu zodziu tamsus miskas

Vita

2015-01-19 12:01

as irgi ziauriai daug skaiciau, kai aki pirma karta uzspaude, abituros egzams ruosiaus. pagulde i ligonine, rado glaukoma ir ant jos viska suverte. penkis metus vargau su pastoviai besikartojanciais neuritais, kol pakeiciau akiu gydytoja ir jai daejo, kad ne cia beda. padare magneta. IS. dar po metu ir kojos pradejo silpt. tiesa, pradzioj galva labai stipriai svaigdavo,vaizdas rdquo;vaziuodavordquo; ir rdquo;sustabdytrdquo; niekaip neisejo, bet kai nuejau pas Boima(kliniku neurologas), tai sake ko tu cia atejai, tokia jauna...

Vilte

2015-01-19 10:01

Kaip tik dabar praeinu reabilitacijos kursą, turint 3grupę yra skiriama 16d.Aš praeinu savam mieste, o jeigu važiuoji į sanatoriją tai susimoki už maistą už gyvenimą, tik procedūros nemokamos. Lina čia turbūt minėjo, kurie turi 2 grupę

Vytas

Na,man irgi prasidejo nuo akiu nes daug skaiciau, tai gyditojai nieko blogo nemanydami man rdquo;iraiterdquo; akies nervo uzdegima ir pasake , kad viskas uz 3-4 menesiu praeis...po to nutirpo puse kuno is apacios, tai gyditojas man pasake tik tiek, kad as opo keliolikos menesiu visiskai nevaiksciosiu....Tada man tikrai buvo super sokas...na, jau lyg ir senokai tai teige....sake 1999, o vis dar vaikstau:)
Visiems stiprybes ir sekmes:)

ji

skiriama tik trys metai nuo lygos degnozavimo ambalatorine.o seip tai jau reikia susimoketi uz lovadienius ir vazuok .ta tai tikrai zinau nes isnaudojau visus trys metus.o dabar jau kitaip vazuoju susimokedama uz lovadienius.

as

2015-01-19 09:01

nebenusipeizekit paskaicius bloga,geriau netiketi niekuo:)nei drebti s ant... ,proto netekusiem patarymas kuo daugiau buti gamtoja! o dabar sugryskim rasykit viska ,kam norisi pasisakyti,kam negera ant dusios,biski isipleskim...tik be pykcio.nusisneku ir as bet man atleiskit,noriu tik gero jums,tegu tai bus forumasrdquo;be pykciordquo; geros dienos

vilma

2015-01-19 09:01

kvailesnio dalyko,kai pavesti psichologui pranest diagnoze nesugalvociau. geriausiai kai artimi zmones,o ne svetimi kuriu rupestis tiesiogiai proporcingas sumoketiems pinigams,pasako ir palaiko. cia as ne apie save. man pasake,peciais patraukiau,ir nieko blogai negalvoju,nors pablogejimu buna.

Vita

2015-01-18 21:01

manau sakyti reikia, tik atsargiai, po truputi. as kai suzinojau kuom sergu, apie IS neturejau zalio supratimo. mano vyras, tuo tarpu, gerai viska zinojo. pora menesiu jis po truputi man atskleide visas sios ligos rdquo;grozybesrdquo;. taciau, nors ir atrodo, jau viska zinojau, kai isvaziavau i sanatorija, pamaciau jauna, labai sunkiai einanti vyra ir suzinojau, kad cia del IS, buvo labai didelis sokas, tiesiog puoliau i isterija. todel, manau, butina kazkiek papasakoti, kad veliau nebutu didelio rdquo;bumrdquo;. vaikinukas jaunas,jis ir i gyvenima dar pro rozinius akinius ziuri...o cia toks dalykas...svarbiausiai, kiek galit, parodykit, kad jis jums rupi, kad turi i ka atsiremt. o tai, serganciam, yra beprotiskai daug. sekmes ir stiprybes! beje, ligos pradzia ir man buvo panasi.

suduvis

2015-01-18 15:01

Pirmiausiai aš ne anonimas,turit kanors blogo-rašykit.Antra mano liga dėkui Dievui traukiasi o kiek ji pasitrauks bus matyt.Mūsų su vakarueupopa nėj iš tolo palyginti negalima,mus stengesi ne pagydyti bet gydyti neatsižvelgiant į pasekmes.O dėl nauju gydymo metodu tai esu girdėjes apie kanapiu pagrindu sukurtus vaistus "Santivex" naudoja Kanadoj,ir geri rezultatai,iki mūsų daris kitam "penkmeti" arba dar vėliau.Mūsų ligos priežastis(CCCP laikais rašė) tai deguonies badas mūsų organizme.Tad patariu būti pušyne,gerti deguonim prisotinta vandeni.Tai tiek-sėkmės:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių