SKAITYTOJA

2015-01-22 16:01

Tiesa, va api gyvaji vandeni , tik nereikai tapti reklamos auka ,gele gali prikelti ir paprastas vanduo su cukraus gabaliuku , bet nereikai issijausti ka rodo per tv, esu macius reklama , kaip nuvytes geles ziedas pavirsta ka tik nuskintu , be to kazkada reklamavo ta "burbuliuka"net pikta budavo klausyti , kaip kazkoks diedas is tos gamyklos varineja propoganda , tiesiog aferistas ir tiek.Pinigu nori susikrauti is vargsu zmoniu , cia tas pats su cosmo diskais , su magnetais ir tt.Buna , kad pasveiksta , bet tikrai ne nuo situ dalyku.Tikejimas yra didele jega , stimulas , va gal tas tikejimas jums ir padeda.As netikiu tais reklameriais, nei noni sultim , nei tianshi, zodziu...issakiau savo nuomone...Esu prisipirkus begale sau nereikalingu vaistu , kuriuos po to ismeu i siuksliu deze, dabar esu daug apdairesne ir netikiu jokiias tv pranasais.Atleiskit, kad vis ilendau cia...

vika

2015-01-22 16:01

seniai skaitau si foruma ir kitus apie is.gal kas galetu paaiskinti-prie musu ligos negalima stiprinti imuniteto,o daug kas vartoja cordicepsa ir jauciasi geriau.jis gi stiprina imunine.pries nustatant man sia diagnoze as nebuvau net girdejus apie sia liga,nors blogai jutausi gal 25 metus-nors ir dabar dar man vyksta neigimo procesas-gal visdelto dar cia viskas ne nuo is!???

vika

2015-01-22 15:01

sveiki,siame forume as pirma karta.metai kaip nustatyta rr is.per ta laika buvo 2 atakos.geriau harmonus-nieko nepadejo,dabar pasirinkau Avonex,susileidau dar tik karta.jeigu veikia-ar turetu veikti po pirmo susileidimo,ar tik po daug ilgesnio leidimosi periodo?

Aida

2015-01-22 13:01

Labukas.Man pradzia IS,taciau jauciu jog ji zengia isleto i prieki,nes kiekviena nakti nutirpsta tai vienos rankos tai kitos plastaka.Ko anksciau nebuvo ir tie dilksejimai nepraeina.Ieskau bet kokios informacijos kaip pagelbeti sau.Perskaiciau visa foruma.Jus visi saunuoliai,kad taip vienas kita palaikot .Turiu prasyma:gal kartais dar skaito foruma DAIVA MED.SESUO? Jeigu taip,labai noreciau su Jumus susirasyti per e-meila.Lauksiu atsakymo ir iki

egle

Gyvenu Vilniuje, o Vytas teisus 20 ar 24 priklauso.

Patricija

Uztai as pazistu:)) Specifine tokia moteriske. Kol tau nera ryskaus pablogejimo esi jai visiskai neidomi asmenybe. Viskas ka is jos pastaruoju metu isgirdau tai, kad kazkodel labai gerai atrodau ir kad aukstakulniai yra visiskai nereikalingas dalykas. Tiesa, kysiu neima. Pati kelis kartus maciau kaip vijo kelias motereles is kabineto:))

art

JU,ar manes klausi

suduvis

2015-01-22 12:01

skaitytoja-aš IS sergu,buvo laiko tarpas kai negalvojau ar žudytis ar ne,bet galvojau kaip.Bet dabar man ėmus gerėt,skubu dalintis su kitais gydymosi būdais,metodais ir t.t.Juk netaip[ svarbu ar išgysi ar ne,dauk svarbiau kad kovojai su IS,nepasidaviai iki galo.Dar esu kelis kartus išbadaves po 10d.Bet pasukti privertė draugo mirtis,kuris tiek prisibadavo kad net reanimacijoj nuvežtas jo organizmas maisto nebepriėmė.Jis nuo 100kg. vyro per badavimus tapo 80kg,bet to jam nepakako ir badavo dar iki nusibadavo.Dar "Gyvasis" vanduo net nuvytusia gėlia sugeba atgaivint tai ka bekalbėti apie mus.Išsetinė sklerozė nėra genetiškai paveldima liga,ji atsiranda nuo deguonies bado mumyse.Sergantieji ja pagalvokit ar nebuvot prikvėpuotose,be ventiliacijos patalpose,mum peilis yra rūkymas.Meskit rūkyma,išvažiuokit į pušyna ir pagysit.Man nuo vaikystės buvo neaiški liga ir kaire koja ėjau vilkdamas.Man Kauno medikai pripažino kaulu tuberkulioze ir gydė ligoninėje esančioja giliai pušyne.Niekas netikėjo bet aš pagijau,vieni sake nežinom nuo ko jis pagijo viena gydytoja pasakė-tokia buvo Dievo valia.Bet pagijau o man toda buvo 5metukai kai ėjau nevilkdamas kojos.Todėl ir dabar sakau pušyno oras,vegetarinė dieta,bitčiu įgėlimai ir pirmyn į išgijima.Ir gaila tu kurie nuleide galvas leidžia daktaram daryti su jais ka tie sugalvoja(man 3metus "Prednizolona" pumpavo).Nesijauskit neygaliais ir tokiais nebūsit,nepasiduokit ligai:)))

aivaras

2015-01-22 10:01

Tada keisti reikia seimos gydytoja. Siais laikais ji pakeisti nera problema.

Patricija

2015-01-22 10:01

Na Budrio apskritai niekas iskyrus ji pati nedomina:)) Atsimenu kaip man su labai drastiska optinio neurito forma kaisiojo po nosim kazkokius keturis skaicius uzrasytus ant lapelio. Is kazkelinto karto as juos pamaciau. Dabar zinau jo kreditkes PIN koda:))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 29 ir 0 svečių