aidas

2015-01-29 17:01

Laba diena, noreciau pakalbint asmeniskai Violla, galima? Turiu klausimų -:)

Vilte

na as esu super jautri...ir seimyninis gyvenimas priverte susirgti depresija, o smulkiau pasakoti nebenoriu...tik tiek zinau, kad gydausi 9 metus.

Vilte

remerono negali skirti stambiem zmonem, bent man , nes nuo ju auga svoris.

Miglė

priezasciu gali but daug.man pavydziui viskas prasidejo nuo to kad atsiguliau i ligonine ir buvo atlikta operacija po to prasidejo komplikacijos niekas negijo tada reikejo i sanatorija vaziuot kurios as visiskai nemegstu ir t.t.po kokiu 3men supratau kad pagaliau issikapsciau ir pasveikau bet jutau kad kazkas ne taip kad nebejauciu gyvenimo skonio o dar veliau visai blogai pasidare prasidejo nuo depresijos ir fiziniai skausmai bet as nezinojau kas ta depresija todel kentejau ir laukiau kada praeis kol artimieji nenuveze pas psich.tai nuo tada ir suzinojau kas per baisi ir klastinga liga

Miglė

2015-01-29 16:01

ar kas is jusu bande gerti AD remeron jis tikrai geras vaistas jo veikimas mazdaug kaip trys viename tai ir raminantys ir AD ir dar lengvai migdantys.man sake kad juos gali gerti nors visa gyvenima nes niekam nekenkia pabandykit pasiklaus pas savo gydytoja.

Vilte

2015-01-29 15:01

Laba visiems.Vieni zinom nuo ko susirgom ,kiti ne, bet ligos simptomai visu panasus.. taip, kad vieni kitus ramstydami eisim tolyn i gyvenima...

Leta

2015-01-29 12:01

Man tos geros ar blogos mintys eina kaip pasekmė, išmokti jas kontroliuoti aš nesitikiu. Be to, taip visai prarastume spontaniškumą, o man jo ir taip trūksta.
Bet jei kam nors tai pavyksta - džiaugiuosi už jus.
Nors kai kurie principiniai nusistatymai, kai juos supranti ir laiku susistabdai šiek tiek padeda. Pvz nemanyti, kad man blogiau negu kitiems ir nesigailėti savęs. Kiekvienas turi savo bėdų, ne tik mes

Kasiopeja

Bet kai vieni kitus padrasinam, tai kazkaip lengviau pasidaro :) bent jau man...

Ramas

kas del bromazepamo (lexotonilio) tai jis idomiai veikia. kartais labia padeda o kartasi... viska kelis kartus pablogina.. na bent jau man ..

Ramas

nu cia kaip ir man buvo :) istyre ir pasake kad nuo nervu viskas. vsio tiek ziniu. o kaip gydytis nuo to ? tyla gera byla buvo :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių