inga

2015-02-08 14:02

Žolė gydo, o ne svaigina. Aprašiau tas tinktūras, prie kurių žmogus nepripranta. Nepainiokit su anaša. Galima rast tūkstančius priežasčių ir pasiteisinimų tam, kad gert. Norint surasti melą, rasi jį ten, kur jo ir būti negali. Meilė-tai ugnis, aistra- agonija. Ugnies vanduo(alkocholis, narkotikai,agresija, kiti svaigalai) degina mūsų sielą ir prišaukia mirtį. Meilė-tai dieviškoji ugnis, kuri šildo, spinduliuoja ir suteikia jėgų bei didelį norą gyvent. žolė sutverta gamtos, alkocholis sutvertas žmogaus. Gyvenam gamtoj, todėl mums gamta tik ir gali padėt. Mes turim pasirinkimo teisę:ar deginti visus aplinkinius, ar gyvent palaimoj.

inga

2015-02-08 13:02

Aš irgi pritariu,kad ši problema turi būti sprendžiama valstybiniu požiūriu,dabar tiek pinigų gauna iš Europos sąjungos,o šiai problemai nei kiek neskiria,maža,kad visur mokamos paslaugos,tai dar ir nėra vietų.O manau,kad tuos kurie girti vairuoja ir dirba arba smurtauja turėtų gydyt per prievartą,gal kai daug kartų psihologai kaltų į galvą,tai gal būtų kokia nauda ir tuos vaistus apie kuriuos jūs kalbat galėtų priverst gert.Matyt seimūnai nesusiduria savo šeimose su tokiom problemom ,tai ir nedaro jokių sprendimų,o gal turi daug pinigų,pažįstamų daktarų ir susitvarko tyliai,o iš mūsų dauguma paprasčiausios neryžtingos rdquo;vargšėsrdquo;,viena neturė kur gyvent,kita iš ko,kita bijo,kad sumuš,žodžiu visos ieškom kažkokios naudos,kurios jau seniai nėra ir nereikia,bet gal nebėra jėgų,gal nemokam kaip gyvent,nabet jaunos nesitikėkit nieko,tik pasiryžkit ir būsit laimingos pačios ir vaikai.linkiu sėkmės

vida

2015-02-08 12:02

o kur ta minesota? mes siaulieciai.

Danutė

2015-02-08 12:02

Dariau, žolės geriau nė nepradėk, nes gali vėliau pereiti ir prie stipresnių narkotikų, o tada išsilaisvinti bus daug sunkiau nei iš alkoholio, arba ir visai neįmanoma.

darius

2015-02-08 11:02

As alkogolikas. Bijau priprasti prie zoles.

vida

2015-02-07 19:02

reiks ryztis atiduot, pasiliksiu tik butui sumoket. tai dziaugsis, juk jo pensija 1000 lt. jam tai atrodo dideli pinigai, pries mano alga 500LT.GAILA IS KARTO ATIDUOT, NORS NIEKO TEN MAN NELIEKA, , GAL DAR DAUGIAU ISLEIDZIA. NEVEDU UZRASU.BANDYSIU DUOT 500.GAILA VISUS ATIDUOT.

inga

2015-02-07 14:02

Rekuomenduočiau gaut safora:100gr sumalt ir užpilt puse litro degtinės 50laipsniu.laikyt 3sav. tamsioj vesioj patalpoj.Vakarais galima išgert nuo100-200 gr kas keleta dienu mažint doze nuimant 10 lašu.Rytais išgert Mezym-Forte20000 (fermentai).Kada liks 30lašu,juos gert 3mėn.,labai gerai būtu vartot amino rukščiu,multi vitaminu,ginkgo bilobos priaparatus.Jau vasara reikia pradėt vartot gysloti:iškast visa augala su visom šaknim,užplykit 0.5lt karšto vandens,palaikyt šiltai 45min;gert nuo 18val ir prieš miega išgert ramynančiu žoleliu arbata.Vėliau reikia vartot valomasias medžiagas.Bet pirmoj eilėj noriu pabrėžt tai ,kad stengtis privilio švelnumu namo vyra,suteikt namu jaukuma.

jurgita

2015-02-07 07:02

Inga, tai vistik nuo ko pradeti? paskaiciau Jusu senus komentarus - atrodo, gausybe problemu turejot... rasot, kad zinot kaip padeti "tokiems ligoniukams" . jei nesunku, gal galit brukstelk man i kau_ne@yahoo.com. aciu

Samanta

2015-02-06 21:02

mano draugas jau apie menesi vartoja tablete,nesinori jam gerti,viena karta isgere nedaug tada bloga buvo labai,nzn kaip bus toliau ar nustos gerti,ar kai pasibaigs tas gydimo kursas vel prades gerti.noriu Jusu paklausti gal kas zinot,kai nustos gertit tabletes ar viskas bus kaip buve,ar kazkas pasikeis,gal nebegers.kaip tos tabletes veikia?kursas 3men.

Virginija

2015-02-06 10:02

bet negaliu ir nemoku gyventi vien del saves as sau skiriu kruopelyte o norisi kad vyras ssssssuprastu kad jis turi rupintis seima o vusi keturi kampai ir vaikai man sunku bet tokia musu moteru dalia gal mes nemylim saves kad taip leidziame jiems ekgtis su mumis

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių