violla

2015-02-12 15:02

Ir nebegrįš jausmai į širdį,
Suradę šiltesnes vietas.
Norėjome išsaugot viltį-
Užmiršom tik sugniaužt rankas...

/Rolandas Kazlas/

violla

2015-02-12 14:02

SVEIKI SVEIKI! O aš jau galvojau rasiu...pribirusių širdžių,bučinių,šypsenų ir odę MEILEI...deja...
Dar ne vėlu!
Todėl aš sveikinu.
Daugiau pasakyti nieko negaliu,nes diena man,nekokia...o kaukės nesidėsiu. Iki, mielieji.

Vilte

2015-02-12 13:02

Laba visiems...visus su Valentino diena...MYLEKIME GYVENIMA IR VYKIME SALIN DEPRESIJA...vos , ne kaip skanduote parasiau...))

debeselis

2015-02-12 10:02

VIsus forumiečius su Meilės švente! Mylėkime pirmiausia patys save, o kitiems tada meilė ateis savaime. Pabūkime šiandien geresni nei ankščiau, parodykime meilę visiems artimiesiems, draugams. Lai ši nor diena būna šviesi, lai nušvinta saulė akyse, laidžiūgauja širdis. Ištarkime meilės žodį savo brangiam žmogui- gal vyrui, gal sūnui, dukrai, o gal... Visiems geros,saulėtos dienos.

Leta

2015-02-12 09:02

Aciu Asara, ko gero būčiau užmiršus, nors darbe ant stalo pilna saldainių ir net vieną sveikinimą buvau jau gavus. Neįprasta man švęsti Valentino dieną, bet aš už meilę. Visiems linkiu jos.

Ramas

2015-02-12 08:02

tai geriau as ta mildronate. visi sneka apie jo nauda

Leta

2015-02-12 07:02

Noriu ir aš pasveikinti su gražia meilės švente, nors ir nemoku dar jos švęsti. Kad mes mylėtume savo artimuosius ir save, kad likimas mylėtų mus. Labai gražu už lango, tai ir dūšioj lengva. Geros dienos visiems

mauzeris

2015-02-11 19:02

O ačiū, Broniau, tas Siūrskis, pelė debilavota, net nežino kaip tokie pakrypėliai vadinasi...
Ką norėt, dėl to ir tablietkes kala...jau sakysiu,tegu ir ginkmedžio pagriaužia, pelė de...

viva

2015-02-11 18:02

siuo metu mano uzdavinys gyventi be vaistu,noriu vartoti tik augalinius preparatus.taciau jei napavyks tikrai saves nekankinsiu.o ar yra duomenu,kad vartojantys daug vaistu zmones gyvena trumpiau.gal kraupiai nuskambejo,bet as apie tai susimasciau.

violla

2015-02-11 17:02

Aš solidarizuojuosi su anonimu nr.2. Nekomentuokime primatų.
Tik tam primatui dar kartą primenu: tokie išpuoliai sugrįžta atgal į patį save, tik keletą kartų skaudžiau... Taip ir bus,o kai bus, neklausinėk savęs, dėl ko tai atsitiko...
Čia jau peršokai visas ribas...dalšie niekuda...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių