Alge

2015-02-27 16:02

Grįžusi iš darbo, el. dėžutėje radau gražų sveikinimą su atėjusiu Kovu, su artėjančiu pavasariu.Nuostabias tulpes rdquo;lydėjordquo; romantiška muzika...Kiek nedaug reikia, kad pajustum tylų džiaugsmą. Kiekvienam norisi, kad jį prisimintų.

nijole

2015-02-26 11:02

Perskaičiusi visus šio forumo įrašus supratau, kad kalba eina apie tai, kad net ir turint problemų būna kuom diaugtis, kad neverta nukabinti nosies.

Roberta

2015-02-24 11:02

dŽiaugiuos-šiandien mano dukros parodos pristatymas mokykloje.Piešia ji gražiai.Džiaugiuos, nes šiandien esu darbinga ir veikli.

nele

2015-02-23 13:02

Dažniausiai tik subrendus supranti ką tau reiškia šeima, kokią įtaką ji turi tolesniame tavo gyvenime. Ištekėjau. Įsimylėjau gerą atidų ir nuoširdų žmogų.Nestigo jam ir subtilių vyriškų bruožų. Gyvenau ramų vedybinį gyvenimą. Vaikai paaugo, patys mokėjo pasirūpinti savimi. Prapuoliau savo darbe: seminarai, kursai, renginiai...Vyras myli, rūpestingas, apie vaikus lakstyti jau nebereikia,-karjera, darbas įsupo mane taip, kad tik atsitiktinai pajutau, kad į mano vyrą vis dažniau ir dažniau ėmė žvilgčioti manoji draugė.Toks draugės dėmesys vyrui, rodės, patiko.Susimąsčiau. Daugiau dėmesio ėmiau vėlei skirti šeimai, vyrui.Atvirumo valandėlę manasis prisipažino, jog buvo pradėjęs manyti, kad jis man jau nebeidomus, kad jo jau nebemyliu...

Povilas

2015-02-23 12:02

Šioje diskusijoje dalyvauja mano žmona, tad ir aš paskaitinėju. Daug gerų patarimų ir linkėjimų.
Pritariu tiems, kurie už šeimą, kuo šiltesnius tarpusavio santykius, išsikalbėjimą.

ula

2015-02-21 11:02

Tai ne visada lengva, bet reikia stengtis

ONUTE

2015-02-21 10:02

Ar mokame ir norime palepinti savo artimuosius dėmesiu? Kavos puodeliu į lovą,neeiliniais pietumis, kokiu gardėsiu, švelnesniu žodeliu, šypsniu?... Tai darykime kuo dažniau. Yra grįžtamasis ryšys

Roberta

2015-02-21 06:02

Na, atsibudau ir taip sunku-vyras piktas dėl darbo problemų, aš irgi nenoriu nieko.Na, bet sugalvojau staigiai-parašiau draugei žinutę, kad kviečiu ją į koncertą džiazo-nuvešiu, nupirksiu bilietą, taip sakant -vaišinu:) ir pačiai tapo linksmiau. vyrui pasakiau griežtu balsu-viskas yra gerai ir tuoj bus dar geriau, jis ir nusišypsojo dėl tokio mano įskamaus paliepimo diaugtis tuo, kad va ir penktadienis ir šiaip viskas yra gerai. važiuodama su sūnum į darbą pasidžiaugiau tuo, kad saulė tokia raudona ir pafantazavom, kaip būtų fainai pabėgti jam iš mokyklos, o man iš darbo ir nuvažiiuoti į kokį kitą miestą...užsisakytume daug pieno kokteilių, ledų su šokoladu ir t. t. bet nutarėme šią fantaziją perkelti į rytojų:)važiuosim į Vilnių, į Knygų mugę:) taigi-pasvajojau, pafantazavau,paplanavau, kitus įkvėpiau, pasidžiaugiau būsimom mažom laimėm ir tapo smagiau, o depresyvi nuotaika buvo jau čia pat...nubaidžiau:)

Aldona

2015-02-20 18:02

taip daugiau kalbekime su savo artimais zmonemis

jonas

2015-02-19 19:02

zinot mergaites ir vyrai reikia kuo daugiau issikalbeti apie savo dziaugsmus rupescius mintis ir pan su tau artimu zmogumi. daugiau isikalbeti maziau bus nesusipratimu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių