2015-02-20 18:02
Buvau susidūrusi su šia problema po labai man sunkiai įveiktos vienos gyvenimiškos užduoties mano gyvenime. Įveikti įveikiau, bet ir bėdą prisišaukiau. Kokius 4 - 5 mėnesius teko pakentėti ypatingus skausmus, bėgau pas medikus pagalbos, kur nustatė dirgliosios pūslės sindromą, bandė, kad neišeičiau be recepto išrašyti vaistus, kuriuos draugė farmac. paneigė ( dėl bet kokių vaistų tariuosi su farmac.visada )Taip likau su savo bėda ir be jokių vaistų. Pakeitus dienos režimą ir aplamai pergalvojus daug ką savo gyvenime - kritinė būklė pradėjo šiek tiek švelnėti, tačiau niekaip nedavė užmiršti ramybės būsenoje. Kankinausi apie 1,5 metų, kol dėl kitos priežasties pavartojau Kinijos vaistus, o būtent skystą ( būtent skystą) KORDICEPSĄ. Apie jį žinojau senai, tik žiūrėjau į tai skeptiškai, tačiau šiandien galiu nuoširdžiai pasakyti - atsikračiau dviejų labai nemalonių man ilgalaikių problemų. Dabar jau esu kitos nuomonės, domiuosi kas , vistik, tai per daiktas, gal ir kitoms bėdoms šį produktą galima sėkmingai panaudoti.