Vita

2015-02-26 18:02

pencijos dydis nuo stazo ir uzdarbio priklauso. man kai skyre invaliduma, buvau 23. jau turejau pusantru metu staza ir jo pilnai pagal metus uzteko.alga, aisku, nebuvo didele. kai turejau 20%- gaudavau 650 lt. dabar turiu 40%-gaunu 500.

valdas

2015-02-26 17:02

Labas.Kaip baisu girdet.kad kankina skausmai.Ka tik ta liga nedoro su mumis.Del seimos galiu pasigirti.Zmona nuostabus zmogus.Kartais net gal per daug pataikauja.Sakau palauk , as dar pats galiu.Sūnus taip pat.Tik sveikata pradejo keli men. silpneti.sergu 20m.Nedirbau.Pragyvenimuij visus tuos metus i Maskva masinas varinejau po 2kart.i men.Bemiego,salti.Matyt tas dar gerai paede sveikata.Omusu nuostabus daktariukai jokiu papildu,vitaminu ar kokio kito sudo net nesiule.Tik laugdavo kad greiciau ateiciau ir pinigine atversciau.Bet nepaims taip lengvai dar manes ta liga.Tvarkausi sunkvezimi ir bandysiu i vokecius.Manau dar pasispardyti.Bet ka gali zinot....Sutarties nesu sudares.Va tokios bedos.LAIKYKITES.VISIEM KO GERIAUSIO.IKI

????

Kiek mazdaug, na apytiksliai pensija 20 proc. neigalumo ir 40 proc. neigalumo.Suprantu, kad ten priklauso nuo stazo ,amziaus ir kt., na, bet mes cia dauguma turbut panasaus amziaus :)Aciu

Ana

Bukite malonus, parasykite kas gerete Prednisolon? Koks ju poveikis? Ar jautete daug salutiniu poveikiu. As pradejau gerti, pablogejo regejimas, degina kuna, skauda galva, pykina ir t.t. Ar reikia prakesti?

vilma

2015-02-26 16:02

vakar susiradau mr nuotrauka,zinau kad reiks nest. toliau gydytojas sake viska atsvies,tinkamai suruos. as juo lb pasitikiu. tik gaila atsigult i ligonine negaliu. man kas durniausia,tai kad komisijoj mane pamate duru neparodytu pamate kad gerai jauciuos.

Vytas

2015-02-26 15:02

Na, kad jiems maza nepasirodytu - reikia tureti savo BMR nuotrauka, kuri gan aiskiai parodo kas ten ir kaip:)

Vytas

Na as irgi imesiu savo rdquo;trigrasirdquo; ta tema... Manau jau ledai pralauzti ir nevisada nori komisijos gyditojai gali sakotis jei turi israsu is ligonines su ligos diagnoze G35...na, nebent ieisi pasisokinedamas ir reikalausi pirmos grupes:) Vistiek jau kazkiek gyditojai su tuo rdquo;skanesturdquo; susipazine ir nesisakoja taip, kaip anksciau:)

saulė

man siemet nustate IS buvo 5priepoliai nuo 2008 metu ir vis ant akiu krisdavo retrobulbarinis neuritas .funkcijos tirimas teigiamas o galvos tirimas su magnetiniu nieko nerodo jokiu zidiniu ir daktare sake kad galvyte svari.Tai pasimetusi nzn ir ka galvoti skyre vaistus AVONEX.Kaip galvojete reikia papildomu tirimu dar ?

Vilte

2015-02-26 14:02

Sveiki mano likimo draugai as paskaitineju jusu isreikstas mintis bet niekaip neisijungiu i jusu rata . Sergu as IS jau 10 metu pripazino pries 6 metus turiu ir invaliduma jau 5 metai bet tik trecia,dar truputi ir dirbu. Bet jegos kiekviena diena eina silpnyn, labai greitai pavargstu galbvos skausmai ir ypatingai is po nakties. Skauda visi kaulai negali prie manes prisiliesti taip pat atsiranda ant kuno daliu labai daug melyniu as tikrai niekur nesusimusu.Pas gydytojus kreipiosi bet jie man nieko gero ka randu tai is interneto ,ir skaudziausia yra kad pasako kad gerai atrodai , o nesupranta kas dedasi viduje. Taip pat ir mano seima nesupranta..... Na bet nepasiduokim siai ligai ir bus gerai jau pro langa vis dazniau pasirodo saules spinduliai tai gal rytojus atnes sviesesnio, turekim kantrybes ....Sveikatos......ir tik sveikatos mano likimo draugai.....

Klausimas

2015-02-26 13:02

kaip zinot ar tau depresija ar isetine skleroze ar kokia sizofrenija nes juk simptomai visu situ dalyku labia panasus

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių