rita

2015-03-23 16:03

Kelionė į Vilnių praėjo puikiai, susitikau su draugais, pavakarojome, paklaidžiojome po miestą. Likome nakvoti pas vieną iš draugų. va tada ir užėjo man nerimas, išsigandau kaip aš nakvosiu svetimoj vietoj, o jei naktį užeis panikos priepuolis, ką tada reiks daryti...Prisigalvojau visokių dalykų prieš einant miegoti jaučiausi lyg ant adatų. Na bet buvau išvargus, užmogau greitai ir naktis praėjo ramiai (ačiu dievui). Šiandien jaučiuosi vėl uikiai labai kelia nuotaiką pavasarėjantys orai...

gidaspo

2015-03-23 15:03

TO KOBALTAS bet visvien pries chemija pradedant noreciau isbandyti CEREBRUMA arba NEURO INJEEL.Kas galit pasakyti gal be recepto galima nusipirkti,kokios mazdaug kainos,koks vartojimas?Nes is daktaru tai jauciu mazai sansu ,kad greitu laiku issireikalauciau siu preparatu bent pabandymui. Dar geriu kokiu 5 rusiu ramin zoliu arbatas ir lasiuku das kokiu 3 rusiu.Manua,kad kazkiek tikrai teigiamai veikia ir nepakenks,na,bet cia tik mano asmenine nuomone.Visiems sveikstantiems - optimizmo ir kantrybes

gidaspo

as tai irgi pristabdau dar del tucheminiu vaistu.Seip ir su guru is dalies sutinku, bet kotai vidinis balsas stabdo;)))))Pas psichiatra nebuvau siandien, paskambino,kad del kazko tai negali atvaziuoti iki klinikos,tai dabar balandzio 8 d.Tai niekis,nera taip tragiska,palauksiu.O bet to gi "tralialiuskiu" vakar israse tai prisipirkau,jei bus "paskutinioji"turiu ka vartoti

gidaspo

labuks visiems chebrantams :)))tai va,taip ir gyvenam,vietoi to,kad paneliu vardais dometumemes, tai dabar reikia vaistu pavadinimais dometis :DDDD o juk pavasaris...

gidaspo

2015-03-22 19:03

na,jau aiskiau pasidare,aciu,guru.Vat ir as taip svarstau,kad Xanaxa bandysiu kai uzklups PA.Kolkas pora dienu PA nebuvo.Tai ir as manau,kad nebutinai kasdien gerti. O Piracetamas cia kam,atminciai gerinti? Ka tu is tu "skanestu" vartoji,guru :))) Ar tau tik depresija ar ir PA buna?

guru

Tiesa,kaikurie antidepresantai man uzblokoja jausti gyvenimo malonuma ir jo dvasia.As nuo ju esu prarades save,bet tai tik man turbut yra buve...

guru

Kaikurie maiso,o kaikurie padeda.Ir mano atveju jokiu vaistu nuo tu pojuciu nera.

Martynas

2015-03-22 17:03

Visus Sveikinu su SV. Velykom, Kristaus prisikelimo svente! Visiems laimingu Svenciu!

gidaspo

2015-03-22 17:03

kas cia vyksta,kodel as "neregistruotas" :)

rita

2015-03-22 16:03

Gal kas galėtų duoti man kokį patarimą, kaip perlaužti savo mastymą dėl pavydo. Esu siaubingai pavydi ir tai jau tampa paranojiška, nuo panikos atakų atsigavau tai dabar iškilo kita problema... gal čia pašalinis poveikis vaistų

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių