Nusivylusi

2015-03-27 14:03

mano vyras negere jau 3 sav. vakar buvo pas daktara, padare jam ta smegenu biostimuliacija,bet dabar vel nezinau ko laukt kazkodel dar jauciu kazkokia baime...

debeselis

2015-03-27 14:03

Per daug gerai zinau ir pazistu alkoholikus,kad noreciau pamatyti dar daugiau tu gyvuliu/zombiu snukiu.
Nors ir kaip nuosirdziai Maja dalijasi savo skaudzia gyvenimo su alkoholiku patirtimi,jo kolegos zombiai to nesuvokia ir problemas izvelgia kencianciuose del alkoholiku egzistencijos.Alkoholiku debiliskuma ir bukuma parodo kad ir Druskininku zombiu paskelbta susirinkimo tema: rdquo;Ar būdamas teisus išlieku ramus ?rdquo; Alkoholikas - teisus!!! Tai pats gyvuliskiausias pasityciojimas is kitu zmoniu,vienaip ar kitaip padedanciu tiems galvijams egzistuoti.
Is tikruju,girdint tokius ju sapaliojimus,norisi pasinaudoti kazkieno siulytais brutualesniais visuomenes gelbejimo nuo alkoholiku metodais :-)))

Maja

2015-03-27 08:03

Bet kaip dasibelsti iki to kuriam turėtų daeiti
kad jau laikas kažką daryti Kad problema jame
o ne manyje,vaikuose kurie jo nevertina NA O ŠIAN
dien nustebino vienas žmogus Jis tiesiog pasipasa
kojo kad Velykos jam atsibodo nes jis negerias ir
jam tos šventės nėra įdomios Įsikalbėjom Pasirodo
į Paberžės bažnyčią atvažiuoja gydytoja Ji kon
sultuoja gydo Kunigas ten irgi įdomus Ten jis nu
važiavo prieš du metus Ir rezultatas toks Taip gera pasidarė Dabar ten viskas vyks 04.06 Bet sako jei žmogus nenori,nesupranta nesistenkite
Va tiek Gerų išeiginių Viltis dar gyva

Rūta

2015-03-27 08:03

aš jau pati suprantu,kad kad daug kas žino,jog užgeriu.aišku nesako,o man jau daros gėda su bendraut.taip vis atrodė-gerai atrodau,pasipuošus,geriu tik namie ir nieks to nesupranta.bet taip nėra.tiesa nusipirkau vaistinėj nuo alkoholio-LIDEVINE tabletes.gal kas gėrė?ar padeda ir ar labai pasijuto sveikatai?ir.kur kaune tas aa klubas?bandysiu ryžtis eit.tik kažkodėl netikiu,kad tai padės.

inga

2015-03-26 19:03

Liūdna skaityti,tiesiog faktai,kurie per ilgai užsitęsė.Taip susiklosto kartais gyvenimas.Mano skyrybos užtruko 10 metų, nes vis kas nors trukdė, tai vaikai dar permaži, tai buitis taip įtraukia, kad nėra kada ir jėgų po teismus vaikščioti, tai viltis,kad vieną kart nustos susipras, bet ,deja,daugumai niekas negali padėti.Dabar esu viena, vaikai užaugo, su alkoholiku pavyko kažkaip išsiskirti ir atsiskirti.Nesijaučiu labai laiminga, nes gyvenimas sugadintas, bet tai faktas, kurio nepakeisi,ir gyvenimą reikia kurt iš naujo tai nėra lengva, todėl visoms jaunoms ,tik pajutusioms, kad reikalai blogėja, siūlyčiau nelaukti 10 ar daugiau metų, bet skirtis kuo greičiau, o išeitis visada atsiranda ir gyvenimas dar gali teikti džiaugsmo.

ija

2015-03-26 11:03

Kaip Jums visiems patinka tai,kad per TV reklamuojama degtinė ir siūloma gerti tik ją gryną,o paskui reklamuoja rytą be pagirių su alko stopu.Mane tiesiog tai žeidžia ir siutina noras pasipelnyti iš kitų nelaimės. Juk tai tiesiog masalas tiems,kurių pasirįžimas nebegerti yra dar netvirtas.Kodėl tokių atveju nepaleidžia per televiziją tą valandą sekundės efekto,žinau,kad toks yra gydymui nuo alkoholizmo?Čia yra tiesiog nusikaltimas,tačiau šiuo metu esu per silpna,kad ieškočiau tiesos,gal Lina,kaip redaktorė galėtų kur nors apie tai parašyti?

Maja

2015-03-26 08:03

Girdėjau ir as nors abejoju Prisimeni
buvo apie tokia viena pries tai kur zmones pakelia is negyvuju Po to pasirode kad tai nesamone Nezinau kuo tiketi Tikriausia kol gyvenasi reikia
gyventi o ne stradalinti del to kuris taves nemyli ir myleti tuos kurie tave dar myli O mes su savo amžinom bedom visiem nusibodom As jau niekam nieko nepasakoju nes atrodau kaip kvailele V
cia dar ilendu

Dina

2015-03-26 06:03

Nusivylusiai. Smegenų biostimuliacija tik laikinai nuima norą gerti.Pradžioje būna net pasišlykštėjimas alkoholiu.Na,gal kokių puse metų.O po to viskas priklauso, kada pirmą karą paragaus alkoholio vėl.Ir užgėrimai būna dar baisiasni.Čia tinka tiems, kurie pripažįsta savo problemą ir laikas nuo laiko atlieka tą biostimuliaciją. Ten pastoviems klientams net nuolaidos taikomos.

severina

2015-03-25 18:03

nezinau,kaip itikinti gydytoja,kad jis negertu.Jis sako,kad viska supranta,bet vel geria.Kur kreiptis,jei visi pazista,jam geda?Taip nuo vieno uzgerimo iki kito.47metai jam.Ar yra koks Siauliuose anoniminiu alkoholiku klubas?Gal kas zinot,gal padetu?Aciu

vida

2015-03-25 17:03

sveika Maja. Maniskis dabar negeria jau 5 dienos, nes skauda kepenis, kasa. tai ramu, kol geriau pasijus, tada turetu isdukt ir vel pradet. dabar sako kad jau nebegers daugiau, nes mirs. sako Ukmergej yra burtininke kuri pasako viska apie gyvenima. Noreciau nuvaziiuoti. gal kas daugiau apie ja zinote, nes as siauliuose gyvenu, tai tik per TV GIRDEJAU.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 21 ir 0 svečių