Vilte

2015-04-07 17:04

gero visiems vakaro, nes einu ruostis rytojui i kelione, grisiu per atveliki...ziurekite neliudekite...visiems geros nuotaikos...iki

Roberta

2015-04-07 16:04

aš tai nemėgsatu vasaros, o daugiau man viskas tink, jei kalbame apie laikus metų. Vasara man per stipri, per karšta, per daug visko.Pvz., pavasarį tai džiaugies kiekvienu daigeliu, o vasarą jų tiek daug, kad džiaugtis nebėr kaip-neaprėpiu:)) Na, kad ir daržo gėrybės-pavasarį žolelę suvalgai, o vasarą visko daug ir nėr tvarkos:))

violla

2015-04-07 16:04

Šiandien per televiziją daugybė visokių programų, gal visai ir neblogų. Tai gal nukreips dėmes į ten? Man kartais tai padeda. O jau oras oras,nesiliauja -toks,kokios mūsų nuotaikos...
Prisėskim prie tv,išsivirkime žolelių arbatos,šaukštelį medaus. Valgyti prašome nustoti...ar girdite? Tai įsakau ir sau.
A-čiūūūū...

Leta

2015-04-07 15:04

Na moterys ir vyrai, matau, kad laikas jums suteikti pagalbą. Violla, sakyk ką nori, šiandien man atrodai linksmesnė negu vakar. Taigi prašau prisijungti prie manęs.
Kai man buvo labai prastai, buvau sugalvojus tokią taisyklę, kad reikia išgyventi vieną dieną. Mane kamavo nerimas dėl ateities, o vieną dieną išgyventi atrodė paprasčiau. Gal ir jums padės mano patirtis.
Simeli, turbūt nevažiuosi rytoj pas terapeutą. Jei važiuosi tik po savaitės, gal tai tave išmušė iš ritmo. Pats žinai, jei baimei duosi vardą, ji sumažės.
Na o tu Roma M nepergyvenk dėl suvalgyto maisto, kai šaldytuvas tuščias lengviau susilaikyti, negu kai pilnas. Nenorėk išnykti, mums tavęs reikia. Ir taviškiams tu reikalinga, tik jie irgi nori pasirūpinti savimi, tokie jau mes žmonės esame. Ir sveiki ir nesveiki gyvenam tik vieną kartą.
Vilte, laikykis, tegul su svečiais daugiau triūsia šeimyna, tu patingėk.

violla

2015-04-07 15:04

Simeli,pasirodyk,kai palengvės,ar ne. Tuoj vakaras,užsikurk liepsnelę, dar turi žuvytes.Trūksta tik katino ego...rimtai.Man katinas labai padėtų,bet toks pikčiurna,matyt save brangiai įsikainavęs,nes tikrai gražuolis.Reiks nufotkint ir jums išsiuntinėsiu.Gyvena ant palangės arba radiatoriaus ir skaičiuoja praeivius...lengvas gyvenimėlis.

viola

2015-04-07 14:04

Tokios,svelniai tariant,nuotaiku kaitos,geriau gal tiktų priepuoliai,visai nejuokinga...Ot šlykštus jausmas ar būsena. Atsikėliau,nuotaikos nerandu,kažkur eilinį kartą ji grybauja viena,be manęs.Bet tai dar ne bjaurusis priepuolis.Kas šiandien pas mus budintis Aiskauda?..

sos

2015-04-07 14:04

nenoriu nė mirt/ nenoriu nė gyvent. shūdas..

tomas

2015-04-07 11:04

nezinau, as tai pries tas visas burtu knygas. Geriausia iseitis paprasciausia psichoterapija. Tosk knygos depresantams tik dar labiau susuka galvas

guru

2015-04-07 11:04

nuo ciral vienem auga svoris,kitiem ne.Bet tas svorio augimas nieko baisaus,tereikia pabegioti lauke kartas nuo karto ir viskas bus gerai.

Vilte

2015-04-07 10:04

As taip prasiau siandiena namiskiu, kad isvaziuotu pas vyro mama, bet nevaziavo, nesupranta jie manes, o man taip norisi ramybes kartais, nors siandiena jau du klijentus turejau....

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių