Roberta

2015-05-03 23:05

idomus poziuris, bet cia, man atrodo, ne taip paprasta, kaip tu sakai, gal tau taip nebuvo, cia faktas, kad liga.

Roberta

2015-05-03 23:05

O kuo galima uzisglusinti, Pasveikes?

Roberta

2015-05-03 22:05

Kas man yra? Tai, kas man uzeina neturi priezasties. Vaziuoju su draugu masina ir staiga - kas cia? Ar as dar savo prote? Kas cia darosi? Artai, Martynai, Pasveikes... Cia ne panika, o kosmaras, man akyse ima plaukt, nors viska matau, gerkle uzverzia, nors kvepuoju. As normaliai gyvenu, visus turiu, visiems esu reikalinga.

anzela

2015-05-03 18:05

taip,man buna,man jau 2manasiai taip,tik man pulsas padaznejas,taip uzeina kad atrodo toj myrsiu,nezinau ka daryti

Aa

2015-05-03 16:05

o taip kai ja kvieti ji neina:) ji ateina tada kai jos nelauki tada ji kerta kaip reikiant.

guru

2015-05-03 15:05

Daznai panikos priepoliu kilme buna depresija,net ir silpna.Taipat neharmoninga asmenybe.Panikos priepoliai nera tokie baisus jeigu pats ju nebijai.
Na va ir as issisiemiau:)

alius

2015-05-03 14:05

Dar viena detalyte kaip siandien atsimenu - gal pades. Viskas, ka darua - ji per akimirka viska nuraso grizdama. Tai atimenu - galvojua - isprotesiu. As statau, statau, o ji viska nusluoja, drauge su viltimi. Tai as sau taip tada pagalvojau. Visa laika taip kovot - nepajegsiu. Tada sau paskirdavau atostogas. Kadangi man ypac naktim klaiku budavo. Tai irgi pavyko, pamenu. Pasakiau sau - atostogauju, nekovoju, davai, dauzykis, siautek, as siuo metu isvykes, atsijunges, daryk ka nori, man autas. Ir prisikviesti ja pasirode isvis neimanoma. Tai man po kiek laiko irgi lyg jumorelis uzejo: kas cia per tvarkele tokia, kad tik ji taisykles diktuoti gali. Zodziu - pabandyk ja pasikviesti. Neateis ne uz ka. Ir dar po to viena dalykeli parasysiu - dabra isvaziuoju iki rytojaus

Aa

2015-05-03 14:05

aliau kiek laiko tau prireike kad pasakytum tai panikai rdquo;labasrdquo; ? as kad ir kaip tikejau kad pasveikau deja viena diena viska gryzo. Bet gryzo su dviguba jega ir dabar turiu kovoti is naujo. kova laimejau pirma karta tikiuosi laimeti ir antra. sunku nerealiai bet kol yra tikejimas manau tai yra pagrindine varomoji jega. dingtu tikejimas kogero tada jau butu viskas ..

Martynas

2015-05-02 18:05

Kaip sakoma rdquo;Per kancias i zvaigzdesrdquo; tikekimes, kad atkenteje siame gyvenime, kitame nebekentesim :) Gal begyvendami atrasime atsakyma i problemas ir viskas issispres.

Martynas

2015-05-02 15:05

Kas keisciausia, kad tiek skiri tam demesio ir darai ivairiausius dalykus, kad butu geriau, bet kartais tikrai nusvyra rankos ir pasiduodi. Kai pagalvoji, kad kiti nieko nedaro, guli, telika spokso, prie kompo sedi, siek tiek pasimankstina ir dziaugiasi gyvenimu, niekuo nesiskundzia ir jiems gerai, daug tokiu pazistu ir kurie visai nesupranta dar sako, kad jei buciau tu tai isvis kaip inkstas taukuose gyvenciau. Na kartais tikrai pikta ant saves pasidaro. Tiesa sakant niekur tie pojuciai nedingo, tik apgaudineji save, ramini, kad nieko tau nera, tau viskas gerai, o jautiesi taip , kad viska atiduotum, kad to niekada daugiau nepatirtum. Nezinau kaip Jums, gal kazkas tikrai pagijo visai visai, as tai dar ne.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių