2015-05-16 04:05
Labas rytas, visi miegat kaip šernai, o aš jau grįžau iš parkelio-su šuniu pabėgiojom, nusiprausiau šaltinio vandeniu, prie ąžuolo pastovėjau, Saulės pasveikinimo pratimą padariau. Tiesiog aš tokia šiandien šaunuolė sveikuolė, kad oi:))))Eisiu namus sutvarkyti, gėlyną nuravėti, laikraštį paskaityti, vakare į koncertą. Kodėl tai rašau? Todėl kad tai paprasta paprasto žmogaus diena, be didelių oi ir ai, be didelių nuveiktų darbų, superinių veiklų ir prasmių beigi esmių. Tiesiog BŪTI taip paprastai- man yra labai gera.Aha, ką norėjau pasakyti? Na, kad...pasidžiaukim paprastais, bet neprastais dalykais.Oi, labai jau aš banali:)) Na, gi negalėsiu atvažiuoti 24 dieną, nors jau svajojau ir kokį pyragą kepsiu ir t. t., bet...mano gyvenimo draugas parnešė kvietimą vipinį, o ten parašyta rdquo;...ir poniardquo;, taigi negaliu aš jo išleisti su kita ponia, noriu ir aš ja pabūti. O tai nueis su kokia panele dar:)))Iš tikro tai gaila, nes...paslaptys vilioja, o susitikt su grupele neto rdquo;vaiduokliųrdquo; yra įdomu. Pamenu, susitikinėjom su tokia motera iš neto,labai labai jaudinomės, labai smagu buvo, atrodė, kad mes šimtą metų pažįstamos, paskui labai susidraugavom. Gaila, su vyrais tokiai atrakcijai dar nesiryžau:))))))Ai, dar norėjau pasakyti, kad anos savaitės |rdquo;Šiaurės atėnuoserdquo; yra labai nebloga novelė rdquo;Gyvenu poliklinikojerdquo; apie psichologę.