Roberta

2015-05-16 05:05

jeigi neaišku-tai rdquo;kalotasrdquo; lietuviškai yra kaltas.bet argi negražu tas rdquo;kalotasrdquo;, labai liuksrdquo;:))) nei velnio aš ne kalota, o tik atsakinga už tai, kas gero, ir kas blogo nutinka mano gyvenime.kaltas ir atsakingas-skirtingos sąvokos.kaltas priverčia susigūžti ir prarasti savivertės jausmą, o atsakingas priverčia imtis veiksmų, pakelti galvą ir daryti tai, ką gali padaryti ŠIANDIEN geriausio. o jei dėl ko kalota, kas buvo negero praeityje-tai BUVO PRAŽUVO ir tuščia šneka apie tai:)))

Roberta

2015-05-16 04:05

Labas rytas, visi miegat kaip šernai, o aš jau grįžau iš parkelio-su šuniu pabėgiojom, nusiprausiau šaltinio vandeniu, prie ąžuolo pastovėjau, Saulės pasveikinimo pratimą padariau. Tiesiog aš tokia šiandien šaunuolė sveikuolė, kad oi:))))Eisiu namus sutvarkyti, gėlyną nuravėti, laikraštį paskaityti, vakare į koncertą. Kodėl tai rašau? Todėl kad tai paprasta paprasto žmogaus diena, be didelių oi ir ai, be didelių nuveiktų darbų, superinių veiklų ir prasmių beigi esmių. Tiesiog BŪTI taip paprastai- man yra labai gera.Aha, ką norėjau pasakyti? Na, kad...pasidžiaukim paprastais, bet neprastais dalykais.Oi, labai jau aš banali:)) Na, gi negalėsiu atvažiuoti 24 dieną, nors jau svajojau ir kokį pyragą kepsiu ir t. t., bet...mano gyvenimo draugas parnešė kvietimą vipinį, o ten parašyta rdquo;...ir poniardquo;, taigi negaliu aš jo išleisti su kita ponia, noriu ir aš ja pabūti. O tai nueis su kokia panele dar:)))Iš tikro tai gaila, nes...paslaptys vilioja, o susitikt su grupele neto rdquo;vaiduokliųrdquo; yra įdomu. Pamenu, susitikinėjom su tokia motera iš neto,labai labai jaudinomės, labai smagu buvo, atrodė, kad mes šimtą metų pažįstamos, paskui labai susidraugavom. Gaila, su vyrais tokiai atrakcijai dar nesiryžau:))))))Ai, dar norėjau pasakyti, kad anos savaitės |rdquo;Šiaurės atėnuoserdquo; yra labai nebloga novelė rdquo;Gyvenu poliklinikojerdquo; apie psichologę.

violla

2015-05-15 20:05

Sakot, buvo Trojos virusas...
Pagalvojau,kad visai gerai būtų,kad kas pasiųstų tokį virusą,kuris sugraužtų pyktį. Pvz,koks Dzeusas,sen. graikų dievų ir dangaus valdovas,pagarsėjęs meilės pergalėmis ir stipria jėga...

violla

2015-05-15 20:05

Tik nekreipkime dėmesio į tuos,kurie patenka čia pas mus,kaip manau, ar dar,velniai žino,kaip persivadins. Tai žmonės be adreso ir su nežinoma diagnoze, bet perpildyta pykčio taure. Jokių pyragų jiems gyvenimas nerašo...Taip blaškosi drugeliai apdegusiais sparnais...
Savotiškai gaila jų ir net neerzina tie užplaukimai,nes...nežino ką jie daro.

violla

2015-05-15 19:05

Labas vakarėlis. Dėkui visiems,kas manęs pasigedot. Dabar vėl bendrausim.
Labai norėtųsi kuo nors Vilte,tau pagelbėti.Bet deja,galiu tik pasakyti: įsikibk į bet ką,kas padeda ištverti. Žinau-labai sunku. Bet laikyk ryšį su gydytojais,nenutrauk, tegul ieško variantų. Man panašiai buvo,kai depresija pynėsi su migrena. Galvojau,kad nuo galvos skausmų išprotėsiu. Tas viskas liko iki dabar,bet ilgai taikyti vaistai gelbsti,išmokau užkirsti kelią migrenos priepuoliams,aišku,tabletėmis ir ne kitaip. Esu dėkinga gyd. A. Vaitkui-tik jis palengvino mano skaudančią dalią. Bet ieškojimai užtruko. Tikiuosi,gal ir tau taip bus.Turi išlaukti.

doppelgänger

2015-05-15 19:05

Agnei

Prisiminus kvantinės fizikos filosofiją, mūsų matomas pasaulis stipriai priklauso nuo stebėtojo. Matydami, stebėdami pasaulį mes keičiam jį. Kitą kart gal išreiksiu šią mintį tiksliau, kad neskambėtų absurdiškai, dabar negaliu:)

doppelgänger

2015-05-15 17:05

Zundai

Pykau vakar, gal ir šiandien pikčiurna. Būna, praeis:)

guru

2015-05-15 16:05

Bereikalo jus kritikuojate ta Roberta,nes ji i tai nekreipe demesio.As nesu sventas,bet tokiu davatku,kaip ta Roberta labai nemegstu.

violla

Norėčiau, kad visi per google įsivestumėte žodį intoneo. Tai nauja depresijos gydymo metodika-subalansuota smegenų veikla. Paskaitykit, parašykit savo nuomones. Aš dar jos rsquo;nesugeneravaursquo;, gal nuo jūsų nusišperinsiu:)

violla

Prisimenu, kai kažkada Leta važiuodama per Austriją vis mums parašydavo. O dabar paliko už mus visus prašymą Raudų sienoj..Va, taip.. Labai šilta. Ir tikrai veikia. Garantuoju! Netgi, žinau:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių