r

2015-05-18 18:05

Pažiūrėjau filmą rdquo;Mulholland Driverdquo;, ne pirmą kartą ir žmogaus buvimas man vėl tapo paslaptingesniu, nei maniau.

N

n

debeselis

Tik nenusiminki Giedre, pasveiksi.

violla

2015-05-18 17:05

Labas vakaras. Šiandien esu kažkokia velnioniškai pavargusi, tai nieko ir nepagėgiu parašyti, net mintys plaikstos-nesugaunu..Iki pietų net ir duobikė pasipainiojo, bet dabar jau noriu miego ir taškas.
O į susitikimą - reikalai krypsta gera linkme, nes konferenciją atidėjo birželio mėn. Manau, kad galiu turėti viltį atvažiuoti. Tai kada ten, lytg tai šį šeštadienį? O KAS DAR? KAS DAR?:) Lūžtu, kaip moriu miego. Žinoma, per pietus atsikandau saldainiuko xanax..:)

giedre

2015-05-18 16:05

Sveikos,jau 10 metu vartoju clonazepama, jauciusi labai blogai, noreciau ji nutraukti vartoti. Kas gali patarti. Tikriausia as jau beviltiska, nes be ju negaliu nei vienos dienos. Liudna, o taip norisi buti svekai.

milė

2015-05-18 13:05

kad iseitu taip paprastai sylygint viska viska ir nuramint, gal ir gerai. bet kiek gyvybes musyse rastus? kaip cia su tuo aukso viduriuku?-:)

Roberta

2015-05-18 13:05

Ten rodo tinklalapi is kurio siusta-juotube ir tiek. Jei jau mano sūnus nemato kito adreso, tai aš tikrai nematysiu:)

Roberta

2015-05-18 08:05

Leta, pažiūrėsiu tas nuorodas.Vakar žiūrėjau kelis Vieno atsiųstus dalykus. Jau angliškai daros suvokti suprantamiau nei rusiškai:)))Šiandien dirbu prie rašto darbų-vykdau įsipareigojimus. Reikia.Nuotaika nebloga, tik jaučiu nuovargį ir vis suku galvą-na, kur kur aš klystu, ką galiu pakeisti AŠ išoriškai ir savo viduje.
Vienas, gal galėtumėt porą žodžių parašyti į mano nurodytą paštą, aš tada žinočiau, koks Jūsų paštas, noriu paklausti poros dalykų.Labai ačiū už atsiųstus dalykus. Man tai artima.

Roberta

Esam tiek užteršti informacijos, gyvenimo bruzdesio, pareigų, šnekų , visokių makalai, kad įsiklausyti daros labai sunku. Tame ir esmė. O kad ir žinai tą savo Aš, ko siela nori, deja, esi priklausomas nuo aplinkos, kuri tave suka lyg girnos.Daug matau tuštybės aplink, daug pati darau tuščių dalykų, bet esu priversta juos daryti. Darbe pvz. Žinai, kad nesąmonė, bet turi daryti-tai tavo pareiga, už tai gauni pinigus. Jei gyvenčiau pagal savo širdį, jei norėčiau taip gyventi, gal reiktų kur kaimo sodyboj, kuo toliau nuo bruzdesio, nuo tų visų besikeičiančių taip greit dalykų. Viskas gyvenime lyg plokštėja, laikas lyg greitėja. Jei nori būti harmoningas, turi rast savy didžiulę atramą, centrą nepajudinamą.harmonija savy, harmonija su kitais, savęs realizavimas, savo sielos išskleidimas, pilnatvės jutimas, nepaisant koks aplink tave pasaulis...

?

pripažįstama, kad , nutukimas liga, rūkymas liga, sako, kompai liga, o ar tai nėra bevališkumo pasekmė?tiesiog ne liga, o gyvenimo būdas, įprotis, tam tikra paguoda, poilsis netgi, tik bėda čia, kad jis nelabai sveika, o šiaip tai..na, kiti turi priklausomybę lipti į šaltą vandenį, eiti į pirtį,užsiimti seksu, na, bet kai tai atseit į naudą-tai jau ne liga, tai jau priimtina ir girtina:))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių