artas1

2015-05-27 07:05

Kokiu pagrindu jūs mane sulyginate su aferistu?
Pažįstate?
Girdėjote kažkieno atsiliepimus?
Aš jus asmeniškai apgavau?

Kategoriškumas - anaiptol nesisieja su BLAIVUMU.

Man matomai gyvenime labiau pasisekė, mane supa suprantantys žmonės.

Taigi nematau reikalo, jums apskritai skirstyti žmones į kategorijas, juolab, kad jų net nepažįstate.

Aš tieiog siūlau pagalba, ir žinot kas įdomu, žmopnės patys save pastato į jiems skirta vietą. Vieni, kažką daro, kiti ne, vieni pasveiksta, kiti ne.
Gal tai priklauso nuo požiūrio į gyvenimą, kitus žmones ir pirmiausiai į save...
Kaip sakė kažkas iš PROTŲ, gyvenime mes negalime nieko pakeisti, išskyrus SAVE.
To ir linkiu

artas1

2015-05-27 06:05

O kuo jūs tikite?
Kaip manote tapti sveiku/-a?
Atleiskit, bet toks požiūris jus tik sargdina, be to ir aplinkinius, kuriems tokį požiūrį deklaruojate... netikite, paklauskite aplinkinių...

(2008-05-28 9:16)
Būtų labai gerai, jei tai vyktų nemokamai.
Aš - už.
Kaip senovės Kinijoje, gydytojui mokėdavo atlyginimą kol niekas nesirgdavo, kai atsirasdavo ligonis gydytojas mokėdavo pats.

artas1

2015-05-27 05:05

Įdomi mintis: Kaip galima pasveikti su tokiu požiūriu į žmones?
Ar manote, kad nors kas nors užsiimtu įvairiais testavimo metodais, jei jie iš ties būtų neveiksmingi?
Antiparazitinės programos kaina (aišku priklausomai nuo rdquo;įnamiųrdquo;) neviršija tos įdomios- jūsų nurodomos sumos - 500Lt - manau čia gal dauginote ir pridauginote...
Ir kitą vertus, aš parašiau ne savo banko sąskaita, o emailą, ten pinigai netelpa...
Vadinas, šį informacija vis tik turi žmogui ateiti, kai jis jau pribrendęs (čia ne smegenų kiekis), o mąstymo kokybė svarbu.
Tikėjimas savimi ir kitais žmonėmis... Ko be šito verti santykiai tuomet tarp mūsų, jūsų, jūsų artimųjų ir draugų? Nebent vienatvės...
Iš kitos pusės, iš ties, netikėkit tokiais, tikėkit tik rezultatais...

rimas

2015-05-26 18:05

Ir vėl prasidėjo kažkokie niekai, bet vis viena gal kas gali atsakyti kuo skiriasi betaferonas nuo rebifo?

braske

2015-05-26 17:05

Ką tai reiškia?

artas1

2015-05-26 16:05

Tik, svarbiausia, nepamirškite e-mail:
gilys35@gmail.com
gilys35@gmail.com
gilys35@gmail.com
gilys35@gmail.com
gilys35@gmail.com
gilys35@gmail.com

artas1

2015-05-26 14:05

Reiks pamastyt apie nauja temą.
Geros dienos ir jums

artas1

2015-05-26 13:05

jau linksmiau :)

artas1

Man labiau patinka sveikatinimo budai, nei gydymo. Žiūrint ko žmogus nori, jei būti sveiku, tai sveikatinasi, jei gydytis...

olia

Man pagėrėjo :D Nebuvo nei vieno pablogėjimo nuo to laiko kai prieš daugiau nei dvejus metus paskyrė Rebifrsquo;ą. Tikriausia pasveikau, jaučiuosi puikiai kaip iki tos ligos

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių