2015-06-04 05:06
Na, ir is kur jau taip zinai, guru, apie tai, kad isliks poveikis visam gyvenimui:)) manau, kad zmogus geba issivalyti , tarsi išsiplauti nuo daugybės negerų dalykų.Tiek dvasinių, psichinių, tiek ir fizinių. Aš jau gal du mėn negeriu vaistų. Tikrai-padidėjęs nerimas jaučias, bet jis kažkaip iškenčiamas visgi, tik kantrybės reikia ir pamažu viskas išsivalys, išsiplaus. Manau, kad aš pati ir Dievas man padės.Buvo momentų, kai , rodės, gal jau iš proto einu, jau viskas-eisiu pas gydytoją, bet...darau daug visokių gražių dalykų, nors kartais jiems nėra visai jėgų. Pavyzdžiui vakar nuovargį ir nerimą malšinau vaikščiodama per žolę basa, paskui ilgai stovėjau po ąžuolu, prašiau jo stiprybės, pasimeldžiau, paklausiau per ausinuką klasikinės muzikos, prieš miegą paskaičiau to, kas žinau, kad veda į ramybę ir gerumą.Nori nenori gyvenimas užteršia. Mobilieji, kompai, triukšmas, per daug informacijos, per daug rūpesčių, per daug lėkimo. Žmogus turi rasti būdų paprasčiausiai atsiplaiduoti, o tada pailsi ir viskas kitaip atrodo. beje, depresija puola ir kai per mažai darbo:) visur gyvenime reikia balanso. Na, tai tik mano mintys, pasakoju, ką aš galvoju, jaučiu, kiti mąsto kitaip. Bet tikrai įmanoma pasveikti. kas ieško, tas randa arba sako-belskis ir bus atidaryta, tik reikia ieškoti ir tikėti. savim ir Dievo pagalba, pasimelsti, pamedituoti. dabar toks gražus metas-tokia sodri žaluma, nuodėmė būt tuo nepasidžiaugti. Kartai sunku būna džiaugtis,viskas tik juoda ir ima baimės, nerimai, bet po truputį, po truputį reik atvert akis ir sielą.Atgauti save.Tie visi juoduliai gal kokie ir velnio gundymai:)) Nepasiduokim:))