as

2015-06-09 15:06

Triptan forte geriau as. Man parekomendavo mano virsininkas, kuris daug sportuoja. Tai jam tas Triptan padeda ir jis jaucia jo poveiki. O as, kai jau esu gerusi visokiu daug stipresniu cheminiu vaistu, tai bandziau du menesius gerti ta Triptana, na, tai ABSOLIUCIAI JOKIO POVEIKIO! Na, kaip koks maisto papildas gal ir viskas.

drebulyte

2015-06-09 10:06

Klausei,mei, kaip as stengiuosi nukreipti mintis. Bandau skaityti kas padetu nusiraminti,kartais isvaziuoju su dviraciu,kai jauciuosi geriau.Lankiau anglu kl kursus,buvo truputi geriau,bet vistiek jausdavau baime i juos eidama.Lb truksta bendravimo,neturiu kam paskambinti ar parasyti.Sunku vienai po patirtu isgyvenimu.Gyvenu Panevezyje.

kamile

2015-06-09 08:06

Pastoviai vaistų nevartoju,tik kai blogai.Bent man pagerėja iki kitos įtemtos situacijos. Tada pradedu gydytis iš naujo...

alius

2015-06-08 23:06

sveiki, na, kaltas nesijauciu, kad papasakojau, ka maciau ir ka nuveikiau, nes tame tikrai nera nieko blogo. Bet rdquo;pasiteisinimuirdquo; vis tiek si ta pasakysiu. Visi gi zinot ta atveji, kai zmogui liepiama negalvot apie geltona bezdzione, tai jis tik apie ja ir galvoja, Gal kazko panasaus yra ir su ta mane kankinusia liga. Kuo labiau liepiama negalvot, tuo labiau galvojasi. Tai ir pasiuliau kita pagalvojimo tema, gal tikrai bus kam lengviau, o jei ka nors uzpykdziau, tai atsiprasau, nes tikrai to nenorejau. O kitas rsquo;pasiteisinimasrdquo; tas, kad po tylos tiesiog norejau, kad vel vyktu kalba. O kad saule ir mane slopina ir jegas isunkia iki galvos sukimosi, tai cia, Artai, tikrai ne tau vienam! Kad tik tokiu bedu butu!

Dangyra

2015-06-08 20:06

Labukas mano drauges likimo..Aciu,kad pagelbejat man..Pradesiu gert zolofta,bet manau reikia xanax pirma nustot gert,O kazkaip baisu,jei tas zoloftas nepades is karto,wel lauksiu tu priepuoliu..Girdejau,kad ju poveikis tik po 2,3 sawaiciu pasireiskia..

DA

2015-06-08 20:06

pizda

Dangyra

2015-06-08 14:06

Labas..Db geriu xanax 0,5mg 2 kart dienoj.Kol weikia vaistai neuzeina tie priepuoliai..Psichologe liepe gert zalofta.Xanax geriu jau men..Kai pasigimdziau vaika 4 metus baime buwo ta pati,bet priepoliai nebeuzeidawo.Db wel wiskas is naujo..Atrodo nebijociau mirties viskas butu gerai..Bet bijau ir nieko negaliu padaryt..

alius

2015-06-07 22:06

Sveiki po savaitgalio! Vakar stebejua toki vaizdeli: duduoja maza mergyte parduotuvej, ja mama ir siaip ir taip guodzia, tikrai siltai, ji greit apsiramino, mama paeme ant ranku, o is paskos tevas eina ir atseit vaizduoja, kad jis kandziojasi: tai i ranka capt, tai i koja. O ta mergyte visai isisiautejus prisitrauke tevo galva ir ikando i nosi kaip reikalas! Jam asaros istrysko nuo sugnybimo, o ta mergaite eme teva duosti ir daryti visiskai ta pati, ka tik ka mama jai dare. Cia siaip - ir pamastymui, ir del to, kad juokinga ir linksma scenele. Na, kaip jus visi laikotes? As sekmadieni isimaudziau, geroka soka apturejau. Vaikai nuo liepteliu sokineja, sokau ir as, senokai taip nusteres nebuvau. Irgi metodelis save prablaskyti...

Mei

2015-06-06 19:06

drebulyte
nieko daug parašyti Jums negaliu ..
gal tik dėl pykčio ant savęs. Iš asmeninės patirties. Galiu patarti, kad geriau ant savęs stengtis nepykti .. kiek tik galima stengtis atleisti sau.
Ramybės Jums

Naujoke

2015-06-06 14:06

Nebijokim verkti, juk asaros yra sielos gydytojas. Taip kad jei suna sunku - verkite ir nesidrovekite. Bet ne visi gali verkti, cia jau kitas reikalas. As pvz. negaliu verkti, bet sirdyje buna sunku nors sprok....

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių