rasa

2015-06-10 10:06

nebeliko jokių klausimų, visi daro kvėpavimo pratimus :)

Leta

2015-06-10 09:06

nu jo .. jei nuo pa dar sizofrenija pasigauti tada isvis

inga

o tai kaip cia suprasti pa gali pereiti i sizofrenija ???? nu naciort kaip baisu.. reikia isitirti gal

eva

man paciai taip buvo ir is savo puses galiu patarti tiek kad butina eiti pas psichoterapiauta nes pati sau nepadesi .uztenka jau kankintis turi padaryti tam gala.issipasakoti ten irgi galesio paskirs tave pas psichologa pamatysi bus geriau....vaistai pades tikrai!nes tas nerimas priepoliai varo i depresija ir griauna gyvenimo kokybe

Martynas

2015-06-10 08:06

Stai jau tris savaites atgulejau ligonineje, bet dar ne viskas tik suzinojau diagnoze rdquo;Sizofrenijardquo; man, labai uzslepta ejo ilga laika po mazu o dabar jau pradejo rodyti ragus. Tai va, aisku dar nerimas yra ir kvepavimo bei valgymo problemos. Stai taip, gydytoja mane stebejo visa laika ir dabar jau pakoregavo gydyma, nakciai duoda Zyprexa, vaista nuo sizofrenijos. Na dabar reikes susibiciulaiuti su sizofrenijos forumo dalyviais. Tikiuosi pasveikti, viltis dar yra :) O siap ligonineje tai labai gerai, ramu ir geras personalas. Na laikykites Jus visi ir as stengsiuos is visu jegu :)

lina

2015-06-09 22:06

Sveiki,
Man pradejo trukti oro,kuna apeme bendras silpnumas,pradejo smarkiai plakti sirdis.Manau ir man panikos priepoliai...

alius

2015-06-09 22:06

nesu jau toks durnas! bent jau tiek protingas, kad, tikrai iveikes ta, kas yra sio forumo pretekstas, noriu Jums perteikti, kaip man pavyko. Ejau ir pro vaistus, ir pro mokslinius straipsnius, ir pro pasilikima su savim, ir pro kalima sau i galva - ryt - kitaip. Kol tikrai KITAIP nepadariau savo gyvenimo taisykle, bet gal to perduoti neimanoma? O norisi, nes per daug atkenteta, per daug brangaus laiko paaukota...

Moskitas

2015-06-09 19:06

Norėčiau atkreipti dėmesį, kad tokią depresinę būklę gali sukelti ilgalaikis elektromagnetinio lauko poveikis,todėl noriu paklausti: ar bute turite belaidį nešiojamu rageliu telefoną, naudojatės belaidžiu internetu? Gal šalia lovos nuolat įjungtas kompiuteris? apsidairykite savo aplinkoje .Nuo EML sutrinka melatonino-seratonino pusiausvyra ir tai gali būti depresijos priežastis.

drebulyte

2015-06-09 18:06

Labas mei.Taip,turiu skype.Bandysiu itraukti Tave dabar.

Lori

2015-06-09 17:06

Dziugu,kad nors vienas zmogelis gerai jauciasi ir puiki nuotaika,as bandziau mazinti xanax bet jauciu kad dar ne laikas nes buna tokiu dienu,kad vel tenka iki 2 isgert.Negalima savo nuoziura mazinti dozes nes gali pasireiksti salutinis poveikis ir tik psichiatras pasakys,kada jau galima mazinti dozes.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių