Roberta

2015-06-17 16:06

Leiskit paklausti, tai kaip galima rašyti su abiem rankom gipsuotom?:)) na, ryžiai buvo visą dieną, bet dar buvo ir kava, ir šokoladas, ir netgi pomidorai su grietine ir duona. Neišėjo šiandien. Silpnadūšė aš:(((Kažkokia nevykusi diena. Ir kompas darbe visai nulūžo, ir darbai nesisekė, ir nemalonumą apturėjau nemažą. Truputį per galvą gavau už savo idealizmą,naivumą. Ką ten truputį. Gerokai.T. y. sužinojau, kad nemokamų pietų tikrai nebūna. Na, bet va, sėdu namie prie kompo, dirbsiu iki 10, tad čia dar užeisiu pažiūrėti, ar viskas gerai ir ar tebėr blogai. Kas ką susilaužė, kas ką suvalgė ir kam liūdna be galo. Man tai liūdna, bet nieko tokio-ryt bus geriau:))Eidama namo, pamačiau braškes pardavinėjant, taip užsinorėjau kokį litrą rdquo;ant kartordquo; suvalgyti, bet kažkaip praėjau... Namie tai tiek, kad gali tik pasižyrauti, t. y. viena kita pasmaguriauti....Sako, irgi labai gerai porą dienų pavalgyti tik braškių-ir organizmą valo, ir geležies daug.gal reiktų pabandyti.Būčiau stipresnė, geležinė:))

vija

2015-06-17 15:06

Gal cia ne i tema,bet gal kas patarsit kaip pernesti karsti.Dabar tai ciulpiu validola,bet nelabai padeda.

Anonimas

2015-06-17 13:06

viollos ginti nereikia ji pakankamai pati stipri ir idomus zmogus o tokie yra diletantu nepakenciami o ir ne viena blondine susisukus lizda cia. be abejones jos pozicija palaikau.palaikau! reksniai rekia o bailiai sulindo i krumus saikingieji susilaiko protingieji ir gerbiantys save pasitrauke. virkit garuokit. o tau guru kaip.. trini rankytem -sorri jei suklydau bet manau kad nelabai.

Anonimas

2015-06-17 11:06

ar jus dauguma rimtai tik tokie kikimaros jei dar truksta vietos siulau visa magistrale..laukais. sprangdina jus pavydas..

Vilte

2015-06-17 07:06

laba visiems...smagu vel matyti , kad musu forumas vel atgyja...as neseniai grizau is psichiatres.Bet savijauta nelabai kokia...

Leta

2015-06-17 07:06

O aš švarinuosi trečia diena. Ir be šokolado, bet su kava:)

Klausimas

2015-06-17 05:06

jei parašys kas, jog sugeba surasti išeitį iš depresijos-tas jau priešas,atseit šaunuolį vaidina,įžeidėjas netgi, o jei parašys, kad blogai jaučias ir išgėrė vaistų-tas tinka, galim kartu pavirkauti.argi čia išeitis? ar norima kartu sirgti ar tikrai pasveikti?

Roberta

2015-06-17 05:06

Išsiviriau ryžių, sakau, pasidarysiu švarinimosi dieną, bet kažin kažin...tuo prireiks kavos, šokolado ir kitų niekų:)) Inercija galinga:((

violla

2015-06-17 04:06

Buvo adr.-kart. parašau

violla

2015-06-16 20:06

Labas vakaras. Kadangi buvo paminėtas mano vardas kaip klausimas, todėl jaučiu pareigą atsiliepti. Nuoširdus ačiū,kas mane prisiminėte.
Iš forumo išėjau ir manau,kad dėl to daug kam pasidarė patogiau. Nesunku ilgainiui buvo suprasti,kad su dauguma aktyviausiųjų, mes nerasime susikalbėjimo, jis karts nuo karto buvo palydimas ironija ir pykčiu. Neapsieita ir be įžeidinėjimų. Aš jau tiesiog netikiu daugumos geranoriškumu. Netgi,atsiprašymu, jo nuoširdumu.
Manau,kad išsikyrė mūsų pozicijos ir tikslai. Vieniems šis forumas yra kaip tribūna parodyti savo neregėtą stiprybę, išmintį, kategorišką nuomonę, apvainikuotą visur laiminčio, laimingo visagalio idealu. Taigi,ši tribūna tapo madingąja laimėtojų propoganda. Tai nieko bendro neturėjo su atvirumu ir nuoširdumu. Aš esu tas žmogus,kuris mano,kad vidurio kelias yra saugiausias. Diskusijos yra puikus dalykas-jose gimsta naujos tiesos. Bet jos turi būti taktiškos,pagarbios ir moraliai sveikos. Aš pati sergu depresija ir ne tik. Todėl man yra suprantama gerai,kad cheminiai vaistai kai kam yra gyvybiškai būtini. Aš ne už juos, tai ne sodo uoga, bet kiekvieno situacija yra kita. Ir viską matuoti pagal savo sukirptą rsquo;kimonorsquo;, dažniausiai net nežmogiška, tuo labiau, ne kuklu. Įvardinkite kaip patogu- moralu, ar dar kokiu tai dariniu, man jau nesvarbu. Esu žmogus ir nors tie pokalbiai buvo virtualūs,bet vistik teigiamų emocijų nepridavė. Yra čia tokių žmonių,kurie ateina iš neturėjimo ką veikti,gal sukurpti kokią papildomą ne kokios spalvos intrigėlę... Yra kampuotų,arba,visada žinančių atsakymą į visus klausimus. Taip nebūna gyvenime. Niekada. Taigi,forumas sėkmingai gyvens,aš jokia svarbi persona, aš tik buvusi praeivė. Žinoma,dar iš inercijos atsiverčiu šį puslapį vakare,paskaitau. Rašyti nesinori. Ne su vienu žmogumi bendraujame laiškais ir tai džiaugiuosi. Ten-jokių ironijų,jokio nepamatuoto pykčio. Yra čia išlikę ir labai gražių žmonių- mano simpatijos jiems.
Pabaigai pacituosiu prancūzų psichoterapeuto Bransbato kelias mintis: „Neapsimetinėkite tuo,kuo nesate. Atminkite: jums tikrai neprivalo viskas sektis. Pastangos būti objektyviam padeda atsikratyti agresijos. Nesigėdykite ašarų. Dažniau juokaukite ir juokitės.“
Nerinkau išblizgintų žodžių, parašiau paprastai ir nuoširdžiai. Būkite visi kiek galima sveiki ir geri vieni kitiems. Nelenva gyventi su liga...
Žmogus turi širdį. Todėl jam reikia santykių su kitais žmonėmis. Kartais pakanka trumpučio pokalbio,kad griūtų šalta siena ir suakmenėjusios širdys atitirptų.Tokia magiška galia pasižymi žodžiai. Todėl kalbėkitės.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių