mergina

2015-06-24 22:06

Sveiki dar karta Mielieji,
Aciu ,kad atkreipete demesi i mano zinute forume.
Na , aisku neprotinga sau ligas nustatinet,bet tiesiog si ta rsquo;atsiknaisiojaursquo; ir pritaikiau sau:)
Beje, man labiau sirdi ne permusineja, bet labai padazneja pulsas ir sirdis labai smarkiai pradeda plakti. Be to, tikrai nepervargstu( atostogauju Ispanjoje). O kas del vaistu, tai tikrai skirciau pirmenybe homeopatniams preparatams..
Viena dalyka pamirsau paminet,jog pries pora metu buvau apsinuodyjusi narkotinemis medziagomis( aisku ne savo noru). Ar galejau sutrikdyt organizmo veikla ir ypac nervu sistema ir sirdies kraujagysliu sistema, kaip manote?
Beje, man cia bunant uzsieny nelabai imanoma rasti tinkama gydytoja ar psichologa manau...
Prasau patarti kokios zoles ypac ramintu/gerintu nervu sistema?
Aciu dar karta!
:)

as

2015-06-24 15:06

visko buna. siulau daugiau grynam ore.. gerti arbatu nervinej sistemai

lana

2015-06-24 06:06

Sveiki as tai pat manau,kad Triptan turi poveiki,ne toki aisku stipru kaip AD,bet tikrai veikia.Man net labiau patiko ne Triptan,o 5-HTP cia tas pats vaistas tik kitos firmos.Ziema geriau romerono 15mg puse tabletes mieguj,o dabar vel bandysiu 5-HTP.

mergina

2015-06-23 23:06

Sveikuciai Mielieji,
Labai prasau man patarti, jei tik galesite ir zinosite kuom ..
Taigi.. Tai prasidejo man atvykus i svecia sali(Ispanija).
Prasidejo kirbinti nerimas, o kartais net begulint papludimy uzeiti umi panika ir dauzytis smarkiai sirdis,bei atsirasti mirties baime!
Tai atsitinka bet kur tiesa sakant, kad ir sedint namie pradedu giliai savyje panikuoti del kazkokiu nezinomu bei nebutu dalyku.Nors ir bandau sau iteigti , bei save nuramint, kad viskas gerai, esu sveika ir pan. - taciau niekaip nepavyksta nurimti.
Buvo atvejis nesenai kai jau zadejau kviestis greitaja pagalba, nes vakare restorane truputeli pasivaisinome gerimais( tikrai ne iki rsquo;zemes graibymorsquo;) ir parejusi namo negalejau uzmigt, nors buvo 5 val. ryto. Staiga sokau is lovos nes pradejo permusinet sirdi, apeme baisi panika, pasidare silpna galvojau numirsiu!Nuo to karto manau,kad alkoholis kazkokiu budu kaltas buvo. Nors Lietuvoje taip pat atsigerdavau sidro ar alaus, bet tikrai nieko panasaus nebudavo!
Be to, esu tyrusis sirdi ir nieko, viskas gerai. Bet kiek teko paciai pasiknaisiot internete ir rsquo;nustatyt sau diagnozersquo; tai manau, jog man vegetacines nervu sistemos sutrikimas!
Ar gali taip but ir ka vartojat jus?
P.S. is prigimties esu labai pazeidziama psichologiskai ir nervinga .
Aciu uz busimus atsakymus.
Sekmes!:)

a

2015-06-23 18:06

zjbs gyvenimas as j myliu!
mylekit ir jus

as

2015-06-23 11:06

nors ir naturalus, ir homeopatiniai preparatai gaminami is naturaliu medziagu, taciau tarp ju yra didziulis skirtumas. Na, jau vien tai, kad i vitaminus ir maisto papildus niekada nebus ideta pvz.negyvo galvijo kepenu, o homeopatiniuose apstu tokiu ir kitokiu netiketu dalyku. Taip pat ir gaminimo budas skiriasi kaip diena ir naktis.

as

Visu pirma susipazinkite, kas yra rdquo;homeopatijardquo; ir kaip gaminami homeopatiniai vaistai. Visu antra, tai atsiverskite www.aconitum.lt ir pasiziurekite, ar skyrelyje rdquo;homeopatiniairdquo; yra Triptan Forte. O tada jau pabandykite surasti, kuriame butent skyrelyje jie yra. Sekmes!

gg

o kas pagal tave yra naturalios medziagos ? :)

as

Triptan Forte ne homeopatinis vaistas. Tai medicinines paskirties preparatas is naturaliu medziagu.

rasa

2015-06-22 19:06

nu jau tikrai, nuo 0,5mg xanax nebus pripratimo. Galima ir ilgiau gert, bet aišku tai nereikia suprast, kad gali gert kelerius metus... manau, kad esat protingi ir suvokiat apie ką kalbama.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių