mergina

2015-07-10 11:07

Labas Visiems!

Gal zinote koki puiku skaitala Panikos Ataku tema?
Aciu.
P.S.lietuviskai arba angliskai.

Birutele

2015-07-10 08:07

aciu dar karta visiem mane palaikantiem zmonem.Praset parasyt kaip viskas klostos, tai ir trumpai parasysiu:)uzmigt galiu tik su raminanciais.kai tik po darbo griztu su dukryte namo, man taip negera pasidaro.vel pradedu galvot, verkt, rukyt.po to sveikata visai paslija.Bet vis kalu sau i galva laikykis.nezinau ar pavyks, bet paistengsiu.

r

2015-07-10 06:07

MArchela 6 ryto zolelemis stipriniesi ? :)

Birutele

2015-07-09 18:07

Didelis aciu jum visiem.trumpai papasakosiu ka jis padare siandien.pasake viso gero per velu, issinuomavau buta, sekmes.as dar silpnumo akimirka jam skambinau prasiau grizti, o jis tik mete tel ir is vis nebekele.po to vel parase sms, kad as vel kalta, per mane tokia nesamone padare.ir vel sakau grizk, ojis sako rytoj.tai pasakaiu jei jau taip, tai viskas.parasaiu gal vaikiskai bet esme aiski.zaidzia su manim kaip su zaisliuku.bet as juo nebebusiu.visu jusu deka kovosiu uz save, nes jis mane paverte visisku skuduru...

Birutele

2015-07-09 10:07

aciu jum visiem, gana daug skirtingų nuomonių perskaičiau, bet to vieno vienintelio savy nerandu.protas sako viena, širdis kita.taip ir metaus.Siandien susitiksiu su juo, gal tada paaiskes galas.Bet vien mintis, jei tikrai jo neteksiu amzinai-mane labai gazdina.as issigastu ir tada nebesiryztu.Labai bijau likt viena...

guru

2015-07-09 09:07

Norint islikti sveiku(psichiskai)svarbiausia gyvenime prie nieko perdaug neprisiristi.Mes visi esame vienisi istiesu.Tik nevisi ta jaucia,ar supranta.

Birutele

2015-07-09 07:07

Taip is tiesu jus teisi(us), bet su juo gyvenu jau 7m, pradzioj taip nesirgau.bet nuolatines jo isdavystes mane privede prie tokios busenos.

Birutele

2015-07-09 07:07

kas man pasakys, kaip istverti skyrybas su vyru tokioj busenoj.Jauciu depresija astreja, nes kiekviena ryta tokiomrsquo;rsquo;kruvinomrsquo;rsquo; asarom pradedu verkt, kad atrodo sirdis plys.Bet kas keisciausia, kad kai vyro nebera, panika sumazejo.Prasykit moterys, kurios turi seimas, kaip jos tvarkosi su vyrais.mane valdo kaltes jausmas, nes jis pasake, kad per savo tas ligas viskas sugriuvo.Mazdaug visada esu viskuo nepatenkinta ir t.t...Dar yra kybirkštėlė susitaikyt, esu pasimetus.prasau padekit

ligone

2015-07-08 21:07

o as nezinau kaip yra. Bet gal atsitiktinis teisus, gal tas nezinojimas, neturejimas pamato, atsiremimo mane kartais nori uzsmaugti. Ir aisku, liudesys, panika visada ims, kai suvoki, kad esi ligotas. Bet kaip, pasakykit, kaip persukt save - negi as sveika, jei reikia derti vaistus, jei visi yra kitokie?

as

2015-07-08 15:07

O cia kovoti nereikia :) reikia pasiduoti

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių