tomas

2015-07-17 10:07

Man depresija budinga tuo, kad sunku issijudinti rytais. Ypac ji sustipreja vasara. Geriau zoloft, fluoksetin, bupropion. Raminamieji ivairus - lexotanil, clonazepam, xanax. Gydymas SSRI labai padejo, bet vos tik bandau sumazinti doze, depresija linkusi atsinaujinti.

Naujoke

2015-07-17 08:07

kiekvieno laime kitokia...tikriausiai taip ir turi buti,nezinau

Roberta

visiems pinigai rūpi.negalima gi kaip senais laikais mainus daryti natūriniais produktais:))

debeselis

Noriu spurgų su marmaladu:):):) Šiandien grįžusi po darbo kepsiu pyragą, jeigu kas mėgstate saldumynus, prašome užsukti į svečius pas mane pavėsinėje, tikrai pavaišinsiu pyragu ir kava ar arbata, kas ką mėgstate.

Naujoke

2015-07-17 07:07

Roberta pajuokavo,bet as manau ,kad jei zmogus sirgdamas galvoja,kad butu laimingas jei turetu daug pinigu,tai jis turi dar viena liga,kurios nepagydys nei vaistai nei pinigai...as jau buciau laiminga jei galeciau pati nueiti nors ledu nusipirkt...

Roberta

Na, bet retas tas rdquo;pertekęsrdquo; žmogus gavo tą rdquo;pertekimąrdquo; šiaip sau, laimėjo milijoną:)) Juk jis tai, matyt, užsidirbo savo veikla, protu, įžvalgumu, matyt, to vertas.Tik iš šono atrodo, kad turėti turtus yra taip lengva, turi ir tiek, ir vartaisi malonumuose. Kas dabar kaltas, kad ne visų vienodi gabumai, aplinkybės ne taip susiklostė. Vienas, sakykim, nuo mažumės mokės, vargo, užsispyrusiai siekė, o kitas tuo metu trali vali, o dabar tas anam pavydi, sako, ot gerai tam bagočiui. Visi išgyvena sunkumus, kančias, tik ne visi į tai įkrenta ir tuo gyvena.daug jėgų reikia vėl pakilti, eiti, siekti, daryti. Yra milijonierių jautrių ir gerų, yra ir nusmurgėlių jautruolių kitiems piktų. O ir tas žodis geras žmogus man toks...nelabai aiškus, nes dažnai po tuo gerumu slypi tik prisitaikymas, silpnumas. O spurgos tai tikrai tokios pat ir netgi viena pardavėja ta pati su ta pačia šukuosena:))

Roberta

Laivė yra negalvoti apie savo pranašumus ir trūkumus, nesilyginti su kitais, priimti ir save ir kitus tokius, kokie yra, priimti gyvenimą tokį, kokį gali gyventi. Jei gali ką pagerinti į tą norimą įsivaizduojamą geresnę pusę -keisk,negali, tai negali, galima tame, ką gali jaustis lb. gerai, kai nesilygini su kitais. Bet nori nenori lyg lyginamės, norim to, ko negalim, tai truputį ir gerai, jei tai verčia eiti, daryti.Bet jei tai veda į susitraukimą, kančią, negerai.Tokia kančia niekinė, ji nieko nekuria, nekeičia.Kiekvienas žmogus turėtų rasti savo erdvę, vietą, kiekvienas naudingas ir reikalingas, ir tas pijokas, kuriuos taip smerkiam, ir tas ligonis, ir tas piktas viršininkas.Kiekvienam savo. Kiekvienas kažką duoda, moko, suteikia.Yra miške ąžuolų, yra smilgų, yra žolės. Ir mes taip. Svarbu žmogus gyvena. Nėra kitos Kažkokios Prasmės už patį gyvenimą. Prasmė-gyventi.Okey-lekiu, važiuoju parodas aplankyti, o vakare Geniušo grojimo paklausyti. Šnd mano planuos užeiti į tą spurginę kaune, na, kur viskas dar atsiduoda romantika, senais laikais, kai jauni gražūs buvom ir žolė žalesnė atrodė. Geros dienelės visiems:))

Roberta

2015-07-17 05:07

ai, ai, nesutinku.na, kartais žmogus po kančios tampa išmintingesnis, bet dažnas tiesiog suvargsta, palūžta, prasigeria, praranda artimuosius,netenka darbo arba nors ir išmintingesnis, bet kažkoks tampa liūdnas, pavargęs.tik teorija, kad geresni tie vaikai, kurie auga be šokoladų ir karuselių.dažnas jų užauga piktas, pagiežingas,pavydus, nepasitikintis savimi ir pasauliu.nesakau, kad gerai yra nuo vaikystės pertekimas visko, nesakau, kad skausmo nereikia.bet man neatrodo, kad skurdas, ligos ir vargas, kančia yra gėris.tik teorinė paguoda tai vargstantiems ir skurstantiems, ligotiems, kad jie mat yra kažkuo aukščiau, jie išmintingesni.o tikėjimas tuo kažkuo dažnai tik iliuzija, paguoda, įsikalbėjimas, savitaiga ir šie dalykai, žinoma, kad padeda gyventi.kitaip žmogus nulūžtų visai.aš tai žiūriu į žmogų kaip į gamtos dalį, o visoje gamtoje vyksta tam tikra kova už būvį.prisitaiko arba kovoja, augina tvirtesnius sparnus arba keičia spalvas - bando išlikti.

zunda

2015-07-16 20:07

D

Ai, vorai nieko, jie bent nesikandžioja. O va uodai, tai jie labai myli mane ir vis siurbia mano kraują. Aš jiems alergiška, palieka didelius pėdsakus atminimui.
O, ir vėl prasideda karas :)))

doppelgänger

2015-07-16 20:07

Zundai

Baisus tau pasirodysiu. Žinau savo kambaryje tris rimtus vorus, didelius, aš jų voratinklių netampau, laikinai, man jie patinka. Kiekvienam savas darbas:)

Šiukšlių kamabaryje nėra, tik leidimai darbui:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 34 ir 0 svečių