Roberta

2015-09-03 17:09

Tikrai labai tingiu rūpintis savim.Ot čia to Reikia mano didenybės tai labiausiai neprisišaukiu.Vis sakau- nu, jau RYTOJ, tai...:))) Geriau katino atsiųsčiau, jis nesigėdija rodytis, yra savim visad patenkintas, nebent kiti jam būna blogi, na, kai ėst ne to duoda, ko norisi Jam. Bet, tiesą sakant, tai jis savim pasirūpina-miega, kiek lenda, daro jogos pratimus-išsitempia, išsilanksto, susiriečia. Visad pasirūpina savo pėdų, uodegos, ausų ir t. t. švara.karstosi po medžius-čia irgi treniruotė, laksto paskui paukščius-lavina raumenis, greitina kraujotaką, stiprina širdį ir lengvas adrenalinas tada į sveikatą. Kad realizuotų savo agresijos ir kitus jausmus-pagauna pelę. Visad išreiškia neigiamus ir teigiamus jausmus savo namiškiams-mums. neima į širdį, jei kaimynų katė į jį nežiūri, mat laikosi dzin/dzen filosofijos ir greit pamiršta ir kas gera, ir kas bloga Buvo, šia diena gyvena ir patenkintas. Sveikuolis tikras. Dėl to ir gražus.

guru

2015-09-03 17:09

Konkreciai galite pasakyti,kas,kur ir kokius zodzius parase?
Cia pastebejau,kad pradejo po ivairius forumus siauteti zmogus,kuris net pasivadinti konkreciau nenori.Tyciojasi is visu ir t.t.

violla

2015-09-03 16:09

Labas violla, vėl tu čia grybauji? Nieko nesutikai? :)Ką darysi, gaila..

violla

Gelbėkit, padėkit! Mano Leopoldas dingo. Verksiu, nerandu.. SOS! Einam visi ieškot, ką?

violla

Na, kam dar velnių šiandien reikia?:)

Roberta

2015-09-03 15:09

O tai darbas padarys tas akis blogas? Tikiu, kad jis geras, tikiu, kad aplinkybės, bet ar geriau nieko nedaryti, tik skęsti jau per ilgai užsitęsusiame savęs gailėjime. Pati esu panašių dalykų turėjus, žinau, kas tas yr. Ir manau, kad visgi reik save nuo to atitraukt, jei jau per ilgai, jei liguistai, nes paskui tiesiog susergama. na, kaip sako, mirė žmogus, yra keturnedelis, yra metinės, tarsi surikiuota, kad turi būti tam tikras laikas tam, anam, pagedėjai ir vėl stokis gyvent. Gal durnai palyginau, bet kažkokios racijos yra tame. Žinau tą bejėgystės būseną, negalima jos rdquo;kultivuotirdquo; per ilgai. Greit neišeina užmiršt, bet ir per ilgai įsijautus darosi liga.o darbas, veikla, kažkas naujo kad ir per jėgą visgi padeda atsitraukti, išlipti, laikytis už krantų tarsi.

Roberta

Tik išleidai artimą draugą, jau blogai, kad blogai, jau reikia šypsenos. gal neverta taip skubėti, kiekvienam praradimui reikia laiko tam tikro - išgedėti tam tikra prasme, susitaikyti, nurimti. Tiesiog reikia leisti sau kiek paliūdėti. tai normalu. Bus blogiau, jei to vengsi, nuo to bėgsi, bandysi tai užmušti. Normalu, jei buvai pripratusi, susijusi su žmogum, jei myli, tai normalu kiek laiko paliūdėti. kam nuo to taip greitai bėgti, kaip nuo kokios baisybės, negerybės. kantrybės. Paliūdėjus griebkis veiklos, eik į žmones, liūdesį ramiai išliek dienoraštyje, rašyk eiles ir pan. Ilgesys yra gražu.Nepadaryk jo negražiu.

violla

Mergaitės, nesiūlykit aivarui darbo terapijos. Neskaudinkit, juk būna aplinkybės...Aš mačiau to žmogaus akis...Jos mielos, geros ir šiltos. Be galo nuoširdžios, išgrynintos: ir akys, ir žodžiai, ir mintys.
Bet gyvenimas - ne šiaip sau, matrica..

violla

Labas:) Atsiverčiau forumo dienos knygą. Fain, kad buvo kalbančių:)

violla

2015-09-03 14:09

Iki pietų manęs nebuvo.. nuo pat ryto. Nežinau kur buvau aš, tik per jėgą užvedžiau surūdijusi rakteliu automatinę mašiną ir ji kažkur važiavo.. kažką veikė.. Grįžau namo ir pamačiau, kad programą įvykdė, nors labai jau paprasta buvo. Po to atsiradau iš kažkur ir aš.. pati.. Tuomet, AŠ, pasidariau valgyti, nusipjoviau su žoliapjove žolę, išviriau slyvų džemą. Ir eisiu poilsiaut prie tv, dar atsakysiu į pora laiškų. Ryt Lietuvoje klasiokų susitikimo diena. Sakau, gal kas nors aplankys. Visai norėčiau.
Papasakojau dieną:)
Tai esu aš, ar ne? Hm??

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių