Egidijus

2015-09-05 13:09

kas tiesa tas tiesa, sako juk liga klastinga ir nenuspejama, tai bet kuriuo momentu gali apie save primint, o kas blogiausia palikdama pedsaka.

Ina

2015-09-05 11:09

aš gynenu Vilkaviškio raj. Kybartuose

mergyte

2015-09-05 10:09

Nepasiduot blogiems dalykams...:)ir eit i preki,dzyn man ta IS:)....vistiek darysiu ka as noriu:)

sa

2015-09-05 09:09

Ina

2015-09-05 08:09

Rebif, vartoju nuo š.m. sausio pabaigos, po to buvo 1,5 mėn. pertrauka, o dabar tai jau 3 mėn. jaučiuosi tikrai geriau. Bet be šių vaistų dar pavartoju ir vitaminų, ir kaip rašiau pelynų ištrauką, tai tikrai jaučiuosi stipresnė. Ką galiu pabrėžti iš pagerėjimo siptomų, tai pavyksta atsiklaupti ir pritūpus valyti grindis, ko prieš pusmetį nepavykdavo.Aivarui, mano skype - kriste140., emailas - INUTELIUKE@one.lt

aivaras

2015-09-05 07:09

Nera uz ka, informacija juk nesunku pasidalinti. Ina, gal turi skaipa ar emaila koki? labai noreciau pabendrauti...mano skaipas: aiwarasa, emailas: aivasb@gmail.com

suduvis

2015-09-05 07:09

ega bet gerai bentjau tai kad nepasiduoda tai išsetinei sklerozei.Aš irgi visokius gydymosi būdus esu išbandes.Tad bandykit ozono terapija ir kitus būdus bet visu svarbiausia nepasiduokit.O dabar anekdotas apie žolininkus.
Prieina žmogelis prie žolininko ir jo klausia-ar tikrai gydymasis žolėm padeda?O žolininkas(pagiriotas) jam sako-žinoma kad padėda.Aš nama pasistačiau ir dukrai baigiu pastatyti,ir tai vaistažoliu dėka.
Tad bandykit visokius gydymosi būdus ir sveikit

ele

2015-09-04 18:09

Kiek girdėjau mums į kūną reikia vertis kuo mažiau įv.metalų,tas net pasakyta knygoje rdquo;nuo diagnozės iki geresnės sveikatosrdquo; apie auksinius dantis. O kas liečia sakykim sutapimus,tai man viskas prasidėjo kai įsivėriau į bambą auskarą ir pasiskiepijau nuo gripo. Šiaip 4 metus iš eilės skiepijaus,girdėjau,kad tai gali būti priežastis IS.
Ar jūs skiepydavotės? IKI.

Vytas

2015-09-04 18:09

Viskas bus gerai...sulauksim:) tik maziau nervu ir nesiparinti del nieku...kaip V.I.Leninas sake rdquo;- Viskas niekai,palyginus su pasauline revoliucijardquo;:)))))

aivaras

2015-09-04 17:09

Prednizolona skiria gydytojai, man ligonineje lasino tris dienas solumedroli, po to tabletem prednizolona. Cia kiekvienam individualiai. jokiu bendrumu nera, priklauso nuo bukles, svorio, kiek jo reikes gerti. Jis yra hormonas. Viska suaktyvina, kai kam jis nepadeda. man buna geriau, bent kokiam menesiui. bet siaip jis labai dirgina skrandi.nera labai geras daiktas. bet kai reikia, tai reikia...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių