violla

2015-09-09 15:09

Labas, visiems! Šiandien pasigedau spalvų PANERY. Grįžau iš darbo, per Aleksoto tiltą, ten visada matydavosi kaip dega klevai. Supratau, kad jie šiemet nedegs. Visi medžiai nurudusiais lapais, matomai nuo kelio druskos ar ligos. Galvoju, kad tai jau mano pasiekimas- spalvų nemačiau, bet jau jų pasigedau. Gal pradeda veikti pradėti gerti AD.. Ot, pasiekimas:))

dalia

2015-09-09 09:09

Malonu skaityti Violos patarimus.Jie nuoširdūs ir pamokanntys.Roberta,nesijaudinkit,o gal lengviau būtų jei nubrauktumėt ašarą,tačiau džiaukitės vaiko sveikata.Ji-gyvenimo pagrindas.Pamenu,mano mamytė man dar besimokant stebėdavo klasės draugus ir liūdėdavo,nes aš sirgau išsėtine skleroze.Tai užgožė ,kad buvau pirmūnė...
Linkiu ištvermės!!!

Leta

2015-09-09 07:09

Na aš truputį save pagyriau, tas darbas ir toliau man nemalonus, o dar daryti ir daryti... Padariau tik pradžią
O graudumą ir aš kartais jaučiu, yra tokių vietų. Buvau nuėjus pavasarį į anūkų baigiamąjį koncertėlį, tai irgi norėjau raudoti visą laiką. Jie buvo pirmoj ir antroj, direktorė priėjus sako ačiū už tokius anūkus, o aš negaliu žodžio pratarti.

Silvija

2015-09-09 07:09

Jei kam nors reikes jo koordinaciu,mielai pasidalinsiu.O viesai skelbt nesiruosiu!

Leta

2015-09-09 05:09

Sveiki. As visada prapuolu savaitgaliui, nes neturiu namie interneto. Roberta, norėjau pasakyti, kad mano patarimas neimti į širdį, man pačiai atrodo utopiškas. Patarimas paprastas, bet jo laikytis kaip tik ir neišeina.
Smagu, kad Sveikas paskaitei tą straipsnį. Jis man neatrodo vien gydytojams skirtas, nes aš jį perskaičiau kaip informaciją apie man svarbius ir suprantamai paaiškintus dalykus. Ypatingai man patiko nuoširdus autorės požiūris į savo ir kliento santykį. Taip ir įsivaizduoju, kaip į mane panašūs klientai rdquo;užknisardquo; terapeutą.

studente

Nezinau ar kas ryte taip anksti cia lankosi bet man reiketu kad kas kuo skubiau patartu. Geiu Tranxena ir dar kazkoki silpna antidepresanta. SEniau vietoj tranxeno gerdavau lexotanili. Ar nieko tokio neatsitiks jei uzejus panikos priepuoliui tuo metu isgersiu lexotanilio? Tranxena geriu vakarais, tad lexotanilis gali prireikti ryte, nors tikiuosi ir manau neprireiks.

Beje... Nemanau, kad taikstysiuos su liga, nes netikiu, kad ji mane lydes visa gyvenima. Zinau, kad is to galima is issikapanoti, nors prisiminimai gal ir nebus malonus. Be to kol daktaras nepasake diagnozes - nenurasau saves.

Nenoriu taiksytis su tuo ko nera.

Roberta

aš irgi visai neverkiu, deja:(( bet susigraudinu, jei matau, gurdžiu ką gražaus.labai norėjau bliauti per dukros išleistuves, bet susivaldžiau:)) nu kaip aš būčiau ATRODŽIUSI:)) nagi, apjuodusiomis akimis.niekas šiukštu neverkė.tai ir aš jokiu būdu ne:))

Leta

Nežinau, kaip kitiems, man tai didėjant amžiui ašarų tikrai sumažėjo. Galiu sakyt, kad visai neverkiu, nors mokėjau ir mėgau paverkti.

Roberta

2015-09-09 04:09

ai, turėjo būti Viollai, bet nesvarbu gal:))

zunda

2015-09-08 21:09

Na vyrai, buvo smagu paplepet, bet palieku jusu vyriska kompanija, laikas skaitymui. Labos nakties.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių