zunda

2015-09-26 19:09

O kokia kalba tada sneki ? Dabar dar lietuviskai, tai reiskia, kad per mazai ikalei :)

zunda

aivarukui turetu but geda vaziuot i svecius neperspejus.

violla

Va, vakar, aivarukas pas mane į svečius neįspėjęs atvažiavo, gi gėda, girtą rado..Aha, tikrai, paklauskit.:)))

zunda

Kur visi dingo ?

zunda

Ir is viso vargas man su jumis. Robiui patarinejau kaip atsikratyt gerbejos, dabar viollos neprikalbinu nueit i pasimatyma. Kam dar kokiu patarimu is velnio bobutes????

asta

2015-09-26 18:09

Dekui guru uz informacija.Bloga yra tik del tos priezasties-jonazoles.Nes jokios kitos priezasties tiesiog nera.Viskas aisku,dabar 2 sav ar daugiau nieko negersiu.Tiesiog keista man,kad sitaip galejo organizmas sureguoti nuo tos jonazoles.Atrode toks nekaltas homeopatinis preparatas.Tikiuosi kaip nors isgyventi,nes busena 2 dienas,tai klaiki.Dar karta aciu!

violla

2015-09-26 18:09

Priviriau slyvų džemo. Pridžiovinau obuolių ir šermukšnių. Nuravėjau braškes. Nurinkau paskutinius pomidorus. Dar pražydo juoda rožė, paskutinė šiais metais.
Ruduo.
Štai ir šio savaitgalio ataskaita.
Sekantis.. :)

Leta

2015-09-26 15:09

Būtų lengviau, jei depresyvi būsena priklausytų tik nuo kaimynų. Uždarei duris - ir sveikas:)

Roberta

2015-09-26 14:09

Sveikas, o kaip Tamstai atrodo-ar depresija yra gėdinga liga? Na, jūs, kaip darbdavys, kaip žiūrėtumėte į depresuojantį darbuotoją. Aš kartais darbe neturiu jėgų dirbti, jaučiu dėl to kaltę, porą kartų teko imti biuletenį. Bet, kai gerėliau, dirbu kaip už du. Šiaip darbe turiu aibes pareigų ir jas atlieku, esu pareiginga, darbšti, bet vis vien kažkokiu būdu kažkaip pletkai, manau, yra paėję, kad va, gal kas matė prie psichiatro kabineto. Tad jaučiu stigmą tam tikrą, nors žinau, kad daugeliu atveju aš esu gerokai geresnė darbuotoja, bet žinau ir tai, kad vis vien turiu minuso ženklą, dėmę.Nors niekada dėl mano sveikatos nieks nesužlugo. Jausdama tą kaltę, aš visada stengiuos daug dirbti.Iš kitos pusės-tas amžinas persidirbimas ir bijojimas atsiakyti primetamų man darbų varo ir į depresiją. darosi uždaras ratas-baimės, kaltės, depresijos ir t. t. Manau, kad būdama darbdavė norėčiau tokį žmogų paskatinti, padrąsinti, jei jis, matau, atlieka pareigas. bet žinau, kad būba ir tokių, kurie laiko vos ne pliusu savo ligą-o, man depresija, aš negaliu to daryti, tegu daro stipresni, jaunesni.

Roberta

2015-09-26 14:09

priežastys yra mumyse, o ne šalia.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių