zyle

2015-10-13 15:10

sveiki visi,tai laikotes matau ivairiai,vieniems truputi geriau kitiems liudna.samantai dekoju uz palaikyma,biruteles noriu paklausti kaip gyveni trecia para be vyro,esu girdejus,kad po triju paru palengveja,gal ir tau taip.o dabar noriu klausti tai,kas man yra ne visiskai aisku.sakykim jus kaip kurie teigiat,kad jauciat kada prasides panikos atakos,man anksciau taip buvo,o dabar tokiomis pertraukomis kas kelios valandos silpna,pykina,svaigsta,dauzosi sirdis,kartais lyg prarandu realumo jausma,tai kas cia vyksta gereja,ar blogeja,jau pati nesuprantu,tu ataku lyg nera,tik busena,ziauri.prasom gerbiami ligos kolegos patarti,dar kelios dienos atsirado sirdies skausmas taip duria,ir dar gripas ,nu gripas tai praeis,bet su situo reikalu ka daryti nezinau,jau tikrai nezinau.tai kaip gyventi ka.

Birutele

2015-10-13 10:10

Taip dauguma vargina dusulys, bet reiktu dar skydliauke issitirt...

Birutele

2015-10-12 17:10

Noriu, bet laaaabai sunku keistis.Ir sieksiu to tikslo,svarbiausia, kad tai suvokiu, kad pati kalta...

Birutele

2015-10-12 17:10

Na manau, kad tikrai gera vyra turiu-negeria, nemusa, myli mane, vaika, pinigus parnesa i seima, nu ko daugiau reikia:)Ir jam, ir man yra sunku,nzn gal todel, kad neturim tevu(as turiu mama, bet lb blogai sutariu),teciu, dedziu...Tik va per savo tas panikas, bloga nuotaika daznai viska sugadinu.Reikia labai dirbti su savimi ir esu dekinga vienai moteriai is sio foruma, kuri veda teisinga linkme link pasveikimo.As manau mums pasveikti(jei tai galima pavadinti liga)reik tik labai ismintingo zmogaus.

guru

2015-10-12 15:10

Taip,nuo jogos galima susirgti,bet pradzioje buna gerai-daugeliui pasitaiso sveikata,kaikurie igyja net kaikuriu jogo galiu.Bet...jie susirgo ivairiom psichikos ligom,bet dominavo sizofrenija.Bet del manes tai jus uzsieminekit tom jogom ir linkiu sekmes.

tina

2015-10-12 15:10

Tvarkytis su panika man pavyksta tik tada, kai ji ateina letai ir as jau pajuntu, kad gali buti ne kas. Tada bandau skubiai apie ka nors galvoti, su kuo nors apie ka nors idomiai kalbetis, dirbti ka nors azartisko (maziau sekmingas budas), ar dar ka. Zodziu, minciu nukreipimo budas. Bet va, kai panika uzeina staiga ir be aiskios priezasties, tada nemoku as su ja tvarkytis, reikia lexrsquo;o, bet man rudeni maziau tokiu dalyku buna, pavasari kai pervargstu, tada jau nezinai, kada patirsi ta malonuma:( vaistu dabar geriu visai mazai (po puse keliu rusiu viena karta per diena), tad stengiuos tik pozityviai mastyt ir kazkaip gyvent. labai noriu i relaksacija nueit, bet jauciu, neskambina, tai vadinasi, nesurenka grupes. ten turbut butu panasu kaip si autogenine treniruote. beje, kam patiko sis budas, galiu rekomenduoti plona knygute apie ja nusipirkti. jei taikyt valios turesit, tai ji tikrai nebloga. as perskaiciau, bet pasidejau i lentyna ir neturiu noro ja taikyt:( matyt, dar nesuriete visai:)

tina

2015-10-12 10:10

man paskutiniu metu gerai. panika buvo tik prieš savaitę ir tai aš greit su ja susitvarkiau. tai ir džiaugiuosi tuo.daug darbo, tai nėr kada galvot apie save. be to, gimtadienio šventimai nesibaigia.
bet, aš manau, kad šiame puslapyje neužtenka tik pasiguosti ir toliau virti savose sultyse. kad ir kaip ta kritika nepatinka, bet reikėtų į savo problemas pasižiūrėti ir kitų žmonių akimis, pamatyti, kad neverta dėl to sukt galvos, kad būna juk ir blogiau kitiems. tik, žinoma, ta kritika turi būti geranoriška ir nepikta.

guru

2015-10-12 07:10

Sergant psichikos liga yra labai pavojinga uzsiemineti joga.

tina

2015-10-11 19:10

manyciau, kad rudenelis dar neparode savo tikrojo veido. kai nukris lapai, saules nematysim koki menesi, prasides slapdribos, tai va tada bus rdquo;smagurdquo;, o dabar dar pats grozis:) dar obuoliu derliu doroju issijuosus:)

zyle

2015-10-11 16:10

o gyventi va taip,kad paneigti posaki,juk tavimi kazkas turi pasirupinti,ir realiai pagalvok jei dirbi darba,rupiniesi dukra ,tai ar tinka tau pasakymas juk nori,kad tavimi rupintusi.vyras manau paskambins,pakalbesi telefonu,jei suzinosi,kad jam gerai,manau tau palengves,o gal jo isvykimas bus tik i nauda,gal po kiek laiko suprasi kokia esi stipri,visai ne tokia kokia galvoji,ir tu vaistu be proto negerk,stenkis be ju ,pati saves klausk ar tikrai,be ju negali,skaityk,bendrauk ,nukreipk mintis kitur,stenkis su ta pacia mintimi visa para negyventi,ir rasyk,rasyk,jei tau atrodo kad cia geriausia.anonimui noriu padekoti uz pagalba,labai padejo,aciu.bet galvoju,kad vertetu susirasti moteri ar mergina ir vaistus jei leisti naturaliu budu lovoje,tada gal galvoje prasviesetu,o jei tamsta moteris,tada atvirksciai,ieskoti,kas suleis.sekmes.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių