erikas

2015-10-15 08:10

Cha cha,atsirado kam dar nepatinka ta shmekla Vilma=DDD
Na,aisku,kam gali patikt tokia visiems cia girias,o Lietuvos bobos jai tik i subine lenda ir laizo padus bet kaip,kaip tik imanomaXD Matosi akivaizdiai.. Bobos,jus,galit maziau lot,o tuoj uzflOOdinsiu foruma,jei neuztilsit bliat!=E
Beje,cia moderai jau senai nosies nekisa,vat tuom ir yra cool,kad bet kas gali rasinet.Rimtas forumas yra ne toks,- rimtas forumas yra jusu senbobiskose subineseXDD
Dafai.
Laukiu atsakymu;)))))

Ar

2015-10-15 08:10

panikos metu alpstama ?

a

2015-10-14 19:10

As nuo 98 geriu Ad tai daug geriau tai ssri labiau nerimui ir panikai o mirtazap depresijai,galite anotacijas paskaityti.. O pilnatis vienodai neprisigalvokit dar rudeni cia pripaisot taip galima ir vasara jaustis cia nuo minciu nuteikimo priklauso.

Birutele

2015-10-14 16:10

Ir visai man cia pasirodo ne nuo pilnaties pablogejus savijauta-o temp 38.5.Galvojau numirsiu snd, kas idomiausia gydytoja neranda priezasties, kraujo tyrimas uzdegimo nerodo, bet kazkas su eritrocitais blogai.Sako gali buti virusas, esu issigandus.atsibodo, jei ne tas tai tas-ligu maisas.

Samanta

ir dar mintis tokios,kad kai visa tai prasidejo tie nesuvokimai atrodo nebemoku gyvent..nors viska gi darau kaip visada,niekas nepasikeite,bet tos mintys...ir kai einu gatve ar vaziuoju,taip stebiu viska,taip keista atrodo...nu zodziu,kam yra taip,tai manau mane puikiai supranta

Samanta

dar vakar kai vazinejom su motociklu,as buvau apsikabinus drauga,tai tokia mintis:o jei man db atsikabins rankos,juk as jas valdau mintimis,paskui pagalvojau ne nu dar graziau,ka as cia svaigstu!tai va ir gasdinu save su savo pacios mintimis..esu grynai isikalus sau kad jos listu,kad typo as nesuvokiu kas su manim dedas,kas as aplamai esu,kai kalba su manim kazkas,tai atsakau viska normaliai,snekam ir visa kita,bet viena dalis smegenu kazkur atrodo skraido..vadinu save KOSMONAUTE!nes taip jauciuos :)))))))) ar pazystami jums tie nesuvokimo jausmai?aplamai ka as aprasineju apie savo busena,kaip supratau Marchelai panasiai kaip man,gal dar kam nors yra?

Samanta

na kai tik man prassidejo pirma karta tos nesamones,tai taip pat israse ciral ir rudotel.jie man padejo,is pradziu buvo blogai,bet paskui gerai pasidare,visa pavasary ir vasar buvo gerai,tikiu,jei buciau radus darba,nebebutu man db taip..db uzejo vel..tai israse ciral vel tik tezapem vietoj rudotel,nzn kodel,man rudotel l geri buvo.niu paziuresiu kas bus po kokios savaites gerimo,nes tik 5d kai geriu juos..siandien taip pat visai gerai diena praejo,buvau pas sese,tai issipliurpem,net nepagalvojau apie tai,o kai nebebuvo ka sneket,tai prasidejo:kas isvis tas gyvenimas,kas as esu,ka isvis cia veikiu,tada nerimas (bet nedidelis),tada gasiai sau tariu:BAIK GALVOT!ir praeina,bet aisku po kiek laiko vel..zodziu...vakar nuejau i vonai,paziuriu i veidrody ir mintis CIA NE AS!issiganau,bet praejo..kaip puskvaise,nors tokia nesu,nesu ligone,zinau,kad tai mnanao mintys,tik nemoku ju valdyt.taip,tai derealizacija man..nzn is kur ji atsirado,nes pries tai budavo bet lllll retai,buvo tik nerimas ir baime,o rugseji kazkur prasidejo derealizacija,kad nesuvokiu kas vyksta,tada isvis dar pradedu galvot kas zmones isvis yra,nu tupos mintys,as tai visak zinau kas ir kaip,bet tos ikyrios mintys vistiek lenda :(

Lori

2015-10-14 15:10

Sveiki,siandien buvau pas gydytoja paprasiau kad paskyrtu ilgo veikimo vaistus paliko ryte flunoxoli o vakare relanium klausiau del jogos ji tik uz ir dar gerai osteopatinis masazas kad vidaus raumenys atsipalaiduotu.Tai pradesiu lankyti masaza.

vaida

Man atrodo,kad kazkas cia taip rsquo;dergiasirsquo; todel,kad Willmute23,labai ishsishokeliskai raso komentarus(kiek teko uzsukt i foruma ir perzvelgt akimis keleta Jos komentaru).
Vilma,nereikia taip saves ishaukshtint,brangioji.Vis delto,esi jauna panele ir gyrimasis,jog gyveni uzsienyje ir esi turtinga panele,- nieko cia nuostabaus.Paprasciausiai sukeli kazkam,kas cia Lietuvoje gyvena,pavydo/pykcio priepolius.
Sekmes!

Vytautas

Sveiki!O ar niekas nesusidure su problema lipant laiptais ar i kalna:atrodo,kad pradedu neregurialiai kvepuot,jauciu sirdi pastoviai.Tyrimai rodo,kad su sirdim viskas gerai,spaudimas irgi 119/70 mzdg,jau 2 metai kaip panikos priepuoliais sergu kol kas anti-depresantai padeda tvarkytis,bet kai reikia kur lipt ar i kalna ar laiptais is karto kazkaip nenormaliai jauciuos

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių