2015-10-14 16:10
na kai tik man prassidejo pirma karta tos nesamones,tai taip pat israse ciral ir rudotel.jie man padejo,is pradziu buvo blogai,bet paskui gerai pasidare,visa pavasary ir vasar buvo gerai,tikiu,jei buciau radus darba,nebebutu man db taip..db uzejo vel..tai israse ciral vel tik tezapem vietoj rudotel,nzn kodel,man rudotel l geri buvo.niu paziuresiu kas bus po kokios savaites gerimo,nes tik 5d kai geriu juos..siandien taip pat visai gerai diena praejo,buvau pas sese,tai issipliurpem,net nepagalvojau apie tai,o kai nebebuvo ka sneket,tai prasidejo:kas isvis tas gyvenimas,kas as esu,ka isvis cia veikiu,tada nerimas (bet nedidelis),tada gasiai sau tariu:BAIK GALVOT!ir praeina,bet aisku po kiek laiko vel..zodziu...vakar nuejau i vonai,paziuriu i veidrody ir mintis CIA NE AS!issiganau,bet praejo..kaip puskvaise,nors tokia nesu,nesu ligone,zinau,kad tai mnanao mintys,tik nemoku ju valdyt.taip,tai derealizacija man..nzn is kur ji atsirado,nes pries tai budavo bet lllll retai,buvo tik nerimas ir baime,o rugseji kazkur prasidejo derealizacija,kad nesuvokiu kas vyksta,tada isvis dar pradedu galvot kas zmones isvis yra,nu tupos mintys,as tai visak zinau kas ir kaip,bet tos ikyrios mintys vistiek lenda :(