svieta

2015-10-16 08:10

taip labai suprantu jus vilija man tas nerimas irgi gyventi normaliai neduoda,atrodo jaigu jo nebutulyg ir lengviau butu ir taip pat baime darbe ,kad neuzeitu nes man atrodo lyg visi mato,kad man kazkas negerai norisi pasislepti kur nors namo pabegti bet juk negali tai kazkoks siaubas ..

guru

2015-10-16 07:10

Teisingai ir reguleriai sportojant,tie nemalonus simptomai isnyksta.Jau is savo patirties ta galiu patvirtinti.

vilija

2015-10-16 03:10

laba diena, noriu pasitarti. Anksčiau esu gėrus antidepresantų, bet poveikio lyg jokio nebuvo, visad prastai jaučiaus, na, kartais geriau, kartais blogiau, bet depre buvo ir yra, o ypač stiprus nerimas, kuris kartais užvaldo TOKS, kad oi, nėr kur dėtis.Tada darau nesąmones, pvz., išgeriu butelį vyno, kad tarsi atjungčiau tas mintis juodas, nerimą. Įpratau rūkyti dėl to nerimo, nes irgi lyg kiek apramina tam kartui, toks lyg poilsis. Nemoku suvaldyti savęs. kadangi buvo užėjęs nuolatinio nuovargio ir bejėgystės laikotarpis, tai vėl ėmiau gerti AD, išrašė Cimbalta, gal kas bandėte? Nuotaika lyg gerelėsne, tačiau nerimas yra, norisi eiti, judėti, o darbas reikalauja sėdėti ir protu dirbti, tad imu nerimauti, kad nenusėdžiu, kad nenoriu dirbti to darbo. Ir nebežinau, kką daryti, nes blogai kai liūdna ir bejėgė, blogai, kai makaluojuos ir nenustygstu. nakčiai išrašė tritiko, tas tai ramina. Be to, gydytoja patarė tos cimbaltos didinti dozę, dešimt dienų gėriau 30, dabar jau 6o, sako, ši dozė gydanti, tačiau...nerimas didelis. kai paskaičiau anotacjoje apie pašalinius reiškinius, tai siaubas - ir nerimas, ir mintys savižudiškos, ir tas nenustygimas vietoje ir dar gausybė kitų reišinių, pradedant gerklės skausmu, baigiant kraujavimu iš žarnyno, brr. Nebežinau.Vyras sako mesti ir tiek, bet bijau bejėgystės, gal reikia pas kokį psichoterapeutą, ši gydytoja kažkaip atrodo nebežinanti, ką su manim daryti.Bijau labai prarasti darbą, nors slepiu, tačiau vis vien bendradarbiai pastebi mano nestabilumą, manau, nesusikaupimą, susierzinimą.Kad tik galėčiau dirbti.o dirbu koletyve, turiu keletą žmonių, kurių darbą turiu organizuoti, matoma esu, o noris slėptis, kai tokia nestabili.Nesaugiai jaučiuos darbe, tik namie gerai, bet juk reikia dirbti. Kokiais atvejais duoda invalidumą, jei sergi depresija? turbūt negausi taip paprastai. Bijau tapti nedarbinga, degraduoti.

Birutele

2015-10-15 17:10

O tai kamelija tau tik panika?tai turetu buti tau labai blogai, jei invaliduma dave, nes su siom ligom sunkiai ji gausi...

Samanta

2015-10-15 17:10

as tai niekur nedingus,3 zinutes parasiau vakar :) tik nieks neatraso...

lina

2015-10-15 16:10

Sveikos Merginos,
Patarkit kokia arbata labiausiai tiktu stresa/nerima/gilu kvepavima?
Aciu.

Lori

2015-10-15 15:10

Na as girdejau gerus atsiliepimus apie rdquo;zoloftrdquo; pabavdyk o gal tiks.

Lori

2015-10-15 14:10

Sveiki,baikit bartis sis forumas netam skirtas o kad pasidare neidomus tai pritariu ir seni biciuliai prapuole nera su kuo pasitarti.

erikas

2015-10-15 11:10

Marchela,tai tu transvestitas matomai esi,kad budamas vyriskos lyties bobiska nika uzsidejaiXD
Gerai,nepradek panikuot,netrukdysiuXD~
Atea.

aaa

2015-10-15 09:10

Nea...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių