zunda

2015-11-11 21:11

www.youtube.com/watch?v=ptnnAx5uvM0NR=1

zunda

2015-11-11 20:11

D

Dar vis nori atjungt smegenis? Galiu padėti. Turiu balkone plytą. :))

O jei rimtai, tai to paties noriu ir aš. Jau seniai.

violla

2015-11-11 20:11

Nuo Platono laikų savitvarda, sugebėjimas atsispirti emocijoms buvo laikomas dorybe. Senovės graikai šią žmogaus savybę vadino subtilia pusiausvyra ir išmintimi. Romėnai -nuosaikumu, šėlstančių emocijų sutvardymu. Svarbiausia, yra ne slopinti jausmus, nes jie visi yra vertingi, o išlaikyti pusiausvyrą. Gyvenimas be aistros ir stiprių jausmų taptų nykus ir pilkas. Aristotelis teigė, kad nežiūrint to, reikia tik deramų emocijų, o jausmų-atitinkančių aplinkybes. Per daug užgniaužti jausmai daro gyvenimą rutinišku, o nevaldomi jausmai virsta patologija-beribiu sielvartu, kankinančiu nerimu, ardančiu pykčiu. Kančią sukeliančių jausmų pažabojimas ir valdymas yra emocinės gerovės prielaida.

viva

2015-11-11 18:11

is tikruju pritariu dr.esu daug skaiciusi,kad ne tik pats pyragas yra sveika musu organizmui,bet labai gerai kepamo pyrago kvapas,o ypac vanilinio.taigi skanaus vanilinio,naminio pyrago tikrai retkarciais nepakenks.o ypac megstu smagius sekmadienio rytus,kai namuose sklinda kepamo pyrago kvapas ir zaliosios arbatos aromatas...mmm,o siandien dar tik pirmadienis.

studente

2015-11-11 17:11

pasidare beviltiska dabar... ne bliauti atejau, nors noretusi. neseniai atsvenciau devynioliktaji ir siandien pagalvojau, koks mano gyvenimas vis del to sudinas. man negaila to kad nesu turtinga ar kad nesu grazi, man gaila, kad svaistau savo gyvenima veltui... taciau ar yra gyvenimas apskritai? nuo rugsejo geriu sertralina 50g, lankau psichoterapijos seansus (dabar pertrauka siokia tokia), o smegeneles kaip pasinere i metafines plotmes taip ir nebegali islysti. man nerimo sutrikimai, taip pat ir asmenybes. prisimenu viena vakara, kuomet turejau ruostis filosofijos seminarui... perksaiciu knygoje is kurios turejau ruostis toki nekalta sakinuka- rdquo;is kur as galiu zinote kad aplink mane esantys objektai ir zmones nera tik mano proto fikcijosrdquo;... toki klausima kaip pavyzdi beje pateike berlinas. na ir... uzsikabinau kaip sakant... niekas nepadeda, baisi itampa. o kai mano asmenybes problema per didelis smulkmenu ir siaip analizavimas... lug tai samoningai suprantu tai. o jei isties? pasaulis netikras? gal as matau viska taip kaip matau, o isties viskas yra kitaip... panasiai kaip Vanilla Sky, kuri dar siandien ziurejau. gal kam teke susidurt su panasiom kankinanciom mintim?
kai uzblokuoji savo samone taip, kad viskas atrodo tarsi iliuzija, vaizduote... ir kiekvieno zmogaus pasakytas rdquo;na ir nusisneki...rdquo; atrodo netikras.
pamenu kai mama sveikino su gimtadieniu ir palinkejo- kas gyvenimas visada butu TIKRAS. sveciams nuskambejo laaabai dviprasmiskai. po to puciau zvakutes nuo torto ir pasakiau- kad noras, kuris niekaip neissipildo- gal sikart issipildys... zodziu, zinau kad cia lankosi labai geri zmones, turintys visokiu panasiu rupesciu... tikiuos, kad mane kas grains i TIKRAJA REALYBE...

violla

2015-11-11 17:11

rdquo;Leiskite mums pragyventi dieną neskubant, kaip tą daro gamta. Tegul joks ant tako nukritęs riešuto kevalas nepastoja mums kelio. Leiskite mums ateiti ir niekieno netrukdomiems greitai išnykti.
Teateina žmonės ir išeina.
Tegul skamba varpai ir verkia vaikai-juk iš to susideda diena.
Jei kaukia traukinys-tegul kaukia. Kol užkims.
Jei skamba varpai - kodėl mes turime bėgti? Laikas tėra tik tekanti upė,
Prie kurios aš vaikštau žvejoti.rdquo;

Henry David Torean

dr

2015-11-11 15:11

pyragas yra labai sveika.sielai.jo kvapas ir šiaip...

Leta

Pyrago nekepiau, mat laikomės sveiko maitinimosi. Dukra kepė.
O dėl vaikų, tai jie užauga ir vėl gali būti laisvas. Jei išeina. Man nelabai, esu emociškai pernelyg susirišus su viena iš dukterų ir jos bėdas priimu per daug arti. rdquo;Nenukirpaurdquo; laiku bambagįslę.

Roberta

Nu jo, turbūt neišeis su dviračiu pralėkti, tai kad jau tamsu:)Leta, ar kepėt tą pyragą? Aš kepiau, bet pagal kitą receptą.

guru

O as dziugiuosi,kad neturiu jokiu vaiku ir zmonos.Tikrai.Megstu buti laisvas ir neretai vienisas,bet kaip bebutu keista,as nejauciu tos vienatves,kuria skudziasi net vede:).

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių