zunda

2015-11-22 21:11

Migruoju is cia. Bandysiu skaityt. Gal pavyks. Labos nakties.

zunda

2015-11-22 21:11

O del vertimu, neztnau, kai originalo neskaiciusi.

zunda

2015-11-22 20:11

Kaip tik puga turetu visus namuose laikyti :)

violla

2015-11-22 12:11

Oi, tas robis...sūnus palaidūnas: tris dienas, tris naktis.. tortadienį šventė:) Gerai, kad zunda pyrago iškepė, Roberta moliūgų prispaudė-šiaip ne taip iki torto datraukėm:)
O tau, robi, kaip galvelė, kaip emocijos? Nesivelia? Ar neliūdna, kad baigės? Aišku, ne-vėl ateis. Bet jau Kalėdos, tikrai ir greitai. Visiem. Visiem.
Ar SENIUI laiškus surašėt? Aš jau. Telefono paprašiau, sakau, gal, kokį dar padoresnį.. paskui pagalvojau, kad ne visai kukli esu, bet jau išsiunčiau, nėr kaip atšaukti:)
Jei kas nemokat rašyt ar nežinote kaip-kreipkitės. Konsultuosiu nemokamai:)

mergyte

As geriau Cipralex, man itakos svoriui neturejo.
O kiek mazdaug laiko reikia issigydyti depresijai ir ar apskritai ja galima iveikti?:(
Pas psichiatre lankiausi 0,5 metu, 4 men. geriau antidepresantus. Gydytoja sako, kad man vaistu nebereikia, taip pat nusprende, kad jau galiu pas ja is viso nebevaikscioti. O man del to pasidare liudna ir baisu:( Bijau, kad vel apniks depresija;(

Vilte

As gydausi su vaistais.Naudoju fluoxetina, o, kai nakti buna panikos priepuolis tai puse tabletes clonezepamo.Bet tik tiek galiu pasakyti, kad panikos priepolis buna reciau, o taip jis pries 4 metus mane kamavo kiekviena nakti, daugiausiai tai atsirasdavo is po sapno, ar taip nuo kokio garso.Ispradziu nezinojau, kad cia yra panikos priepolis, galvodavau gal ,kas negerai su sirdim, bet deka gydytoju issiaiskinau, kad cia yra panikos priepolis.

Vilte

2015-11-22 09:11

Laba visiems. Vis dazniau pasiziuriu i si foruma.As taip pat jau septynerius metus gydausi depresija, baime...ir tikrai butu idomu pabendrauti su tokiais paciais zmonemis, kuriuos ir kamuoja sios bedos.

doppelgänger

2015-11-21 23:11

www.youtube.com/watch?v=eDdI7GhZSQAfeature=related

doppelgänger

2015-11-21 21:11

vilei

Nematau baigtinės "realybės". Įvairiai matom pasaulį. Hofmanas pamatė savo vaizdinį, tai jam netrukdė. Dar toks S. Grofas mąstė, nekalbant apie R.A. Wilsoną. Gyvenam naujuose laikuose, tik pastbėt reikia, nors netyčia.

vile

2015-11-21 17:11

Jei žinočiau, kad dr. Hofmano mikstūra padeda pamatyti realybę, tokią, kokia ji išties yra, t.y. visiems vienodą vaizdelį, aičiau į vaistinę jos pirkti. Bet gi ji iš tų, kur išgimdo tai, ko nieks, apart tavęs, nemato. Tai man šito ir dabar gana.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių