Patricija

2015-11-28 07:11

Rukas atsibodo, maistas-na nezinau,pradesiu rasyti tai valgyt uzsimanysiu, darbas irgi nieko idomaus...Geriau apie meile:))

Patricija

2015-11-28 06:11

Labas rytas:)) na galiu parasyti, bet dabar jau bijau, cia visi uz asmenines zinutes atsiprasineja, o mano visada asmenines:)) Duokit tema...

aivaras

2015-11-27 21:11

Vita, manksta, tiksliau tempimo pratimai, mums yra butini, kad raumenys nesiatrofuotu. Yra KMUK isleista knygele kineziterapeutu. dabar tik pas gyd. Malciene galima ju isigyti, nes kineziterapeutes jau isdalino. Koks vezimelis, kokia lazda, Vita? Kam taip nuleist rankas is karto? Reikia ramentu, jie palaiko ranka is alkunes, naudojuosi alkuniniu ramentu. jie mums priklauso nemokamai. Kaune, danu gatveje isduoda, jei esi kauniete, paprasyl seimos gydytojos, duos siuntima jiems gauti. As nueinu 60 m tik be ramento, o toliau pasiimu ramenta. Kadangi pats esu buves treneris, kuno kulturos mokytojas, tai zinau nemazai tempimo pratimu. Bet jie butini. Kasdien. Kaip valytis dantis ir praustis. Reikia prisiversti. Nors 20 minuciu per diena, letai, derinant su kvepavimu, atsigulus, atsisedus, pailsint. Juk mes jau niekur nepriskubesim. Nuovargis mums labai kenkia. Viska reikia daryti iki nuovargio. Ka tik grizau is KMUK, po hormonu. man pagerejo, sustiprejau, pentilina dar, t.y. pleciancius kasdien lasino. Galvojau cia daugiau neberasyti, bet negaliu nepatarti. Man 28 metai. sergu nuo 2000 metu. Turiu 35 procentu darbinguma, antra grupe. dar dirbu puse etato.

arunas

2015-11-27 17:11

as del sanatoriju,esu buves sventojojrdquo;energetikerdquo;o antrasykrdquo;versmejrdquo; i sventaja antrasyk nevaziavau nes jau bukle tokia kad tokios keliones vienas nebeiveikciau{apie 300km} o birstone siaip man asmeniskai nelabai patiko,bet is tokiu pat ligoniu su kuriais teko bendrauti musu mieste tai visi pasisako uz rdquo;eglerdquo;druskininkuose nes ten gydytojas pats serga IS ir proceduras paskiria kurios sako yra daugmaz ikandamos musu[kiekvieno individuliai]buklei

violeta

2015-11-27 16:11

Apa, parašykite,kokius papildus ir vitaminus būtinai rekomenduoja gerti prie šios ligos

virgis

2015-11-27 15:11

Labas Žilvinai, galų gale ir tu atkasei šį forumą. Aš tas pats Virgis iš Vilniaus, kartu gulėjom Kaune prieš du metus. Galiu visiems pasakyti, kad ir aš kartą buvau nuėjęs į LISS susirinkimą. Žiauriai nepatiko visų pyktis ir neviltis. Taip kad nerekomenduoju. O visiems kitiems siūlau tiesiog turėti tą ligą, kaip kiti turi tą ko mes neturim. Manau, kad jūsų optimizmas mums tik į naudą. Tvirtybės visiems.

Vita

2015-11-27 14:11

as irgi visus tris kartus rdquo;versmejrdquo; buvau. tikrai nebloga sanatorija. tik va matyt man nepasiseke. dar ten bebunant, pradejo melynuot koja, taip ir nepraejo, dabar jau peda visa melyna, ir nieks padet nebegali. taip jau treti metai...daugiau vaziuot nebesirizau...gal cia ir sutapimas...nezinau. nieko patart siuo atzvilgiu negaliu...

Alė

2015-11-27 13:11

Linkiu visiems stiprybes ir sau taip pat.Nezinau kas manes laukia po 20 ar 30 metu.Tik zinau,kad nieko gero.MR man nerode nieko.Tuomet dare testa elektros impulsais,tikrino akiu dugna ir neuropotologai plaktukeleis padauze.Isvada; nuolat progresuojanti isetine skleroze,remisiju tiketis nerealu.ne nenujauciau,kad gali istikti tokia beda.Palatos kaimynes guode,kad MG geras,taigi IS nera. O pasirodo, kad MR tik papildo tyrimu komplekta.

Alė

2015-11-27 12:11

Aciu uz patarimus.As nueinu gal apie 2 Km.Bet kaip.Pati tarsi einu normaliai,bet visi zmones greziojasi.vyras pasake,kad atrodau girtut girtutele,arba narkomane,nes zvilgsnis buna ismeigtas i viena taska ir siek tiek pameto.Patycios man pats blogiausias dalykas. Isikalinti tarp keturiu sienu nenoriu.Vaikui dar tik metai,o man ji taip sunku auginti

Geras

2015-11-27 11:11

Žiūriu smagu čia (:, kažkaip.Visus puola panika pirmomis dienomis ( ir ne tik), bet susigyventi galima su viskuo. Tai dar ne pasaulio pabaiga- patikėkit.O gal dar koks gudrus vunderkindas kokį vaistą atras mūsų garbiai is. Gyvenkim tokiomis mintimis, bet gyvenkim ir viskas.Visiem rdquo;na zlo rdquo;.
Geros likusios dienos.
P.S. Patricija, būk gera, parašyk ką nors įdomaus, nes matai kas darosi ( žadėjai:).
Bay

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių