2015-11-27 21:11
Vita, manksta, tiksliau tempimo pratimai, mums yra butini, kad raumenys nesiatrofuotu. Yra KMUK isleista knygele kineziterapeutu. dabar tik pas gyd. Malciene galima ju isigyti, nes kineziterapeutes jau isdalino. Koks vezimelis, kokia lazda, Vita? Kam taip nuleist rankas is karto? Reikia ramentu, jie palaiko ranka is alkunes, naudojuosi alkuniniu ramentu. jie mums priklauso nemokamai. Kaune, danu gatveje isduoda, jei esi kauniete, paprasyl seimos gydytojos, duos siuntima jiems gauti. As nueinu 60 m tik be ramento, o toliau pasiimu ramenta. Kadangi pats esu buves treneris, kuno kulturos mokytojas, tai zinau nemazai tempimo pratimu. Bet jie butini. Kasdien. Kaip valytis dantis ir praustis. Reikia prisiversti. Nors 20 minuciu per diena, letai, derinant su kvepavimu, atsigulus, atsisedus, pailsint. Juk mes jau niekur nepriskubesim. Nuovargis mums labai kenkia. Viska reikia daryti iki nuovargio. Ka tik grizau is KMUK, po hormonu. man pagerejo, sustiprejau, pentilina dar, t.y. pleciancius kasdien lasino. Galvojau cia daugiau neberasyti, bet negaliu nepatarti. Man 28 metai. sergu nuo 2000 metu. Turiu 35 procentu darbinguma, antra grupe. dar dirbu puse etato.