aivaras

2015-11-30 14:11

Niekada nenuleidziu ranku ir net neturiu tokios minties. Esu stiprus, labai stiprus. Bent jau psichologiskai, dvasiskai.Laikykites visi, sventes arteja, tebuna jos ramios,linksmos ir isimintinos. Juk kaledos- stebuklu metas! Sekmes ir sveikatos visiems!

lora

2015-11-30 13:11

as b12 vartoju kiekviena diena po anpule.Po 10 ampuliu padarau 2-3 dienas pertrauka ir vel is naujo.Mano krauja tiria Vilniuj kas menesi, (dabar ,tiesa,jau kas du) ir nieko nesako -reiskia viskas gerai.b12 nepadare jokio negalimo ar neleistino poveikio(gydytojai pasakiau, kad ji vartoju-ji pateisino jo vartojima)

egle

2015-11-30 13:11

rdquo;Eglejrdquo; man irgi viskas patiko, tik atstumai pakankamai iki gydyklu ar iki maitinimo vietos yra nemazi, kada paumejo po proceduru.Del kambario galiu pasakyt kad balkono durys buvo suluzusios ir po 2 d.radau priezasti kodel taip salta buvo.Tai tik tada mane isklause ir pataise.Mane gal kad man vaidenasi.

rasa

2015-11-30 09:11

Eglės sanatorijoj viskas labai gerai, maitinimas geras, kambariai faini, procedūrų gana nemažai skiria, tik iki gydyklų 500 metrų.

violeta

2015-11-30 09:11

Vartoti pastoviai leidžiamus B12 ar"Neurorubiną" tai reiškia,kad leistis pvz.kas 2 ar 3 dienas ištisus metus,be pertraukos?Šiaip gydytojas skiria paūmėjimo atveju arba profilaktiškai pora kartų per metus po 10 amp."Neurorubino"
Geriant vitaminus neaišku,kiek organizmas pasisavina,o leidžiant,kiek suleidai,tiek turi.Tik pastebėjau, kad, po vitaminų leidimo,kraujyje padidėja vitamino B12 kiekis ir jis išsilaiko gan ilgai.O kas pasakys tiksliai,kaip daryti? Mūsų tradicinės medicinos gydytojai aplamai nelinkę siūlyti vartoti kokius nors vitaminus arba papildus.

aivaras

2015-11-30 08:11

As irgi tik ka po solumedrolio ir prednizolono, dar geriu prednizolona po 2 i diena, mazindamas. Man dabar jau daugiau nieko daryti negali. Niekada nepamirstu.

aivaras

2015-11-29 19:11

Ina, gavau septynias ampules jo kas trys menesiai. Po antros labai pagerejo, o paskui kazkaip man pablogejimas sutapdavo su kitu lasinimu. Kiekvienam skirtingai, man tai visaip budavo, kartais nieko, kartais galva svaigdavo, kartais po jo vos kojas vilkdavau. Bet ji vartojant reikia gerti labai daug skysciu. Nes jis isvaro daug skysciu is organizmo. tai tiek.

Loreta2

2015-11-29 18:11

Laba vakara visiems cia uzsukantiems.As tai visada viska cia perskaitau,tik beda ta ,kad tingiu ka rasyt.kaip esu seniau minejus man liga atvirtinta beveik pries du metus.Bet po tos pirmos atakos pablogejimu daugiau nebuvo.O ir jokiu vaistu as negeriau , isskyrus vitaminus ,o dabar ir juos nustojau vartot.Todel as apie is patirtimi nedaug kuo galiu pasidalint.Delto daugiau skaitau negu pati cia parasau.Bet kai forume atsirado Patricija (tokia pat isdykusia siela)panorau ir as pabendraut,nors tam laiko nedaug lieka...Silto savaitgalio;)

Ina

2015-11-29 17:11

gal kas vartojat mitoksantoną kiek žinau jis lašinamas kas tris menesiai,parašykit kokie šalutiniai reiškiniai,koks poveikis mūsų ligai.

aivaras

2015-11-29 16:11

Ir gyd. Malciene duoda Kaune, paprasyt tik reikia. Tose paciose klinikose, neurologiniam, ketvirtam aukste

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių