Kristina

2015-01-16 10:01

Gyd.Čiuplevičienė gydė ir mane,bet man ji pasirodė daktarė kaip daktarė.Aš jai pasakiau,kad manęs negydytų,o tik ant kojų pastatytų,kad galėčiau važiuot gydytis į KMU,bet man to gydymo taip ir neprireikė.Noriu pasakyti,kad dabartinė medicina yra tokia,kad žmogus pats turi sakyti daktarui,ko tau reikia,turi su juo tartus dėl gydymo.

saulius

2015-01-16 10:01

SU NAUJAISIAIS METAIS, ŠILTŲ IR JAUKIŲ, SVEIKATOS, KARŠTOS JUMS MEILĖS,

Paskaičiu Jūsų pamąstymus - galiu pridurti - bičių įgėlimus išbandžiau - adatų terapiautė pagal MBR nurodė 30 taškų - taigi per birželį-liepą 4-5 ratai. Dilgėlių neatsisakydavau pasivanoti. Pagal rusišką pitoterapiją arbata ir sėmenų aliejum skalauju kasdien po 13 minučių.
IKI

idomu

2015-01-16 09:01

2008.01.14
2007 metų Nobelio premija už fiziologijos ir medicinos pasiekimus buvo įteikta mokslininkui serui Martin J. Evans, kurio atradimai 1981 metais embrioninių kamieninių ląstelių srityje davė stiprų postūmį įvairių tipų kamieninių ląstelių tyrimams. Didžiosios Britanijos mokslininkas rado būdą kaip izoliuoti ir kultivuoti embrionines kamienines ląsteles. Šiuo metu pasaulyje kamieninių ląstelių tyrimai, ypač suaugusio žmogaus kamieninės ląstelės (virkštelės kraujo, kaulų čiulpų, nervinės ir t.t.), yra sukaustę daugelio mokslininkų dėmesį. Kamieninių ląstelių naudojimas sunkių ligų gydymui reikalauja, kad šios ląstelės būtų ištirtos kuo nuodugniau. Duodamas interviu „Medscape“ žurnalui, Nobelio premijos laureatas sakė džiaugiasi, kad per palyginus trumpą laiką buvo daug pasiekta ir sužinota, bei tikisi, kad biomedicina toliau progresuos. Pasak sero Martin J. Evans – tai dar tik pradžia visų kitų atradimų, kurie laukia ateityje.
Šaltinis: The Lancet 2007; 370:2095; nobelprize.org

Konferencija “Kamieninės ląstelės ir ląstelių terapija“
2007.11.10
2007 metų lapkričio 2d. Rygoje vyko tarptautinė konferencija „Kamieninės ląstelės ir ląstelių terapija“. Šioje konferencijoje, kurią organizavo Latvijos Universitetas, mokslininkai iš Prancūzijos, JAV, Olandijos, Didžiosios Britanijos ir Latvijos skaitė pranešimus apie kamieninių ląstelių pritaikymą medicinoje (diabeto, infarkto ir kt. ligų gydymui), pristatė atliekamų tyrimų su kamieninėmis ląstelėmis rezultatus.
Šaltinis: www.dr.lv/?amp;page=4amp;new=82

Vytas

Suduvi, bet yra ir idomesniu pavardziu...
Pavyzdziui pas mane buvo toks klasoikas su pavarde Zhiulpa.........:))))) Bet pavarde nieko apie zhmogu nesako...

Vytas

Suduvi, bet yra ir idomesniu pavardziu...
Pavyzdziui pas mane buvo toks klasoikas su pavarde Zhiulpa.........:))))) Bet pavarde nieko apie zhmogu nesako...

loreta

na ka ,gydytoja pasake,kad kelialapis tik ambulatorinis,apmokama tik gydymas ir 16d

Vytas

Suduvi, niekas..t.y.nei Kristina nei kas kitas nevercia taves "valgyti" Ietrferon"a...cia tik asmeninis pasirinkimas ir kiekvienam zmogui jis netiks...bet, kas nerizaikuoja, tas negeria interferono :)))

suduvis

Dėja manInterferono nesiūlė,tada buvo brangu ar aš "nepatepiau" reikiamu žmoniu.Man Marijampolės ligoninėj gydytoja(atsiprašant)Čiuplevičianė pumpavo tris metus Prednizolona.Ir manau visi žinot mūsų provincijos medsistema - jokios atsakomybės jei pagijo gydytoju dėka,nepagijo liga taip prograsavo,numirė vėlgi jie nekalti.Dabar esu rades takelį kaip pagyti nuo išsetinės sklerozės,pagysiu visiem pasakysiu,nepagysiu tai tylėsiu.Bet svarbu suprasti kad nepagydomu ligu nėra,yra tik aplinkybės.Edita II o berods Genadijaus Malahovo knygoj yra poasakojimas apie tikinčia moterį kuri dėl savo gausybės ligu nutarė numirti tyliai ir ramiai,badavo keleta mėnesiu,atėje giminės ja laidoti ir ja rade leisgyve pamatė kad nuo savo ligu ji badavimu pagijo pati.Iki:)))

zilvinas

2015-01-16 07:01

sveiki.kiekviena diena paziuriu kas ka naujo parase,pritariu gintui,visai geras tas kordicepsas.iki

Patricija

2015-01-16 06:01

na taigi nieks ir nesidrasko, diskutuoja tik globalinem temom:)) O jei kam nuo to linksmiau tai jau gerai:)) Teisingai, sedime mes tikrai vienoje valtyje, tik irkluojame daznai i skirtingas puses, o rezultatas aiskus...

Beje, labas rytas visiems:))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių