irute

2015-02-24 15:02

turiu gera seimos gydytoja,visada padedada,bet kad sutvarkytu dokumentus grupei tai 100lt daviau.kovo12 ziuresiu ar verta buvo duot:)
Noreciau paklaust,ar kas vartojo vokiskus vaistus Cerebrum compositum NM?

D

butent,kad is nepablogetu ir tenka kai ko atsisakyti.

Anonimas

O JEI DAR UZRUKYCIAU TAI NEZINAU KAS BUTU SRGANT IS.

dana

2015-02-24 13:02

esu bandziusi,gyd.pasiule slakus isvalo,o kad mazina cholesteroli suzinojau is kitos moters,jai po 2men gerimo sio skyscio cholesterolis nuo 8 nukrito iki 3,todel ir jums pasiuliau pabandyti,skanus gerimas gaunasi,o dar ir sveikas.

Vita

2015-02-24 11:02

labai daug priklauso, ka surasys seimos gyd., koki barteli irasys. o paskiau, kaip dievas duos. po siai dienai nesuprantu, pagal ka jie tas grupes skiria...teoriskai yra viena, bet praktiskai...

dana

galiu patarti ryte ,ant tuscio skrandzio isgerti stikline silto negazuoto mineralinio su arbatiniu sauksteliu medaus ir arb.sakst.obuoliu acto,gerti apie 3 men.Valys visa bruda is vidaus.

Anonimas

gal kas turi problema padidejes cholesrerolis .ka reiktu naudoti ir kaip elgtis....dekoju is anksto

zilvinas

grazinai.sveiki,as buvau komisijoj tauragej del tos masinos,tie varte varte popierius nu sako norim padet,bet negalim padet,issiunte i vilniu,tie svolaciai sako tu dar labai gerai atrodai,nedave svolaciai.nu buvo ten toj kortelej irasyta nelabai geru dalyku,nu bet ta liga juk banguojanti,kai man blogai as juk nevaziuosiu,o pagal juos kai gerai tai vistiek turiu sedet namie.bet as dar bandysiu kai biski nervai nuslugs,reikia dar zmogu koki susirast kuris kerta istatymus.iki

rasa

2015-02-24 10:02

Sveiki. Nezinau kaip jus ziurite i netradicine medicina, bet man padeda akupunktura. Gydausi dar tik trys menesiai, bet rezultatai jauciasi.Padeda ir nuo galvos skausmo,ir nuo nemigos.Po truputi pradedu jausti koju oda (iki siol buvo visiskai aptirpusi).Zinoma, dar prie to pacio vartoju homeopatinius vaistus.Pablogejimo jokio.Dar zinau labai padeda baseinas ir jogos pratimai.Kol kas nebandziau, bet butinai isbandysiu.Del interferono jeigu tikite,kad tik tai jums pades, tai pabandykite kreiptis i Kirjazova.Man jis gruodzio men. siule.Tai gal ir nera toks deficitas.

Viltis

2015-02-24 09:02

Sveiki, pirmą kart aš čia lankausi, bet liga su manim jau link dešimtų metų eina. Nžn.ar gyvenimas, ar kažkas kito bet prisiskaitau visokios literatūros apie maistą apie dar visokias naujoves tai smegenėlės paplaukia :)) Dalyvauju tyrime- vienu žodžiu bandomasis triušiukas esu. Žymaus pagerėjimo nepajutau- kas vakarą badausi su viltim ir tkėjimu, kad blogiau bent jau nebus. Anksčiau kai tik liga buvo diagnozuota turėjau kitą problemą-viršsvorį, dabar kitas baubas man nervus gadina-pleiskanos, seborėjinis dermatitas. Tai kad jo atsikratyčiau esu pasiruošus atsisakyti visų akių ir skrandžio pagundų ir valgyti tik tai ką galiu ir kas duoda sveikatai stiprybės, o ne tai kas ją slopina

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių