stasė

2015-03-10 13:03

Brangieji,kodel jus taip susikoncentrave i vaistus? Liga nepagydoma,tai gal geriau galvoti apie pozityvius dalykus.Patikrinau pati ir galiu pasakyti,kad tai daug geriau,nei gerti vaistus be saiko. Sekmes

Mindaugas

2015-03-09 09:03

Leidziuosi rebifa,pirmas ispudis superinis,jeigu galima taip isireiksti.Sunkiai man tuos vaistus dave,nes MR nelabai siam vaistui tiko,be to funkcija,ryskios kazkokios linijos.Kadangi mane buvo apsvietusi seimos gydytoja as jai labai dekingas

Mindaugas

2015-03-09 07:03

kas is to,kad jaunas ir dar nevedes. esu protingas,o ieskoti sveikatos uz tevu pinigus butu pernelyg ziauru. juk dovanai niekasd taves negydo ir grybu nedalina. o as santaupu neturiu. vakar susileidau pirmaja porcija vaistu,karsciavau kai isprotejes, o siandien ziuriu viskas super

jurate

2015-03-05 16:03

Apie issetine skleroze bei kitas autoimunines ligas.
Skirtingi veiksniai veikdami žmogaus organizmą sukelia imuninės sistemos veiklos pokyčius. Sutrikus imuninės ir kitų sistemų adaptacinių–reguliacinių mechanizmų pajėgumui, gali padidėti mutavusių (pakitusių) ląstelių atsiradimo rizika. Be to, sutrikus imuniteto veiklai, jos komponentai gali pulti bei pažeisti ir nepakitusias savo paties audinių ląsteles. Tada vystosi vadinamosios autoimuninės ligos (reumatoidinis artritas, sisteminė raudonoji vilkligė, dermatomiozitas, išsėtinė sklerozė ir t. t.), T-naikintojas (Pakitusias ląsteles aktyviai naikina citotoksinai T limfocitai, kurie kilerinę (naikinimo) funkciją atlieka tiesiogiai, o T helperiai padeda ją sėkmingai realizuoti gamindami citokinus (pvz.: interferoną gama – IFN-amp;#947;, kuris stimuliuoja makrofagus ir didina NK ląstelių, dalyvaujančių ankstyvoje organizmo apsaugoje nuo virusų ir navikinių ląstelių, aktyvumą).
Citotoksiniai limfocitai savo sudėtyje turi baltymą, vadinamą perforinu. Perforinas kontaktuodamas su navikine ląstele padaro joje „perforinines“ skylutes, per kurias iš ląstelės pasišalina skysčiai ir druskos, t.y. pakinta ląstelės osmotinis slėgis ir ji žūsta.

Taigi, imuninės sistemos funkcijos yra griežtai nustatytos: vienos ląstelės (dendritinės, makrofagai) atpažįsta navikinius antigenus ir perduoda signalą „ląstelėms–atlikėjoms“ (T limfocitams), tarp kurių yra ląstelės–pagalbininkės (Th1 ir Th2) ir kelios ląstelių–kilerių rūšys (citotoksiniai limfocitai, NK ląstelės ). Ši sistema dirba labai tiksliai.) ir kitas raumenines arba liaukines ląsteles. Šie aktyvinimo mechanizmai padidina antikūnų, interleukinų (IL-1, IL-2, IL-12) ir u interferonų kiekį.
Visas autoiminines ligas puikiai gydo preaparatas imunoreguliatorius Linchzhi(Lindzi), jo sudetyje esantis polisacharidas lentinanas sustiprina organizmo imunitetą. Imunomoduliuojamasis šio polisacharido poveikis praplečia jo vaitojimo galimybes, jis yra vartojamas esant įvairioms imunodeficito būklėms. Vartojant juodąjį grybą, atsinaujina sumažėjęs imunokompetentinių ląstelių aktyvumas. Kartu atsinaujina ir T-pagalbininkai, kurie didina aktyvintųjų makrofagų bei antigenui specifinių citotoksinių T-limfocitų kiekį, stiprina imunokompetentinių. ląstelių sąveiką. Taigi, polisacharido lentinano veikimo rezultatas yra imuniteto korekcija.
Jie reikia daugiau info kreipkites

juratebb@gmail.com
867205001

aistė

2015-03-05 09:03

Man beveik metukai nuo nuosprendzio ir jauciuosi kaip sveikas zmogus.ataku nebuvo, vaistus vartoju.

Mindaugas

2015-03-04 14:03

Nieko as apie liga nezinau.Man pasake,kad vaistai,kuriuos gausiu pades ir as tuo sventai tikiu.Zinau,kad ji siaubinga ir kai pazengia kazkiek daugiau vaistu neskiria. Man gydytoja sake, kad liudna, bet zmones su kai kuriomis formomis ligos, paliekai likimo valiai. Ir tik nedidelei grupelei zmoniu jie skiriami.Visiems negalima del valstybes skurdo. Va tiek as zinau. Straipsniu apie liga neskaitysiu,nes neesu medikas ir nesigaudau ju terminuose. O forume, kodel gi ne,mielai paskaityciau jusu rekomendacijas.Man dvidešimt šešeri,esu iš vilniaus,sergu vienas menuo.Apsvieskit ir padekit tik negązdinkite.

Mindaugas

2015-03-04 09:03

paguodet dana dabar visai gyvent nesinori,o viltei aciu,kad ji manes taip nenusodino

dana

2015-03-04 08:03

si liga ir nesimato,tirpimai ,silpnumas,gali galva svaigti ir tt.Gali gyvenima nugyventi su pasilpusia ranka,o kartais puses metu begy gali jau sedet vezimely,kiekvienam skirtingai ,ziurint kuriose smegenu vietose zidiniai susidaro.

Mindaugas

2015-03-04 08:03

o tu Vilte 1 seniai sergi?man si diagnoze labai neiprasta ir keista, tiketi ja nenoriu irgi viska valgau.ir aplamai elgiuosi kaip sveikut sveikutelis individas tik blogos zinios pribaigtas.mano degnoze recidyvuojanti renimuojanti,tai sake gydytojai, dar neaisku kur liga pasuks vaistus pavartojus gali net isnykti.man dar irgi nesimato,kad sergu.pries menesi,sporto saleje,beja as sportuoju,pajauciau,kad negaliu pakelti iprasto svorio,o desne puse visai nejautri tapo.iskviete greituke,hospitalizavo kaip insultini,bet paaiskejo,kad mineta liga net nekvepia. po mr IS

Mindaugas

2015-03-04 07:03

tai jau visai nekaip,as valgau rukyta sonine,kumpi ir neisivaizduoju gyvenimo be ju.o badauti man tai tikrai nesveika.gal kai liga pazengs turesiu atsisakyti daug ko,bet dabar to daryti neketinu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių