ona

2015-03-07 11:03

Sveiki.šiandieną būvau pas gyditoją.Jokio dėmėsio, jam su manim būvo nuobodu.Vos sulaikė žiovulį.Įšrašė ilgai veikiančia ampulę.Bandysiu susitvarkyti pati, gal pavyks.gėriau chlozepamą,2xd.po1/4tbl.išgėriau 3x ir jaučiuosi kaip girta. Nesuprantu kaip tokios būsenos galima dirbti, ir dar mašiną vairuoti.[aišku jūms]Stebūklų nebūna.kaip ir smikė minėjo.neatidarysi kieno nors dėžutės ir nerasi to ko tau reikia.Aš manau reikia susikurti savąją ir po kruopelytę ją pyldyti kad ir nedaug ten bus turto, bet jis bus savas -širdimi išgyventas.Dėl vaistų vartojimo? gerai būtu kuo mažiau.Čia viena iš jūsų rašė,kad skaitė neiskaitomą daugybė kartų pakol praėjo tas blogis Aš irgi taip darydavau pvz.begalybę kart mintyse kartodavau maldos žodžius arba ,aš padarysiu, man pavyks ir pavyksta.Visiems visko pasitaiko, oirne visur viskas gerai.IR TURTUOLIAI VERKIA.Kokia šiandieną graži diena.aš paprašysiu JŪSŲ parašykite kas šiandieną gera įvyko jusų gyvenime. rytoj skaitysime.

rasa

2015-03-07 11:03

Kaip kokia but forumo krize; ne visi mes galim rasyt supraskit kaip buna... atsidarau kaip i neveikianti televizoriu paziuriu ...

giedre

2015-03-07 10:03

Sveiki.Norėčiau jūsų patarimo.Vakar man gydytoja nustatė depresiją su nerimu.Paskyrė gert FLUOKSETINĄ.Pradžiai dvidešimt aštuonias tab.Gal kas gėrėt jį,ar daug pašalinių poveikių,koks poveikis?Jau reikėtų gert po pusryčių,bet kažkaip nesiryžtu..:(

Roberta

2015-03-07 10:03

Kartais čia paskaitau. Gražiai bendraujate.Na ir gerai. Mat depresija-mano sesė ilgakasė.Ir pykomės, ir taikėmės. Kartais pabendraujam, kartais pasikalbam.Svarbu susitarėm, kad ji man leistų dirbti, būt naudinga visuomenei, ne tik vegetuoti. O dar man ji leidžia ir pasidžiaugti, ir bendrauti. Nieko tokio-galima gyventi ir su ja. Tik kalbėtis reikia:))) tartis:))) Kaip ir žmonėm-vieniem su kitais:)

violla

2015-03-07 07:03

Depresuotų duona,ne pati saldžiausia,bet ne visada. Jie ją užsidirba,kaip, matome, visi.Ir visi turi šansą . Bet žmonių, arba tik,tiesiog - būtybių,su proto ir pykčio negalia- duonelė graudžiai verkia,jai skauda,kai traiško ją pikčiurnos, pagauti pavydo ekstazės. Vaike,moterie,kokia nelaimėlė mama tave tokią pagimdė?...Nusiramink,nes net nesuvoki,kokia tu visiem juokinga,ko čia šliaužoji po šitą puslapį,kaip priekaištas gyvenimui...niekam tu neįdomi,niekas tavęs negaili ir jau net nejuokinga. Gal,vienintelio, gaila,tavo motinos...nors obuolys nuo obels netoli rieda...
Niekas tavęs gyvenime nemylėjo? Todėl tiek pykčio? Nieko tu nemyli,tu neapkenti visų,tave pavydas tiesiog ėda,kai žmonės bendrauja,sako vieni kitiems koplimentus, sveikina...tai tave nulaužė galutinai...taip ryšku.Menkysta esi ir taškas. Vyrai įvardino kitaip-primatas. Rašyk,ar gaila to puslapio,nes nenurimsi,tave purto baisūs pykčio priepuoliai. Rašyk. Rašyk,po velnių,kiek tiktai nori,kol pavargsi.Tu net ne vampyras,tu vagis...

doppelgänger

2015-03-06 22:03

Šalta, bet išėjus į lauką, puikiai regimi žvaigždynai. Gražu. Grįžau vėlai, sutikau kaimyną, bevedžiojantį pudeliuką, apsimainėm keliais žodžiais, sutarėm, kad naktis tikrai graži. Taip paprasta ir norisi gyventi.

Žinot, kad nesu krikščionybės adeptas, bet čia taip gražu:)

www.youtube.com/watch?v=vMnrjQK2Z8Yfeature=related

Leta

2015-03-06 18:03

Ir man buvo taip pat. Gydymas turi apibrėžtą trukmę, jei depresija linkus kartotis, vaistai skiriami apie vienus metus. Taigi kai man suėjo metai - mane ir išlydėjo produris. O jaučiausi tragiškai. Dabar galvoju , kad ir aš pati kalta, tylėjau ir nesipriešinau, o reikėjo nesutikti. Dar buvau nuėjus, tai išgirdau kai už durų seselė sako apie mane - ta atėjo. O jis sako, tai ko jai reikia? PO to įėjau į kabinetą, bet nieko neišėjo, nesusišnekėjom. Mačiau, kad jis sumišęs, sakė, žinoma, ateikit, jei pablogės. Nebegalėjau pas jį eiti, nors labai simpatiškas jaunas vyrukas. Ir malonus šiaip jau. Po trijų mėnesių stresavimo perėjau į kitą rajoną...

Laura

2015-03-06 17:03

Man su miegu irgi nekas. Labai sunkiai uzmiegu, praktiskai reikia kokiu 2-3val. O per tas valandas mintys taip isiselioja, kad galva atrodo tuoj sprogs. O jei ir uzmiegu, tai miegu tikrai nepavadinsi. Is ryto atsikelusi jauciuosi kaip nemiegojus ir visai nepailsejus. Taigi ir gaunasi toks uzburtas ratas.....

ona

2015-03-06 17:03

Ačiu už abudinimą tos įstaigos.Man šeimos gyditoja patarė eiti pas savo psixiatrą sakė gydimas ilgas ir Kaune daug kainuos.Sakoma nuo ko susirgai tuo ir gydikis.Čia toks draugas rasė : Į Latviją tą "paškūstvą" depresiją.Į SIbirą ją, kad sušaltu.Dalis tiesos čia yra, tik reikia laiko, valios,ir ryžto. Penkis metus vartojau raminančįus Turėjau gerą gyditją jį nutarė, kad reikia nutraukti, parašė 1 mėn. grafiką. Sunku būvo, bet pavyko. Dabar visad turiu prie lovos, rankinėse,kad būtų po ranka sedukseno.ar svaigsta galvą, ar stoja širdis tabletę po ližuviu ir akyse šviesu.kuo dažniau reikia sau sakyti,tuoj man praeis ir bus gerai. XEBRITE aukščiau galvas MYLĖKIME SAVE.iki .

viollaa

2015-03-06 16:03

Nesakykit - kad nešalta?..
Apsirenkit - bus naktis labai šalta:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių