dana

2015-03-12 11:03

si liga todel ir klastinga,nes nezinai nei kada nei kaip islysti gali.Pirma karta po punkcijos pragulejau kaip komos busenos ,vos pramerkdavau akis iskart suleisdavo vaistu kad miegociau,siaubingas galvos skausmas budavo,antra karta buvo daug lengviau,bet po punkcijos sake stengtis ramiai isgulet valanda,o po to jau galima ir i WC nueiti.Matyt kiekvienam skirtingai,be sio tyrimo vaistu neskiria,tik del to ir dariau bet daugiau niekada,nera gerai sergant sia liga i stubura landziot.

dana

si liga todel ir klastinga,nes nezinai nei kada nei kaip islysti gali.Pirma karta po punkcijos pragulejau kaip komos busenos ,vos pramerkdavau akis iskart suleisdavo vaistu kad miegociau,siaubingas galvos skausmas budavo,antra karta buvo daug lengviau,bet po punkcijos sake stengtis ramiai isgulet valanda,o po to jau galima ir i WC nueiti.Matyt kiekvienam skirtingai,be sio tyrimo vaistu neskiria,tik del to ir dariau bet daugiau niekada,nera gerai sergant sia liga i stubura landziot.

dana

si kiga todel ir klastinga,nes nezinai nei kada nei kaip islysti gali.Pirma karta po punkcijos pragulejau kaip komos busenos ,vos pramerkdavau akis iskart suleisdavo vaistu kad miegociau,siaubingas galvos skausmas budavo,antra karta buvo daug lengviau,bet po punkcijos sake stengtis ramiai isgulet valanda,o po to jau galima ir i WC nueiti.

inga

2015-03-12 10:03

man spali dare punkcija,rugsejo pabaigoj kartojo MBR bet galvoj nauju zidiniu nera isvis sako tureciau lakstyt,bet vos pavelku kojas,spali pastate i eile atlikt stuburo magneta,tai neaisku kodel man taip yra ,po siai dienai laukiu kada pakvies tam tyrimui,
nebezinau ka daryt po punkcijos savaite negalejau galvos nuo pagalves pakelt

Mindaugas

2015-03-12 09:03

va kaip buna pasirodo.Man po punkcijos buvo taip bloga,kad du katus kviete greitaja.Sako,kad as sujudejau,kai reikejo guleti nejudanta,tas dvi valandas po punkcijos.Gal dvi savaites,kol stuburo skystis atsistate kankinausi.laselines dare tai vis po truputi ir praejo.man tik keista,kad pas mane zinidiai,o as nieko nejauciau,netgi sportavau

irena

2015-03-11 19:03

tai kad cia nei verkia,nei dejuoja,juk ydomu pasidalinti ziniomis ar suzinoti kaip prasidejo liga ir ka daro kai pablogeja sveikata,nebutinai vaistai juk ir vitaminai reikalingi,yra kas be vaistu 6m ir daugiau serga is ir gerai jauciasi,cia juk forumas,kaip gyventi su is,tai ir pasitariam,man irgi beveik puse simto

stasė

2015-03-11 14:03

dar nei vienas nepasveiko nuo to, kad verke,dejavo,skundesi.

Mindaugas

2015-03-11 14:03

taigi,taifi punkcija.o koks skirtumas p ar f,bet esme duris i stubura.paskui ko galo negavau labai nemaloni procedura buvo.As taip neseniai sergu,kad terminalogijos nezinau.negi smegenyse net randai susidaro?mano seimos doktorka sake,kad jeigu kontrasto nekaups zidiniai,tai vaistu neduos

stasė

2015-03-11 13:03

Nezinau kodel jus domina mano metai,bet as ju neslepiu,tai parasysiu-puse simto.

Mindaugas

2015-03-11 11:03

Man padare magnetini rezonansa,nors ir esu dar pakankamai jaunas,bet nuotraukos parode,kad zidiniai nekauoia kontrasto,ju kalba liga jau isisenejusi(isprotavo,kad as sergu jau kokia desimti metu,o susirgau budamas vaikas). del to ir dare funkcija ir kai rado menkai isreikstas olig.juostas,tuomet skyre vaistus.Tyrimai,kad duoti vaistus buvo labai ilgi ir nuobodus.tikiuosi is kamieniniu lasteliu tyrimu kazko,labai guodziancio.Gal mums dar pavyks.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių