aistė

2015-04-01 10:04

Jus jau tiek laiko sergate ir vaikstote?Vaistus vartojate,interferonus turiu omenyje.kaip gydotes,nes jusu atvejis neabejotinai unikalus,parasykite viska

rita

2015-04-01 09:04

Labai aciu kad atsiliepet i mano zinute.Londone gyvenu tik 4m.Atvykau cia paskui vaikus ir anukus.Taip 3 metai cia gydausi klinikose.Pirmu kartu nepapasakosiu visko taciau jei jums kas idomu butinai pasakysiu ka zinosiu.kadangi taip atsitiko kad nutruko rysys su draugais noriu atnaujinti.anksciau neturejau galimybiu dabar jos atsirado.Ira dar.Gal kas zinot Siauliu pirm.Z.sokolova,Jurate,ir kitus.

aistė

sveikesni, norejau pasakyti,atsiprasau

aistė

Nieko tokio as is ten irgi perbegau.Supratimo nesuradau,o cia zmones pataria labai geranoriskai.Gal tiesiog sveikiasi cia lankosi?

zen

2015-04-01 08:04

matyt nenori vienas kitam padėti ,kad taip i šuns dienas vienas kita .rodos dar ne pilnatis....

Mindaugas

bandziau apsilankyti aname forume, kitu vardu,gavau per nosi ir sugrizau cia,psihai tena

aistė

O kas mums lieka?ogi nieko tik pasikliauti savimi ir bendralikimiu patirtimis,gydytojais. Man tai buna galvos skausmu,bet atseit,itampiniai arba pries menstruacijas.Bet,kad skaudetu tik viena puse,man to nebuvo.Jums reiktu tai gyytojams pasakyti,nes man viena sake,kad kitos ligos IS fone daznai pasislepia.Kadangi gydytojai vercia viska IS tai daznai ju net nepastebi. Man, kraujo sudetyje limfocitu truksta,gal kas zinote,ar tai labai blogai?

inga

na ne tau vienai ,manau uzeina liudesio bangeles,bet ateina kita diena ir vel norisi sypsotis ir naturalu,juk mes zmones ir turime jausmus ir emocijas,kai reikia tai ir pavekem,kaip gera tai nusisypsome.Na liga taip visus skirtingai pakerta,tad ir tas gydymas visiems skirtingas ,o kap kieno ir panasus,bet mes stiprus ir istvermingi zmoguciai,mes kovotojai.....

inga

taip tas galvos skausmas kitoks,net nepamenu kada man skaudejo visa galva,kap patyriau galvos taruma ir tai nustebau kad skauda tik kaire galvos skausma,ryt kap tik eisiu pas seimos gydytoja kelialapio ir paprasysiu sio vaisto,gal parasys,aciuka uz patarima isbandysiu

aistė

2015-04-01 07:04

Aciu patarusiems, siaip as nepanikuoju tik kartais liudnos mintys aplanko. Kiek tau Rita metu?man 24 tuoj bus.sergu 8 men. kaip si liga gydoma Anglijoje, kaip jauciates ir apskritai viska parasykite apie save

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių