Mindaugas

2015-04-02 18:04

Puikius vaikus turite, sveikinu. O kad pati i dipresiją nepuolate irgi labai pagirtinas dalykas. Medicininis aptarnavimas stebina, bet ko noreti, juk tai turtinga valstybė

Mindaugas

2015-04-02 18:04

Bet jums moketi reikia, turiu omeny gydymą? O jus pati ka nors dirbate?As įsivaizduoju, kad anūkus žiūrite. Bet gal aš neteisus.Šiaip tai aš svarstau galimybę važiuoti dirbti į Londoną. Dabar leidžiuosi interferoną ir jaučiuosi puikiai.

Mindaugas

2015-04-02 15:04

Nenori, tai nereikia. Pagalvojau, kad mes beveik bendraamziai, patiko tavo mintys ir pasiuliau draugyste.

aistė

2015-04-02 08:04

Labaaai grazu. Mindaugui- vaikinams savo pasto nedalinu. Teketi nenoriu, vaiku gimdyti tuo labiau, o apie liga imtymiai bendrauti irgi nesinori.

Miglė

2015-04-02 08:04

Neatiduosiu savo gyvenimo mirčiai,ligai ir nevilčiai
įsitversiu tarsi į skydą - laikykis
kartu su pasaulio silpnaisiais susikibus laikykis.

Iš spindulio išsirita drugelis
juodai geltona ornamentika keistokas karpinys
plevena virš alyvos žiedlapių ir žaidžia tarp šešėlių
užteks jėgų kol nepakils čia vėjas ir nesušniokš lietus-
bet šitą mirksnį jo grožis amžinas ir įstabus.

Ten žalias vabalas raugerškio krūme miega
žėruoja nugarėlės vaiskuma,
atsiprašau, parodyk koks pilviukas ir kojytės -] ak susigėsta vabalas taip intymu
kas žiūrinėja mane iš apačios aš išdidus!
Ant gelsvo žiedo jis irgi amžinas ir toks gražus.

Supurpsi mažas paukšteliukas gerklėj švilpynė
ant šiaudo galo lizdelis samaninis
ir kiaušinėliai lyg aguonos grūdas- vis tiek gyvybė -
perėti jauniklius gražu ir amžina

Štai ir varlė nuliuoksi ant jos spalvų gama
tarsi kokioj paletėj- norėčiau nušokuoti
pažiūrėt kurgi skubi tu ilgakoje koks džiaugsms
šokdina vasaros keliu tave?
Tu elegantiška labai žavi.

Gyvybė tiesiog alsuoja į pačią širdį
neatduosiu savo gyvenimo mirčiai ligai nevilčiai
tegul ir manim kas nors dar pasidžiaugia
kai iškeliu perlamutru nušvitusius sparnus-
trapu ir laikina -
tikiuosi nieks nemato jog palūžę ---

Aldona Ruseckaitė

lina

2015-04-02 07:04

as galeciau patarti del viduriu uzkietejimo,nes turejau sia problema. Hemoral zvakutes man padejo. o del ranku stiprinimo-pratimai,masazai,tame tarpe ir vakuinei,nes limfa nuteka

inga

2015-04-01 11:04

as sakiau ir tyre mane nuo sio skausmo,esu cia apie rasiusi,sy skausma kenciu gal koke10metu,kartais jau nebekreipiu y jy demesio jai silpnas buna,tiesiog pripratau,kad kitaip ,nebebus

rita

Apie vaistus.Kasdien naudoju nuo sl pusles stiprinimo jei skauda kur padeda paracetamolis/ir miegu ramiau/anksciau as jo nevertinau,bet patikekit cia jis man padeda.stengiuosi pasistiptinti gingium vitaminais,taip pat valgau daug darzoviu ir vaisiu.o svarbiausia palaikyti gera nuotaika.Tai siandien paziurejau auksiniu svogunu kartojma/vakar nagalejau/tai labai patiko.

rita

Miwlos mergaites jei jus galvojat kad tai paprastai vaikstau tai dabar parasysiu siek tie apie savo busena.Taip namuose as vaikstau.na dabar turiu tikrai patogius namus,jokiu laipteliu ar slenksciu.Ir po savo soda vaikstau su ladele.Bet is savo kiemo viena neiseinu.Na savaitgaliais su vyru vaziuojam i parduotuves,as jam isikabinu stipriai i paranke ir visi galvoja kokia didele meile.Jei i sventes /nu pvz.miesto/as sedu i ratukus.Os pradziu labai bijojau,bet dabar suprantu cia i tokius ziuri palankiai/jei nepasitaike lietuv/o be to ir pazistamu nedaug.As kalbos nemoku.Tai didelis minusas,nes daug ko turiu atsisakyti del gydymo.nenoriu apsunkinti vaiku ir vyro,bet gal reikes.Svarbiausia labai dziaugiuosi kad anksciau nezinojau kuo sergu,tai ir dirbau visa gyvenima ir vaikus gimdziau.Jei butu zinoje mano liga but neleide gimdyt.o dabar as laiminga.Manau kiekvienas gali buti laimingas jei pagalvos kad nu ne taip jau viskas blogai juk gero kur kas daugiau.Ataiprasau uz klaidas

Marija

2015-04-01 10:04

Sveiki. Na iš tieų smagu, kad šitam forume žmonės geranoriškai bendauja. O anam kaip kada, žiūrint kokie žmonės dažniau lankosi. Pamenu - prieš metus ar daugiau irgi buvo nesąmonių ir koliojimosi, paskui kurį laiką normalus bendravimas buvo. Kaip ir visur žmonių yra visokių, taip ir suserga visokie. Turėtume būti vieningi ir palaikyt vieni kitus, pakelti nuotaiką. Būkit laimingi visi, džiaukitės pavasariu, neliūdėkit!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių