as

2015-04-22 18:04

taip viska issityrus ir viskas sako gerai,ir visi ta pati nors gydytoju apvaziavau visur ir daug.

as

kartais ir pati apie tai pamastau,bet esu mazas zmogelis gyvenantis savo gyvenima,nors siais laikais net nezinau ka galvot,o jeigu taip?

as

kovoti liepia visi gydytojai draugai,seima,bet kai pkaip stebuklingai kovoti gyvenime buvo visko,bet tokiu sunkiu pergyvenimu ar isbandymu del ko taip galejau susirgti neatrandu ,ir siandien turiu darba,savo nama,gera seima ,neturiu paskolu ar kazkokiu kitu problemu, pati sau i galva kalu ,kad man viskas gerai,kad yra zmoniu kam daug blogiau,pailsiu pavalgau,atrodo be itampos ir siaip galiu save palepinti,bet is sitos bedos ne is vietos,kokia diena atrodo jau gyvensiu ir aplinka visa ,atrodo pasaulis visai kits,tai kaip duoda simptomu nesinori nei gyventi ,jei galit parasykit kur kreipetes ar pritaike vaistus ir kokius naudojat,ar jums vaistai padeda.

guru

2015-04-22 14:04

Kas liecia sedatif,tai bandykite jeigu netinka iprastiniai vaistai.Kiek jis jums pades as tiksliai negaliu pasakyti,nes as apie jusu ligos atveji beveik nieko nezinau.

guru

2015-04-22 14:04

Bromazepamas is visu paprastu raminanciu yra vidutinio stiprumo trankviliantas.Siaip palyginus su AD jis yra labai silpnas vaistas ir nieko nuostabaus nera,kad jis jums netinka.As zinau neviena zmogu kuriam is visos gausybes raminanciu tinka tik vienas vaistas.Nepergyvenkit tikrai.

dalia

2015-04-21 12:04

ŠAUNUOLĖ JOANA :) BUTENT KELIAS I PASVEIKIMĄ:DARBAS SU SAVIMI:)DAKTARAI NETURI TIEK LAIKO IR GALIMYBIU MUMS PADETI...PATI JAU N METU SERGU DEPRESIJA IR PANIKOS PRIEPUOLIU,KA PASIEKIAU,TIK SAVO JEGOMIS.DB BAIGIAU JOGOS PIRMOKU:) KURSA,NERIMAS DINGO JAU PIRMOSE PAMOKOSE.NEPASIDUOKIT,MERGINOS MES DAUG GALIM:)SEKMES IR STIPRYBES VISOMS

Martynas

2015-04-19 19:04

As dar paklausiau savo draugo, jis gyvena Vokietijoje, kai tures laisvo laiko, kad pasidometu kas tai per vaistai, kuriuos Marchela vartoja. Gal kazka daugiau suzinosim :)

Martynas

2015-04-19 17:04

Jo musu daktarai ar gydytojai labai naiviai ziuri i homeopatija, jiems reikia greito rezultato ka galima su cheminiais vaistais o kas zmoguje veliau bus tai nesvarbu. As jauciu, kad Marchela pasirinko tikrai gera kelia. As paklausiu mamos apie Laimuti Packauska, bet ji dirba Klaipedos Univ. ligon. Neurochirurgijos sk. kazin ar zinos jei jis Vilniuje

Martynas

2015-04-19 16:04

As pats to neprigalvojau, taip mama sake, o ji medike ir kaip tik dirba Neurochirurgijos skyriuje tai su daktarais daznai pasikalba.

vile

2015-04-19 04:04

Gal ir man visos bedos del skydliaukes? AS jau kokius 15 metu gydausi nervus.Tai man vegeto-distonija,tai depresija,tai panikos priepuoliai...Visa si laika sedziu ant vaistu.Negaliu dirbti,visko bijau,pavargau nuo itampos ir baimes jausmo.Jau net ir pas medikus nevaikstau,nes ir kalbedama apie savo savijauta jauciu didele itampa.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 36 ir 0 svečių