zunda

2015-05-02 19:05

D

Ot, mėgėjas pagurkšnot. Su visais, visom progom. Ir vis ne arbatos, per prasta, matai, jam. :)))
Šiandien tik vynuogių sultys. Nėra laiko laukt, kol pataps šampanu. :)

zunda

viollai

Kaip nežinosiu tavo gimtadienio, jei ir pernai tą pačią dieną buvo. :)))

violla

Mes taip retai sakom vieni kitiems gerų, gražių žodžių. O jie - tikras perlas. Beveik ir prakalbino širdį, kai perskaičiau dopp- žodžius, skirtus vi: rdquo; .. tu man labai patinkirdquo; :)

violla

2015-05-02 18:05

Ačiū visiems už palinkėjimus: meilės, vilties .. bandysiu aš jas prajuokint:))

violla

Labas,jau vakare...Bet skaitau ir džiaugiasi mano širdis... Taip,depresija yra nepagydoma lėtinė progresuojanti liga...jeigu gydysimės tik gydytojų paskirtais vaistais ir amatininkiška psichoterapija. Yra variantas su patikimu ir garantuotu rezultatu. Ypač tiksliai, ir tais žodžiais,jį įvardijo Vienas. Tą variantą ar gal reikėtų sakyti,kompleksą jų, manau,žinau. Ir galvoju,kad visai neblogai. Nes jo ieškojimas ir studija -virš 10 metų. Vis papildau dar ir dar.
Bet!!! Ko nesitikėjau- tas ir įvyko. Aš jau negalvoju,kad tai maža valios. Yra kažkas sudėtingiau,ko pati dar neperkandu. Užsidėjęs lyg kažkoks blokas,kuris neprileidžia tiesiogiai prisiliesti,atrodo tuoj tuoj...Ir to rsquo;tuojrsquo; arba rsquo;dabarrsquo;-vis dar nėra. Jis nusikelia rytojui ir taip kasdien. Uždaviau šį klausimą ir rimtam astrologui-pripažįsta: mano gimimo data-mano blokas.Teks dirbti ir su juo,bet kaip-dar nežinau.Būtinai ieškosiu. Tik bijau,kad vis ir vis beieškodama-negrįžtamai nepasiklysčiau...
Bet,kadangi,kitos išeities nėra-bus,kas bus. Tebūnie. Bet cheminės tabletės,gydytojų tuščia paguoda-keisime vaistus kitais ir taip, tik taip gyvensime -prives prie jau neatitaisomų dalykų niekada. Skubėti reikia...nes traukinys gerokai įgavo pagreitį. Sekundė-ir pavėluota...O aš dar blaškausi stotyje...
O jaučiuosi,tiesiog,bjauriai.
Vienas bičiulis man lyg juokais pasakė: reikia,kad tave kresteltų elektros iškrova su 220...Visai galvoju -gal ir teisus jis...

doppelgänger

Esu piktas iš prigimties. Vi, žinai, kad tu man labai patinki.

guru

O tu kuo sergi(aisku,jei isvis sergi)?

doppelgänger

vualia, tik dabar pastebėjau savo žodyno trukumus, jau nieko pakeist negaliu.

doppelgänger

Viollai

Gimtadienis gimtadieniu, bet tavo šampano pagurkšnosiu. Velniop negatyvius dalykus, pasiskelbk sau pozityvą:) Dzin, į taurę, dzin:)

vi

2015-05-02 17:05

Šiaip jau, šiandien fain diena. Mamos proga namie pasidarėme gardų ir jaukų baliuką. Gražu, aplink visi linksmi ir laimingi. Dabar kiek numigsiu ir baigsiu rašyti doką, kuris palies visus, ir jus taip pat (juk esu valdinykė...). Bjauru. Laimės tai niekam nepridės. Apart tėvynę... Būna darbų, kurie pakursto depresiją, ir ją sukergę su tavo smegenim, pagimdo personažą iš Svetimas X. Nesusireikšminu. Šitaip atsitinka visoms pardavėjoms ir ne tik joms.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių