2015-05-09 22:05
ir as sakau aciu, kad galiu cia pabuti, nes as tikrai noriu kazka padovanot, parodant, kad galima zmogiskai labai daug. O anksciau nezinojau, bet norejau zinoti, matyt, labai norejau. Man buvo toks atsitikimas, kai as savim pasibaisejau, kai ta depresija dar buvo, ir draugai dar buvo. Mes nuvaziavom i Rimi tiesiog kartu apsipirkti kokie sesi zmones. Ir cia buvo gal vasaris - slapia isejus ir prie masinu zmogus guli - galva baloje. Kai kas stovi, sako girtas, kiti sako reikia iskviest greitaja, kiti - pranesti Rimi apsaugai, o mano drauge jau paskambinus, kol jie sneka i greitaja ir sako man - ko cia stovi, o as nezinau, ka daryti. Sako - taigi kisk jam po galva pagalve. As tik ka nusipirkus buvau. Kazkaip ir toliau neaiskiai stoviu - tik nepasmerkit manes, prasau, pagalvojau - gi ji nauja, man paciai reikia. Nu pakisom ta pagalve. Zmogus be samones, ne girtas ir ciupt man uz rankos tokia susalusia, drebancia ranka ir sako vos vos - aciu, dukra. Vos neprasmegau is gedos ir po to verkti emiau - jau kitaip, negu per depresija. Po to greitoji atvaziavo, paeme ji. Ir as grizus namo taip aiskai matau ir jauciu, kiek mes daug is tikruju nemokam pamatyti, kiek daug nepadarom, nes nieko neverta ta pagalve, palyginus su tuo senuko veidu ir zodziais, su jo tokiu bejegisku priklausymu nuo mano malones... Taip po truputi viskas ir eme man verstis. Nepasakyciau, kad ten, kur buvo mano nepripazistama liga - vien dziaugsmas siautetu. Ne. Bet viskas pasikeite. Viskas, nors is isores ziurint - nieko.