Leta

2015-05-11 08:05

Sveiki, ar nepakeitėt nuomonės dėl susitikimo gegužės 24? Viltė ruošiasi ir ruošia sodybą. Mano pasiūlymas dėl kelionės iš Kauno dviem asmenims irgi galioja. Vieną vietą užsiprašė Violla. Na pasispaudus ant galinės sėdynės telpa trys vidutinio storumo personos:)
O aš sutinku su Vienu, kad žmogui reikia malonumą ar pasitenkinimą jausti. Kaip bebūtų paradoksalu, net ir einant ant laužo, matyt, galima jaustis patenkintu, kad besąlygiškai gynei šviesią idėją, savo įsitikinimus.
Aš neabejoju gera Vieno rašinių intencija, tik gal iš tikrųjų Violla pataikė dėl Vieno jumoro jausmo, nes faktai faktais, o tonas pamokantis...

violla

2015-05-11 06:05

O man jau daros visai paprasčiau, nesinori net gilintis. Įdomu, kuri stadija ir rdquo;kelinta valandardquo;?? Jau lyg save pažįstu, žinau ir ko noriu. Bet viską sukorektina atsakymas: NEBUS. NETURĖSI.
Ir gyvent linksmiau:))Aiškiau.

r

2015-05-11 03:05

Praradau draugę: tikrai liūdna. Ruošiuos į dienos stacionarą. O padeda, deja, man tik cheminiai vaistai. Gal tai dėl mano kvailo racionalizmo, tikėjimo mokslu, nežinau. Aišku, paprastas sprendimas, išgėriau vaistų ir ramiau.

doppelgänger

2015-05-10 20:05

gerai, -tiems ir -tiems, bet, visgi, be Niutono sapno.

doppelgänger

2015-05-10 19:05

kalambūras, atsiprašau:))

guru

Aciu jums uz toki auksta manes ivertinima:).Jus visi man irgi esate Guru.Bet kas liecia antidepresantus,tai jau senai,as nusprenziu kokius ir kiek man gydytoja turi israsyti.Kartais ji pati manes klausia apie tam tikro vaisto poveiki:),nors jinai turi daugiau nei 20metu patirti psichijatrijos srityje.Yra stazavusi ivairiose issivysciuose vakaru pasaulio salyse ir tame psichikos sveikatos centre,yra pati populeriausia gydytoja.O vaistus rekomendoti galima,tai nera aukstoji matematika.Vistiek galutini zodi pasakys gydytojas ir visiskos nesamones neisrasys(jeigu tokios prasysite).

violla

Ot, velniava, tiek prirašiau visiems ir nespėjau išsiųsti- kompiuter sekundei lūžo...ai, matyt, nereikėjo tos mano rašliavos:) Bet vistiek šiandien mano nuotaika gera - būna ir taip...:)))

Leta

2015-05-10 18:05

Na kur visi senbuviai? Violla, Simeli, Vilte, kur pradingot?
Roberta, čia tau nuo barščių taip gerai diena praęjo, vartok dąžniau, net jei ir nevirei.

guru

2015-05-10 17:05

As ir esu gydytojas,bet turiu sunkiu dvasiniu problemu.Todel turiu,kad susvelninti pasekmes,vartoti vaistus kaip ir jus visi.

doppelgänger

2015-05-10 17:05

Viollai

Dar vis atostogauju:) Kažkaip rašantys visi pradingo.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių