Inesa

2015-05-24 06:05

Aciu uz gerus zodzius. Kai susirgo mano sunelis man, net negydant iS, ivyko remisija. Dabar kai jam jau gresmes praejo, antikuniu neranda man paciai eme labai blogeti.

lina

2015-05-24 05:05

O as galvoju kitaip,juk randeliai padaryti ant kuno jeigu ir nepranyksta nieko blogo nedaro. gal but medikamentais pasieks,kad pralaidumas geras butu,arba mielinas atsistatytu. Ka gali zinoti,man tik baisu, kad gal neapsimoka musu gydyti.Vienaip ar kitaip visuomene sensta ir invalideja.

Mindaugas

2015-05-23 18:05

aisku,kad nuo likimo nepabegsi. As sportavau,buvau netgi sporto meistras,o dabar esu neigalus.Dziaugiuosi,kad dar galiu vairuoti tai kaip ir nejauciu savo neigalumo. Tik stubura ilgokai pavaziavus skauda ir kojos sustingsta. Sustingimas gal paumejimo simptomas?kai isivaikstau eisena velei pasidaro normali,o nuo pirmu zingsniu isvis nepaeinu.

lina

2015-05-23 13:05

Sekmes Inesa, kas lemta tas ir ivyks ir nieko tu cia nepadarysi.Reikia tiketi,kad viskas bus gerai. Mano dukrelei,17-kos, irgi sveikatos problemu yra. Susinervinus vemis, skrandzio negalavimai didziuliai, o gyd.neranda priezasties. Aisku bijau,kad nesugalvotu teketi,man po antro vaiko IS prasidejo.Liga nepaveldima tik polinkis tai tikrai paveldimas. gal dar salygos prisideda

Vilte

2015-05-22 14:05

bet kokiu atveju, nenusiminkim, juk mokslas sparčiai žengia į priekį, nežinia kurią dieną galim išgirsti stulbinančią naujieną. Juk su kamieninėmis ląstelėmis daug pasiekta. Dabar tik belieka bandymai daugelyje sričių. Sveikatos ir stiprybės visiems!

vile

2015-05-22 07:05

Mielieji, nekaltinkim savęs, ligos užklumpa ir sveikų tėvų vaikus, paveldėjimas nebūtinai kiekvienam, tik gal yra tokia tendencija. Viskas Dievo valioj. Tikėkim juo, tikėkim savimi ir niekada nenusiminkim, nors būna sunku visiems.

Inesa

2015-05-21 13:05

Aciu, Andriukui mano kol kas viskas gerai, viliuosi, kad isgjo. Buvo numate kaulu ciulpus persodint,bet antikuniu jau neranda.Isbales jis pas mane, ciuplutis,silpnas. Tai kaip gali sau nepriekaistauti?

Janina

2015-05-21 12:05

dieve mano.Inesa tu tikkkkkrai nekalta.As gomdziau nezinodama kad sergu,tik pagimdzius ir uzauinus vaikus,suzinojau kad sergu ISTaip nutikt kaip tau ga

In

2015-05-21 11:05

Na ir kas,bet sergama tai visame pasaulyje. Ir dar pastebejau,kad stengiames perduoti tuos nesveikuosius genus. As zinojau,kad sergu, skubejau pagimdyti vaika ir tik tada pradejau leisti interferona. Kas is to? vaikas serga kraujo veziu,o gydytojas leptelejo,kad del to pati kalta, nesveikai nereikia gimdyti. Tai va,mano vardas Inesa, ir as jauciuosio kalta.

lina

2015-05-21 11:05

Skubu savo trigrasi iterpti. Gali buti,kad civilizacijos liga IS. Zemeje gyvena per didelis kiekis individu, del to ir vyksta karai, katastrofos, epidemijos. Kadangi zmoniu pasasuly pernelyg daug,todel neskubma israsti vaistus nuo AIDS, IS, vezio. Tik pamastymui

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių