vidas

2015-06-01 21:06

kaip gaila kad tiek geru ZMONIU palieka foruma,galiu visu simtu procentu rasyti,kad Jus cia uzsuksite kasdien ir po kelis kartus,rasysite kaip rase tik vardai bus kiti............

linas

Kolegu atsiprasau is anksto, kitiems linkiu isioperuot iki kaklo jei manot tai pades, juk jei chirurgas gali operuoti viena segmenta tai tuomet gal gales visa stubura? pameginkit- gal pavyks?
Ant Kvietko pavaret be reikalo, buvo viena aktyviste. Matot netiko.
Suzaisiu zaidima:
Gal norite be skausmo?
Kreipkites i Kvietka, gal duos Lino kontakta, o gal neduos?
Patiktu?
Nebukit asilais, bendraukit draugiskai ir be najezdu.
Gal rasime visi kelia nebutinai pas mane, gal pas Dalia, Gal pas RutaZ, gal pas Kaciena, gal pas Girski, gal pas Aruna Junda, gal pas (kur su lygintuvu gydo) nezinau pavardes. Esme gyventi be skausmo, esme elgtis teisingai, o ne atsiprasant rdquo;sudardquo; malt prie kompo ekrano, sedziu prie tv man skauda, daryt nieko nenoriu ir gydykit mane, o geriausiai duokit stebuklinga tablete, man tada neskaudes ir as grisiu prie senu iprociu- kurie taip galvoja sekmes tuoliau ieskant tabletes, jei surasit parasykit man mailu, as ir noriu tokios.
Vsio manes cia jau nebus. iki.....

linas

Valdau keletos kompaniju Europos sajungos ir Skandinavijos imoniu akciju kontrolinius paketus, 1999metais emiausi labai rizikingos veiklos Lietuvoje. Perejau medicinos studijas ne tik LT bet ir Britanijoje, Svedijoje, Norvegijoje, Australijoje, Rusijoje, Argentinoje, Tailande ir Indijoje. Pamaniau reikia rimto centro Lietuvoje, kur zmogui butu informacija apie jo problema, asmens skausmo gydymas, spresti priezasti, o ne pasekme. zmogu reiketu mermokint, kad anas netraumuotu saves, o priziuretu. Kiekvienas kelemes ryte valomes dantis ir prausiames...... kazi kodel? Nes rupinames, kad nuo musu nesmirdetu prakaitu, kad butu geras kvapas is burnos. Kodel nesirupinam ka valgom kodel nesirupinam savo raisciais ir raumenimis? kodel rytais nedarom mankstos? A? gal to nereikia? O gal nesivalom dantu ir nesiprausiam savaite, ismeskim visas tipo higienos priemones? A? pavaikstom savaite taip. Faina bus smirdukams ir nevaloms but. Kvepes nuo musu kaip nuo skunksu. Kazin ar patiktu? Deja zmogaus fizini pasirengima parodo jo laikysena, judesio stereotipas kuris letai formuoja problema kuri virsta skausmu.
Dalyvauju sitame forume jau kokius 8 menesius, matau kaip pesasi zmones. Turiu pripazinti man gaila operuotu rdquo;aukurdquo; intervencija i audinius egzistuoja tik iskirtinais atvejais, o zmoniu skausmas atsiranda nuo gyvenimo budo. kaip elgiesi su savo laikinu rubu taip jis pasielgs su tavim tik pareikalaus 4kartus tiek kiek ant jo uzdirbai........
Apie RutaZ atrodo teisingai? Nepanoro ji padiskutuoti su manim kaip zadejo, gal bijo, gal nenori..... kas zino. Gal padejo kam, o gal ne. Nesenai i mane kreipesi moteris, pasisake, kad operuota. Zmogus skausme, o kaip nepadet? Aisku organizuosiu pagalba kuri gal but kainuos man pinigus, bet ne pinigai svarbiausiai, daug didesne dovana, kada isprendi ta skausma ir zmogus pasako- daktare man neskauda, nusiskundimu neturiu. Sie zodziai uzlieja ir pastumia judeti vis toliau. Jei kas nors galetu man pateikti statistika Lietuvos respublikoje atliktu stuburo disku operaciju pavykusiu ir nepavykusiu, kantriai lauksiu. Beje turiu statistikas is skandinavu ir keliu europos saliu, pamaniau galetume sulyginti....
Is sito forumo i mane kreipesi keleta zmoniu, kai kuriuos istraukiau is ju skausmo, o kai kam gal padejau per mazai.
Zmones judekite!

ona

2015-06-01 18:06

Nesibarkit, yra daug gydymo metodiku, ne tik vieno Lino,bent as taip manau, jei RutaZ parase kitokius gydymo budus, kazkodel buvo sukritikuota, o daugeliui pagelbejo. Nesipykit, sekmes

ona

2015-06-01 15:06

Noreciau padekoti p.RutaiZ uz nesavanaudiska pagalba, uz geranoriskuma, kad nuosirdziai atsiliepe i mano prasymus. Tikrai labai daug padejo savo ziniomis, patyrimu ir visokiomis pagalbinemis priemonemis, netgi psichologiskai pagelbejo. Su jos pagalba toliau kapstysiuos is savo ligu. Linkiu jai sveikatos ir sekmes toliau padedant ligoniams, turintiems stuburo problemu.

vidas

2015-06-01 13:06

man asmeniskai nepatinka kai zmogus bijo pasirasyti savo bent tikrajy varda,susidaro toks ispudis,kad raso arba labai jau didelis specas,arba raso bet ka, kad tik parasytu.Man kai pradejau dometis pries operacija sis forumas patiko labiau-rase zmones savo bedas is kuriu galima buvo kazka sau atsirinkti,pasidalinti mintimis,dabar varoma i vienus vartus ir tu paciu zmoniu.Kazkur pradingo visi operuoti,neaisku kaip jiems sekasi?Neraso ir tie kurie gydesi kitokiu budu,taip kad jei yra forumas rasom tai ka turim,-nuo to manau bus visiems ir lengviau ir sveikiau.Kadangi as operuotas tai butu ydomu kaip sekasi Daivai ir kitiems.As taip pat parasysiu kaip viskas klostosi.

Egidijus

aciu!!!

Egidijus

labas dekoju uz pasiulima! bet gal nuskambes juokingai, as visiskai zalias sitoj sriti!!!
pas koki Lina,gal gali parasyt? is anksto aciu!!!

Egidijus

2015-06-01 11:06

po nauju metu pasijutau labai prastai, tiesiog kazkas smoge ir is sveiko zmogaus sportuojancio 5 kartus per sav. tapau praktiskai daliniu invalidu!!! nustate lietuviu klinikoje stuburo isvarza( gyvenu londone), pasidariau magnetini rezonanca pasitvirtino!!! toj pacioj lietuviu klinikoj israse vaistus dare tempimo pratimus,akupunktura, niekas nepadejo!!! tada suleido epidurine harmonine injakcija tarp stuburo kaulu, is kart pagerejo po dvieju savaiciu pakartojo, tada pablogejo nuo to laiko neinu y jokias klinikas kartais isgeriu nuo skausmo , taip ir gyvenu besikankindamas! viena koja labai skaudo buna slubcioju!!! prasau atsiuskit lietuviu geru daktaru kontaktu!!! noriu vaziuoti y lietuva ir paaukoti nesvarbu kiek truks laiko visa laika gydymui!!!

Algirdas

2015-06-01 10:06

Buvau kineziterapijos centre, viskas labai keista.
Atliko tyrimus su kazkokiu amerikietisku aparatu, matavo skausma, tuburo temperatura,raumenis kaip dirba. Pakonsultavo delmano ligos. Po 2 dienu darys rimta testa ant virviu, parasysiu kaip ten kas.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių